• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ac qarnina verdim men saat 10 a kimi verirler hekim ele demsdi 10a kimi ver.insallah xestelenmezsen hec ehtiyac olmaz analiz vermeye.menim qarnimda hele agri yoxdu sinemde var yan tereflerinde

Menim qarnımda ve belimde şiddetli ağrılar var. Xestelenmeyimin birinci günü yoğun qanaxmayla birlikde olurdu bu ağrılar ama indi lekelenme bele yoxdu alt paltarım ağappaqdı

Evet belirtilerim gitti dedin, yumurtalık kısmını da hatırlıyorum ama emin olmak için bidaha sordum. Bide gaz problemim var. :oops: benim hiç olmazdı. Nefret ederim gaz çıkaranlara ama 2gecedir salıyorum baya :KK48: sesine uyanıyorum :KK23: sabahtan beridir de tuvaletten çıkamıyorum koşa koşa gaz çıkarmaya gidiyorum :olamaz:
Ayda eyni meni yazmsane cox gunaki qebizlliye goredi bizim qazimiz :))) son zamanalrda asiri derecedir bizde tualetden bele ses gedr qorxa qorxa cixartiram qaZimi.ele olmusamki qorxyramki qaynanamgilin yaninda buraxaram idare ede bilmrem uje :D

O menim konumdaydı ayşen dedi ki azeri konumuz var istiyirsen ora gel o da geldi :) yani tanımırsan yeni gelib :)
Necesen bu arada? Uşaq necedi neyniyir? :)
Sənin də konun var, nədir ? Yaxşıyıq Şükür, heç oynayır, yeyir, içir, gəzir : ) dünyadan xəbrərsiz, günahsız, Allah sizlərə qismət etsin, Amin.

Back