• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayda eyni meni yazmsane cox gunaki qebizlliye goredi bizim qazimiz :))) son zamanalrda asiri derecedir bizde tualetden bele ses gedr qorxa qorxa cixartiram qaZimi.ele olmusamki qorxyramki qaynanamgilin yaninda buraxaram idare ede bilmrem uje :KK70:

Yox men kendi özgür irademle salıyorum))) menim icazem olmadan o dışarı çıkmaz :KK70: (elebil çocuğu parka falan salıyorum) :rolleyes:

Quzum necə oldun canım, yaxşıdır hər şey İn şə Allah

Ağrılarım azalıb canım hereket eliyende yumurtalığımı hiss eliyirem ama ağrısı falan yoxdu. Belim biraz ağrıyır.. Ya dünen olmalıydım ya da bugün. Dünü atlattık bugün de ele bilirem ki gelmiyecek :) adetden qabaq sinem şişerdi o da yoxdu. İnşallah olmaram :)

Salam gozeller necesiz?neynrsiz?menim adetede iki uuc gun qalob vaxt getmre ele bil.dunen qaynanamda sorusdu adet oldun ?olmadin?adetin ne zaman?butun eseblerim pozulure kimse sorusanda sixiliram.hele bezileri vare vtspda yazir bebsden ne xeber ozumden asili deyil eseb kecirirem.deyrem ne bebis var ne xeber.olanda deyecem hamiya bir bir

Salam gozeller necesiz?neynrsiz?menim adetede iki uuc gun qalob vaxt getmre ele bil.dunen qaynanamda sorusdu adet oldun ?olmadin?adetin ne zaman?butun eseblerim pozulure kimse sorusanda sixiliram.hele bezileri vare vtspda yazir bebsden ne xeber ozumden asili deyil eseb kecirirem.deyrem ne bebis var ne xeber.olanda deyecem hamiya bir bir
asap bozacak bir şey yok kuzum, oldum ya da olmadım bu kadar basit.. psikolojin bozuk iyice galiba biri canım dese canın çıksın diyecek gibisinn.. sen örgüye başlamadın mı bakiiim:)

Qizlar seher tezden yene test eledim, 2 ci xett tundlesib, indi de qan verdim geldim ama axsam 4 den sonra cixacaq cavab. Siragagun cix pis qebz oldum, dunennen agridan olurem, wam krem o qeder wey elemiwem tesir elemir:KK64:

Ağrılarım azalıb canım hereket eliyende yumurtalığımı hiss eliyirem ama ağrısı falan yoxdu. Belim biraz ağrıyır.. Ya dünen olmalıydım ya da bugün. Dünü atlattık bugün de ele bilirem ki gelmiyecek :) adetden qabaq sinem şişerdi o da yoxdu. İnşallah olmaram :)
Sinem mende siragagune qeder wiw idi agriyirdi, dunennen kecdi ne agri var ne bir wey. Adeten bele olanda aybawim bawlayir. Bu defe tez oldu nese. Aybawima da 6 gun var hele

Qizlar seher tezden yene test eledim, 2 ci xett tundlesib, indi de qan verdim geldim ama axsam 4 den sonra cixacaq cavab. Siragagun cix pis qebz oldum, dunennen agridan olurem, wam krem o qeder wey elemiwem tesir elemir:KK64:

Şam zad qoyma ay qız birden zererli olar. Can dediyi kimi bol su iç, bide internetde bax qarın açmaq üçün hansı qidalar qebul olunmalıdı. Menim de qebizliyim var ama yolunu tutmuşam. Tualete getmeyim gelende 1saniye bele gözlemirem. Tez qaçıram. 1deqiqe bele qalsa sonra gelmir vazgeçir gelmiyende de daha çox berkiyir. He sinem boşdu şişmiyib ama sağ yumurtalığımda sancı var ama adet sancısı kimi deyil

Back