• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayi gebelik planlayan 5 kisi gelin hergun birlikte dua edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani evet var. Ama bir hafta var daha cikar mi o düşündürdü. Benimde 31 aralik bat daha yapmadim. Ama bir kişide daha boyle olmustu gecen yil görmüştüm 10 gun önceden inceden cikmaya başlamıştı. Toplu test mi aldınız. Bence evde hamile olmadığı kesin olan birisi varsa bir tane de o yapsın.
Bende öyle düşündüm ama yani net çıkmış değil mi emin olarak var diyorum hayırlısı olsun herkesin hakkında

Yani evet var. Ama bir hafta var daha cikar mi o düşündürdü. Benimde 31 aralik bat daha yapmadim. Ama bir kişide daha boyle olmustu gecen yil görmüştüm 10 gun önceden inceden cikmaya başlamıştı. Toplu test mi aldınız. Bence evde hamile olmadığı kesin olan birisi varsa bir tane de o yapsın.
evet toplu almistim gecen ay hep tek cizgi cikti iki gün öncede tek cikmisti

Kizlar yer gok dua toplu dualar birbrmize ettigimz dualar daha guzel o yuzden birlikte bekleyelim dualar edelim.
cok kalablik olunca karisiyo o yuzden diyorumki 5 kisi birlikte yasin kenzul ars ismi azam fetih meryem surelerini okuyalim 🥰
Suan adetimin ilk gunu zamanlamamiz birbrimize yakin olursa daha iyi olur bir sonraki bat 15.01 sizinde yakinsa daha heycanli olur😍
Benim de 13.01 katılmak isterim

Kizlar yer gok dua toplu dualar birbrmize ettigimz dualar daha guzel o yuzden birlikte bekleyelim dualar edelim.
cok kalablik olunca karisiyo o yuzden diyorumki 5 kisi birlikte yasin kenzul ars ismi azam fetih meryem surelerini okuyalim 🥰
Suan adetimin ilk gunu zamanlamamiz birbrimize yakin olursa daha iyi olur bir sonraki bat 15.01 sizinde yakinsa daha heycanli olur😍
Merhabalar bende katılmak isterim. Benim bat 17 ocak bugün adetim in son günü. Yeni üyeyim de nasıl oluyor şimdi hangi duaları okuyoruz canım

2EDE1304-AD0C-4AEB-A871-6934E03F4BF4.jpeg

Kizlar merhaba. Benim Bat 10 .01 dualara inancim büyük. Allahim isterse olur gebelik bunun bilincideyim.tedbiri elden birakmayip dualarla birlikte bekleyelim isterim.

Bat 15 Ocak klomen kullandım . Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim kolaylaştırsın inşaallah . Ocak ayı bize bebek sevincini yaşatır inşallah ❤️

Back