- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
İlk defedi başıma bele bir şey gelir ve testdede heçne çıxmadı.heveslenirem sorada pis oluram(((((
İnşAllah canım.hamımız qalarığ bu ay)))heç xoşum gelmirde o kinodan))Hee qan testi eletdir testde çıxmıya bilir. Men istanbullu geline baxıram süreyyanınki de vaxtı neçe gün keçmişdi testde çıxmamışdı o da atdı testi kafasınnan çıxartdı hamileliy düşüncesini bir gün bayıldı qaldı hekimde öyrendiler ki hamiledi) yani olabilir bele şeyler inşaALLAH ki de olar
Ayyy Allah senin bebishini versin kiz menim kimi orasini nece yadda saxliyibHee qan testi eletdir testde çıxmıya bilir. Men istanbullu geline baxıram süreyyanınki de vaxtı neçe gün keçmişdi testde çıxmamışdı o da atdı testi kafasınnan çıxartdı hamileliy düşüncesini bir gün bayıldı qaldı hekimde öyrendiler ki hamiledi) yani olabilir bele şeyler inşaALLAH ki de olar
Em qeribe belirtimi diim size yeni ondada ele olanda dedim aa nie bele oldum 1 hefte qalmishdi adet agrisi kimi agrim oldu 2-3gun hele fikirleshdimki tez xestelenecm sonra kesildi bide men yatan insan saat 9 da dururdum tualete bele partdasamda duran deyilem onuda fikrime gelmedi hec bacimgile getyim bacim dedi sen nediye 2 saniyeden bir tualete qacirsan mende dedimki soyug olube mene ona gore
Delisen men cox xoshduyuram hele kocamida orgeshdirmishem menle oturur baxirİnşAllah canım.hamımız qalarığ bu ay)))heç xoşum gelmirde o kinodan))
Yoooox ele agri yooox sanci oluraa adam aybashi olanda sancilaniree ele:)))))ama senin dediyinde belirtilere aiddi:))))Ele deme men de seherden tualetde qalmışam
İnşAllah canım.hamımız qalarığ bu ay)))heç xoşum gelmirde o kinodan))
Yoooox ele agri yooox sanci oluraa adam aybashi olanda sancilaniree ele:)))))ama senin dediyinde belirtilere aiddi:))))
Ayyy Allah senin bebishini versin kiz menim kimi orasini nece yadda saxliyibmende eyni sheyleri fikirleshirem
Hee sen yacshisan mense umumiyyeyle hecvact agrimamisham bidene hiss elemishemki isti nese geldi menden onda bilirdim indiyse xestelenmeyimin 2ci gunu emelli bashdi agriyiramEmelli başdı parça parça ağappaq axıntım var))) qarnımnan belim de başdadı ağrımağa. Bezmişeme evlenmwmişden qabaq adetten 1gün qabağ ağrım olurdu bilirsim ki sabah xestelenecem ama day 10 gün qabağ ağrı nedie((((
Ayyyyy onun vapwe xestesiyikBiz fazilete baxırığ yoldaşımnan))qaynanamıda qoşmuşam uje
Fazilet dehşetie engerek seniii))Ayyyyy onun vapwe xestesiyik
CemileeeeFazilet dehşetie engerek seniii))
Biz fazilete baxırığ yoldaşımnan))qaynanamıda qoşmuşam uje
Yox adini bilmediyim ucun yeqin baxmiram:))))bizde atv plusdu die fox kanal d tuur yeqin onlarin birinde gedirQızlar imtahana baxırsuz?
Men vapşe bizimkilere baxamıramQızlar imtahana baxırsuz?
coxsagol can ❤ nece ildiki evlisen?men 5ci ile kecib.1qizim var indide oglana hamileyemMaşaALLAH can ALLAH saxlasın. Menle yaşıdsan ama mende hele biri de yoxdu