• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inan ki ele elemek isteyirem mende )))) yoldasima testi mailnan gonderdim isde oyrendi deli olub))

Ahaahahah mailnen göndereni de ilk defe görürem :))) men şexsen onu uzaqda yox yanımda deli eliyerdim il yarımdı evliyik hele onun sevincden deli olduğunu görmemişem çok merak ediyorum :)

Hee can menimde fobim var qaytarmaga qarshi cox pis oluram esirem 2 saat ozume gele bilmirem 4-5 gundu ele bil tuk udmusham ureyim ele bulanirdi hecnede yiye bilmirdim bugun durar durmaz qaytardim dedim oh be dunya varmish

Ay göresen men de qaytaracam hamile olanda? ((

Diyirem ay qız hamile olan sizsiz men triplere girmişem bana noluyosa :KK70:

Hec fikir vermemiwem, gundelik ped iwledirem ominda da bir wey bilinmir ki, idrarin rengi tund deydi gozume, g.... mun agrisinnan bawqa deyiwen bi wey yoxdu:KK48: bi de sinemin agrisi kecib nese eksine olmasi lazim idi ama

Menim de idrarım tünddü bideki heçvaxt idrarımnan iy gelmez eliyende. Ama indi gelir.

Ay göresen men de qaytaracam hamile olanda? ((

Diyirem ay qız hamile olan sizsiz men triplere girmişem bana noluyosa :KK70:
Baxarsan bir gozel xeberde senden geler:KK66:he menimde hec aglima gelmezdi ureyim lap bu qeder bulanar bele olar hele 4-5 gundur beleyem mene ele gelir cox pis kecirdecem bulanti qaytarmag baximindan :KK31:

Bide qızlar siz ilişkiye davam eliyirsiz? Diyirler ki bu tutunma erefelerinde olmaze he?

Baxarsan bir gozel xeberde senden geler:KK66:he menimde hec aglima gelmezdi ureyim lap bu qeder bulanar bele olar hele 4-5 gundur beleyem mene ele gelir cox pis kecirdecem bulanti qaytarmag baximindan :KK31:

Heee tesevvür eliyirem ard arda hamımız hamileyik. Ele eyni aralıqlarda da dünyaya getiririk ne maraqlı olaree sonra da kim bilir belke heyatda tanış olarıq uşaqlar biryerde böyüyerler. Onsuzda Hiranur83 Hiranur83 un bebişiynen menim gelecek bebişi türkler demiş beşik kertmesi elemişik :KK70:

Heee tesevvür eliyirem ard arda hamımız hamileyik. Ele eyni aralıqlarda da dünyaya getiririk ne maraqlı olaree sonra da kim bilir belke heyatda tanış olarıq uşaqlar biryerde böyüyerler. Onsuzda Hiranur83 Hiranur83 un bebişiynen menim gelecek bebişi türkler demiş beşik kertmesi elemişik :KK70:
Heeee uje kesdiz :sinirli::KK67:

Hayırlısı olsun canım benim. Evet bu ay olmasın ağustosta olsun o da boğa olsun :)
İbrahimin şarkısını hatırladım. Bir oğlum olsun adı can olsun diye :KK70:senin nickname'ine de güzel yakıştı ha bu şarkı :KK8:
zaten benim nikimin alameti farikası öyle kuzumm üye olurken bebek gebelik için üye olmuştum, can oğlanın ismi olsun diye 09 2009dan kızımın doğum yılı e de baş harfi :D

zaten benim nikimin alameti farikası öyle kuzumm üye olurken bebek gebelik için üye olmuştum, can oğlanın ismi olsun diye 09 2009dan kızımın doğum yılı e de baş harfi :KK70:

Ay kız bayılırım Can adına. Bizde yok ama. Olsa ben koymak isterdim yani. Bide kocamla en çok birbirimize canım diye hitap ediyoruz ya. O da Canım olacaktı :) inşaALLAH senin Canın olur canım :)

Ay kız bayılırım Can adına. Bizde yok ama. Olsa ben koymak isterdim yani. Bide kocamla en çok birbirimize canım diye hitap ediyoruz ya. O da Canım olacaktı :) inşaALLAH senin Canın olur canım :)

amin canım inşallah..hayırlısıyla
nası yok sizin orda cana ne diyorlar.

Back