Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Açıkçası adamla ilgili zaten öyle çok bir düşüncem vs olmadı. Sohbeti güzeldi. Bu tayfanın sohbet iyi oluyor genelde. O kadar yer gezip görmüş, bir sürü anı. Ayrıca aynı sektördeyiz.
Henüz hamile olduğumu bilmesini gerektiren bir durum yoktu.
Aboğğğ daha hamile olduğunuzu bilmiyor mu

yorumları işine geldiği gibi algılamıyor aslında
kadın burda alenen hikaye yazıp yorumlarda da düpedüz hakaretler ediyor size aslında
("anlayamayacak kapasitede değilsinizdir herhalde" demesi zekanıza hakaret mesela )
siz de bu hakaretlere ses çıkarmadan insan gibi laf anlatmaya çalışıyorsunuz
ortaya böyle bi tablo çıkıyor
hepinizin aklıyla alay ediyor aslında
anlattıklarının %1'inin bile gerçek olduğuna inanmıyorum
Kendi yorumunuzu yapın geçin başkarını yönlendirmeyin. Amacınız ne insanları kışkırtmak mı?

Sebep? :)
Merak etmeyin biz de acillik olduk, serumlar yedik, halsizlikten öldük. Sürekli de bitik geçen bir durum değil en azından bulunduğum haftaya göre. :)

Haha işte onu bile anlamadınız ki. Acillik olmayabilirdiniz yahu. Gebeliğim boyunca günde 10km koştum deseniz daha normal olurdu. Bekar hamilelik. Flörtöz yakın arkadaş durumları. 2. Bir flört date e çıkmak falan. 10km koşmaktan daha yorucu değil mi yahu?

Haha işte onu bile anlamadınız ki. Acillik olmayabilirdiniz yahu. Gebeliğim boyunca günde 10km koştum deseniz daha normal olurdu. Bekar hamilelik. Flörtöz yakın arkadaş durumları. 2. Bir flört date e çıkmak falan. 10km koşmaktan daha yorucu değil mi yahu?
Bence de succu. Hamile kafasında değil. Bunun da sosyalleşmek olduğunu sanıyor. 🤷🏻‍♀️ Ben instada bir kız takip ediyordum. Doğumuna kadar spor yaptı, ağırlık kaldırdı. Bana kalsa o riske de girmezdim ama kendini kısıtlamadı. Bebekte sağlıklı dünyaya geldi. Ama paylaşımları bunun dışında hep çocuğuyla alakalıydı. “Arabasını aldım, odasını hazırladım. Bu kadar kilo oldu” vs. Gerçi o da evli.

Eklentiler

• FE1B0204-3E8F-4A35-8C3F-54B6C4EBB667.png
    FE1B0204-3E8F-4A35-8C3F-54B6C4EBB667.png
    602,5 KB · Görüntüleme: 112
Bence de succu. Hamile kafasında değil. Bunun da sosyalleşmek olduğunu sanıyor. 🤷🏻‍♀️ Ben instada bir kız takip ediyordum. Doğumuna kadar spor yaptı, ağırlık kaldırdı. Bana kalsa o riske de girmezdim ama kendini kısıtlamadı. Bebekte sağlıklı dünyaya geldi. Ama paylaşımları bunun dışında hep çocuğuyla alakalıydı. “Arabasını aldım, odasını hazırladım. Bu kadar kilo oldu” vs. Gerçi o da evli.
Siz neden bir anda bana cepte aldınız anlamadım :)

Tabi canım sporu hareketi bile bir yerde sağlıklı gebelik süreci için yapıyor aslında. Hayatında belki bir kez yaşayabileceği en özel zaman. Kadınlar o süreçte genelde bedenine kendine ve bebeğine yoğunlaşır.

Of yaa konunun devamını tahmin etmeye korkuyorum. Genelde cocugu dogurcam diyip duygusal ilikileri rayında gitmeyince cope camiye atıyolar ya bebegi inşallah öyle bir son olmaz ve gercekten sahip cıkarsın :KK43: bu adam babasından daha cok sajiplenecekmiş gibi duruyor ama yine de artık bebekliysem bin kat korumaya gecerim baya baya ince elerdim bebegin babasıyla aranız nasıl bilmem ama ilerde smdi ki adamla bir brraberliginz olsa duyulsa bu sefer bebegin babası kapınıza dayanacak gebelikte sahip cıkmadıgı bebege sonradan olay cıkarıcak belkide. Nd bilim anam babam bebegi grrcekten istiyorsan önce stabil bir hayT kurmalı.

