Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evvelki hamileliyinde nece olmuşdu?
Evvelki hamileliyimde danishmishdim burda:)))hec gozdemirdim vaxtim kecdi mendede 1-2defe 5 gun gecikmishdi die hemde hekim olmuyacag dedi die fikir vermedimki xestelenecem onsuzda 3 gun gevikti kocamda diir alim direm yox yoxdu bilirem axir aldirdim 4cu gun seher idrariyman eledim testi qoydum tvye baxdim qorxurdum baxma sora bele umidsiz umidsiz baxdim gordumki 2side eyni rengdedi cox tunduydu acix olsaydi belkede inanmazdimona gore gozlemirdim die belirtilerede fikir vermedim vare eslinde coxdu ama ne bilim ele bildim hormonlardandir

Menim kocamidi yuxudan duz 1 saat cagiriram durmur hemin mament testi gordum qacdim yanina qishqirdimki agliya agliya dur dur buda ele bilir kimse ölub sok veziyyetde qucagliyib diir sakitlesh sakitlesh direm ne sakitleshe testi gosterirem bu hele shokdan cixmiyib die catmir helesora hekim filan bele

Em qeribe belirtimi diim size yeni ondada ele olanda dedim aa nie bele oldum 1 hefte qalmishdi adet agrisi kimi agrim oldu 2-3gun hele fikirleshdimki tez xestelenecm sonra kesildi bide men yatan insan saat 9 da dururdum tualete bele partdasamda duran deyilem onuda fikrime gelmedi hec bacimgile getyim bacim dedi sen nediye 2 saniyeden bir tualete qacirsan mende dedimki soyug olube mene ona gore

Yaaa çok güzel.ama kaş bele olmazdı.yene olar inşAllah)))

InshAllah quzum:)))ama ne evvelki heves var nede heyecan:))duzdu baciramki kocam evvelkine nisbeten daha cox istiyir ama ele heyecanliyig yox:))) belkede birazda qorxu var die bilmirem:)
Eyni şeyleri yaşıyarsan deye qorxursan yeqin.hem yene olar.Allahdan ümid kesilmez kuzum))

Amin canım inşAllah.bes hekim nese demedi bu matkan balacadie demişdin.yene olsa matka balacadı deye düşük olacağ?

Amin canım inşAllah.bes hekim nese demedi bu matkan balacadie demişdin.yene olsa matka balacadı deye düşük olacağ?
Yox quzum menim bacimdada 1ci ushag inkishafdan dayanib emimqizlarindada hekim bacima masaj yazmishdi o menim kimi qorunmadi die abortdan 1 ay sonra tezeden hamile qaldi dogush hekimi demishdiki yaxshiki getmemisen pul telesidi hekimler ozleride bilirki abortdan sonra matka boyuyur:)))

Men bele hekimlere filan inanmiram hemishe diiremki demekki vaxti degil ona gore Allah bashimizi hekimlernen qatir vaxti olan kimi hekim ne desede Allah vermek istiyende verecek:)))hekimimde rehmete getti eslinde birazda ona gore ele nastrenam yoxdu bilki nefes ala bilmirem yadima dushdu yenede

Allah rehmet elesin.menimde bacım düşük keçirmişdi sorakı ay hamile qaldı tez.biz passivik)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…