- Konu Sahibi minik_prince
- #3.161
Quzum o agrilar ayb vaxti olur hamile olanda da.
Bilmireme can bu deqeye qeder içimde ümid var idi nese birden bire söndü. Heçne de olmadıye bilmirem niye bele oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Quzum o agrilar ayb vaxti olur hamile olanda da.
Aybasinin 3 cu gunu vrrdim menQızlar hormonların testi üçün qan ne vaxt verirler?
Ay qiz bir test ele de nece dozursen sen?))Bilmireme can bu deqeye qeder içimde ümid var idi nese birden bire söndü. Heçne de olmadıye bilmirem niye bele oldum
Aybasinin 3 cu gunu vrrdim men
Ay qiz bir test ele de nece dozursen sen?))
Sen bu ay ne etmisen, iyne asilama falan?2gün daha gözliyecem ama qarnımnan belim diyir ki hıhı çok beklersin. Çünki regl gelecey diyesen.
Ac qarnina verdim men saat 10 a kimi verirler hekim ele demsdi 10a kimi ver.insallah xestelenmezsen hec ehtiyac olmaz analiz vermeye.menim qarnimda hele agri yoxdu sinemde var yan tereflerinde2gün daha gözliyecem ama qarnımnan belim diyir ki hıhı çok beklersin. Çünki regl gelecey diyesen.
Sen bu ay ne etmisen, iyne asilama falan?
Ac qarnina verdim men saat 10 a kimi verirler hekim ele demsdi 10a kimi ver.insallah xestelenmezsen hec ehtiyac olmaz analiz vermeye.menim qarnimda hele agri yoxdu sinemde var yan tereflerinde
Insallah alinar canim, men de bu ay hecne elemedim, amma kecen aylarda iyne, sonra asilama etmisdim.Sadece soğan kürü. Ve bide düzenli ilişki. İlişkiden sonra da çox vaxt duraram ayağa bu ay uzandım yarım saat falan.
Insallah alinar canim, men de bu ay hecne elemedim, amma kecen aylarda iyne, sonra asilama etmisdim.
Sabah gedim verim qan. Ugurlar sene de canim.İnşaALLAH canım. Mence hamilesen sen de :) get qan testi eletdirde can
Sabah gedim verim qan. Ugurlar sene de canim.
Ayda eyni meni yazmsane cox gunaki qebizlliye goredi bizim qazimiz :))) son zamanalrda asiri derecedir bizde tualetden bele ses gedr qorxa qorxa cixartiram qaZimi.ele olmusamki qorxyramki qaynanamgilin yaninda buraxaram idare ede bilmrem ujeEvet belirtilerim gitti dedin, yumurtalık kısmını da hatırlıyorum ama emin olmak için bidaha sordum. Bide gaz problemim var. benim hiç olmazdı. Nefret ederim gaz çıkaranlara ama 2gecedir salıyorum baya sesine uyanıyorum sabahtan beridir de tuvaletten çıkamıyorum koşa koşa gaz çıkarmaya gidiyorum
Sənin də konun var, nədir ? Yaxşıyıq Şükür, heç oynayır, yeyir, içir, gəzir : ) dünyadan xəbrərsiz, günahsız, Allah sizlərə qismət etsin, Amin.O menim konumdaydı ayşen dedi ki azeri konumuz var istiyirsen ora gel o da geldi :) yani tanımırsan yeni gelib :)
Necesen bu arada? Uşaq necedi neyniyir? :)
Xoş gəlmisən o zaman, mən də şad oldum. İn şə Allah yaxşı olarYadimda qalmir menim de(( tanis olmaqima sadam)) insallah gorek, hele var ayb vaxtima ona gore hele qalmisam bele, hekimjm de dedi bilmek olmaz qoy ayb vaxtin gelsin gorek.
Qız Allah yel də verib, yol da veribAyda eyni meni yazmsane cox gunaki qebizlliye goredi bizim qazimiz :))) son zamanalrda asiri derecedir bizde tualetden bele ses gedr qorxa qorxa cixartiram qaZimi.ele olmusamki qorxyramki qaynanamgilin yaninda buraxaram idare ede bilmrem uje