- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
Testim yoxdu ki)))Bu hefteni gözle isdiyirsen. Ya da test aldır ele seher çişünnen)))) sen bilırsın))
InshAllahÖzüm çıxanda alıram çox alıram ki lazık olan göye baxa qalmıyım))))hemde bugun menim sağ döşümün ucu dehşet ağrıdıre el deye bilmirem.inşAllah bebişdendir
Aminn tun istiyenlere kismet olsun inshAllahkızlar çokgüzel yazışıyorsunuz Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Niye kıskancakmışım be.
Sen yeni aşklara yelken açtın ama benim de yeni Ayten bulduğumu unuttun.
Günortan xeyir cnm))men pisem test eledim heçne çıxmadı bi dene işığa tutanda xettin yeri bilinir vessalam(((sen necesenQizlarrr sabahiniz xeyirnecesiz????
Kız ne sabahı?Qizlarrr sabahiniz xeyirnecesiz????
amin canim.coxsagol :) insallah sag elim basiniza tezlikle sizinde xeberlerinizi alaqSalaam aa ne gözel hamilemiz de var imiiişşş. ALLAH sağlıqla qucağına almağı nesib elesin
Aaaaaaa nie ele oldukiiii??? Ishiga tutma onda xettin yeri gorsenir.....Günortan xeyir cnm))men pisem test eledim heçne çıxmadı bi dene işığa tutanda xettin yeri bilinir vessalam(((sen necesen
Ayyyy quzum men normalda 4 den tez durmuram indi guaki ozumu orgeshdiriemde 1 menimcun sabahdiKız ne sabahı?Öğlen oldu be men yaxşı. Sen necesen?
Ayyyy ne gozelamin canim.coxsagol :) insallah sag elim basiniza tezlikle sizinde xeberlerinizi alaq
Nenirsiz?????:)))))ayyy cox darixirameee vaxt tez gecseydiii ancag fikrim adet gunumdedi
Günortan xeyir cnm))men pisem test eledim heçne çıxmadı bi dene işığa tutanda xettin yeri bilinir vessalam(((sen necesen
amin canim.coxsagol :) insallah sag elim basiniza tezlikle sizinde xeberlerinizi alaq
Nenirsiz?????:)))))ayyy cox darixirameee vaxt tez gecseydiii ancag fikrim adet gunumdedi
Ayyyy quzum men normalda 4 den tez durmuram indi guaki ozumu orgeshdiriemde 1 menimcun sabahdiyaxshiyam nenirsiz???