Siz neden bir anda bana cepte aldınız anlamadım :)
Ben sana cephe almadım. Doğurmaya karar verdiğin andan beri hep yapıcı mesajlar attım. Bebeğin seni evireceğini düşündüm ama yanılmışım.
Şu an açtığın konu, arkadaşım acaba benden mi hoşlanıyor sorusu, kahve içmeye gitmeyi düşündüğün adamdan hamileliğini gizlemen vs.. bunların hepsi hamile bir kadının hayat akışına ters. Bizde hamileliğimizi burda yaşadık. Özelden grup kurduk. Onlarca sayfa yazdık bebek haricinde bir mesaj yazanı görmedim. Annelik delilik hali. Aklını çocuğunla bozuyorsun. Sadece bebeğin gelişimine ve doğuma konsantre oluyorsun. Doğduktan sonra zaten müthiş bir özveri. Bunları senin kaldıracağına artık şüpheliyim.

Erkek sizi pseudo kiz arkadasi yapmis, ama bu durum sizin de hosunuza gitmiyor degil. Benim de erkek arkadasim var. 14 senedir arkadasiz, ama sizinkinin verdigi tepkileri vermiyor. Esiniz bu duruma bozulsa gayet de hakli.

Yeni tanıştığınız kişinin kahve içmek isteme sebebi tamamen flört, kaç yaşınızdasınızdır bunu mutlaka anlamışsınızdır. Size diğer üyeler gibi kesin veya sert birşey yazmam ama şu dönemde tanımadığınız insanlarla tanısmayın, erkeklerin niyeti maç izleyecek arkadaş değil tabii ki flört. Arkadaşınızı da takmayın, flört, yeni insan tanıma dönemi değil sizinki. Çocugunuz dogsun, hayatınızı tam oturtun, ondan sonra bu gibi konulara odaklanırsınız.

Bende bekar biri olarak hamile olsam dogururum kimse de karışamaz o sivri diliniz beni ilgilendirmez.
Kimse kimsenin anne olma hakkını elinden alamaz.
Kim oluyorsuniz pardon bebeği aldır babasız bebek doğurma deme hakkini kendinde buluyorsunuz annesiniz diye bu hakkı kendinizde mı görüyorsunuz .
Anneyseniz kendi cocuklarinzla ilgilenin başkasının çocuğunu çocuğunun babasını düşünmek size düşmedi
siz bi topicte bana epey iğneleyici bir yorum yazıp hakarete kadar giden bir tartışmaya sokmuştunuz. Bundan bağımsız genelde fikirlerim sizinle uyuşmuyor ama bu konuda bekar anne olmanın zorlukları olsa da babasız cocuk büyütmeyi seçmiş bir kadına kararından ötürü toplum baskısı yapmayıp kınamadığınız ve destek olduğunuz için takdir ettim.

Merhabalar,

Bir arkadaşım var. Erkek. Birlikte vakit geçirmeyi severiz. Sinemaya, konsere vs gitmek olsun ne bileyim oturur saatlerce sohbet ederiz, yemek yeriz, maç seyrederiz. Her gün günaydınla başlar ne yapsak etsek yazarız neredeyse. Arkadaşım sürekli beraber vakit geçirelim ister. 1 hafta görüşmesek mutsuz olur. Biraz da antin kuntin bir insandır. Kendisi mükemmel, her şeyi o bilir, üniformalı meslek gruplarından hiç hazzetmez gibi gibi. Neden görüşüyorsun bunlara rağmen diyecek olursanız misal hasta olsam merak eder arar, hastaneye götürmeye kalkar, moralim bozuk olsa bir derdim olsa atlar gelir.

Perşembe günü işim dolayısıyla önceden tanışmış olduğum bir kabin memuru 'Yemeğe çıkıp birbirimizi mi tanısak?' gibi bir teklifte bulundu. Ben de yemek bence ilk buluşma için olmaz ama kahve içmeye gidebiliriz neden olmasın diye karşılık verdim. Adam bozuldu vs. Neyse konumuz bu değil.
Arkadaşımla da her zamanki gibi günlük muhabbetimizi yaparken bundan da bahsettim. Anlam veremediğim bir şekilde bozuldu. 'Bir insan bir şeyi anlar. Anlamıyorsa anlamak istemediği içindir. Yani anlarsın bence. Neyse yorgunum görüşürüz' yazmış. Açıkçası yazdığı şeye de anlam veremedim gerçekten. Herkesin kendisine abayı yakık olduğunu düşünen kadınlar gibi olmak istemem ama benden mi hoşlanıyor nedir? Ya da bahsettiğim kişi üniformalı bir meslek grubundan olduğu için mi böyle saçma bir tepki verdi. Çünkü ciddi anlamda takık.

Neyse yarın için bize konser bileti almıştı ta aylar öncesinden. Ama arkadaşımın perşembe gününden beri sesi soluğu çıkmıyor. Bence kalkıp da 'Heyyo yarın konsere gidiyor muyuz?' diye sormamalıyım. Abes olur. Sormazsam da adamı ekmiş gibi mi olurum bilemedim. Siz ne dersiniz hatunlar?
arkadaşsınız belki kıskanmıştır bende sevdiklerimi kıskanırım :) ama aşık değilim onlara onları yutmakkkk istiyorummm

X