Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Quzum mən elə insanlara məsəli pis çıxmasın, insanlıq anlayışı yoxdur deyirəm. Hələ sizə yadlar deyir e quzum, mənə öz xalam elə sifət göstərmişdi ki, o an başımdan qaynar su tökdülər məsəli az qalar. Dilim tutuldu, gözlərim doldu, həyətdə idik deyə rahat ağlaya da bilmədim, boğazım düyünləndi, udquna udquna qaldım

Düzdü canım.getmişem paltar almağa hamı sıraynan maqazinlerdş hamıda tamıyr bşzi qabap qabağa olanlarda soruşuru ele bil acığa soruşurlar.day esebimnen heç gözüm paltarıda görmedi qaçdım çıxdım ordan

Caaan elə uzaq ol, bir də ki, soruşanda de neyniyirsən ki, soruşursan. De ki, mən də yoldaşım da hələ tələsmirik, olanda da de zəhmət soruşma özüm gəlib birinci sənə deyəcəm. Susdurun canım sizə lazımsız suallar verənləri, mən zamanında susdurmadığım üçün çox peşmanam. Gərək layiqli cavab verəydim ki, hər kəs öz yerini biləydi

Kızlar kızlar. Men soğan suyunu dünen bitirdim seher açılannan üreyim bulanır 2defe ögümüşem. Belim de dehşet ağrıyır polları gücnen sildim. Sizde de bele olub?

yad yere gelib duwmuwem men. qrup yoldawi olmuwuq yoldawimla. hamile qaldim ama qaynanamin hele uzi hekim tezdi 3ayina yaxin gederik demesi ile gecikdim inkiwafdan qaldi. indi olmur 9aydi. deyibler igidi öldur haqqini yeme. bugune kimi ne ozu meni fikir chekmeye qoymuyub nede imkan vermiyib kimse desin ki niye olmur, soruwanlarada deyr men geline ozum deyrem olmasin ki oxuyurlar hele unini. ummuetle qaynanamin bacilari filan hamsi hele cavansiz ne yawiniz var o qeder olacaq ki deyessiz saxliyan olsaydi ozumuze vaxt ayirardiq subayliqdi dadin chixarin siz deyrler hamsi. hele men tez test eliyende qaynanam ewidende hirsdenir ki nedi nolub ele bil 40yawin var klimaksa gireceysen deye telesirsen. o baximnan rahatam. ona gorede yad yer qohum zad bow weydi. insan olan insandi. adamin oz xalasi dayisi baxmir hechneye. xalam qizi oz bibisi oqluna getdi qaynanasi toyun seheri dedi bibilik qutardi men qaynana sen gelin. ne qederde problemleri oldu saymadi ki qardawbalasidi canimdi ezizimdi. haminin bawina gele biler hech kim siqortalanmiyib ki saba biriun qizi gedecey o deqe doqacaq ya da oqlunda problem yoxdu. ama tesuf ki insanoqlu unudur ki duwmez qalxmaz bir Allahdi

He canım düzü ama men hörmetimi saxlıyram.olara qayıtsam hamı meni.çeniyecek ki filankesin gelini beledi deye.ona göre çalışıram fikir vermiyim

Əlbəttə ki, canım mənim öz qaynanam Allah rəhmət etsin bir kəlme də deməzdi, oğlundan da çox istəyərdi məni, deyirdi dəymə mənim gəlinimə qoy istədiyini geysin, gəzsin. Yəni belə yaxşı insan idi Allah ona qəni qəni rəhmət etsin, Amin. Nə qohumum idi, nə də tanışımız idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…