- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.941
Men türkceni ele bele yazmışdım))) yoxsa bildim o Ayten oldugunu. Niye yox idin ortalıqlarda.? Bu 2ci zadundu?)))Kiz Ayten Aytenembildigin Ayten turkce nie yazirsan necesen??mem ne bilime istilerde orda burdayam
Yaxşıyam şükür sen necesen.neynirsen.sende de yoxmu bebiş yoxa var deyeni geldin))Hee ya geldimnecesen?nenirsen?
He bilirem)))))yox can 2 ci zadum deyil adini dunen deyishdim malumm qohum qonshu girer srazu bilerki bu menem aytende burdaymish dierlerMen türkceni ele bele yazmışdım))) yoxsa bildim o Ayten oldugunu. Niye yox idin ortalıqlarda.? Bu 2ci zadundu?)))
Hecne uzanmisham:)))))yox kiz biz yayda bebek dushunmuyenlerdenikYaxşıyam şükür sen necesen.neynirsen.sende de yoxmu bebiş yoxa var deyeni geldin))
Dimi dimi.bide görürsen olur ama))))Hecne uzanmisham:)))))yox kiz biz yayda bebek dushunmuyenlerdenikbuvaxtlar hamile qalsam eve yapishib qalacayig
Yok ya yarina adli derman icirem qorunmag ucun kecen yayda icmishdim malum ship die hamile qaliram axiDimi dimi.bide görürsen olur ama))))
Canım içmee onu yaxşı şey deyil.çünki ay başıvı pozurYok ya yarina adli derman icirem qorunmag ucun kecen yayda icmishdim malum ship die hamile qaliram axineye gore icirsem artik hamile qalacagmisham kimi
Yox quzum ele derman deyil o vaxtt rehmete getmish sabina mirzeyeva menim aybashimi duzeltmek ucun yazmishdi onu hormon dermanidi tek qorunmagcun deyil hormonlari dengeliyir aybashini duzeldir men abortdan sonra aybashim bu dermanla duzelib yeni oz bashina icmiremCanım içmee onu yaxşı şey deyil.çünki ay başıvı pozur
Ooh keyifler yerinde vAllah) maşAllah) biz de bağdayığ. Nemiş de burdadıHe bilirem)))))yox can 2 ci zadum deyil adini dunen deyishdim malumm qohum qonshu girer srazu bilerki bu menem aytende burdaymish dierlerbilmiremki son 1 aydir umumiyyetle tel yadima dushmurdu kocam 1 aylig mezuniyyet goturmushdu lenkeranda bag tutmushdug dunen geldik dedim bir gorum qizlar nenir ondan qabagda ara sira girirdim
Qacaq qizimizda geldiHe bilirem)))))yox can 2 ci zadum deyil adini dunen deyishdim malumm qohum qonshu girer srazu bilerki bu menem aytende burdaymish dierlerbilmiremki son 1 aydir umumiyyetle tel yadima dushmurdu kocam 1 aylig mezuniyyet goturmushdu lenkeranda bag tutmushdug dunen geldik dedim bir gorum qizlar nenir ondan qabagda ara sira girirdim
Mende direm nie yoxdu salam deynen:)))Ooh keyifler yerinde vAllah) maşAllah) biz de bağdayığ. Nemiş de burdadı
Yox quzum ele gorduyun gun catlamish olur ondan 2 gun sonra yoxQızlar men soğan suyu içmişdim axı bu ay. 27ci günüm idi. Dünen axşam geldi kırmızılar. Men bilirdim tez xestelenecem.çünki 12ci günümde yumurtlama akıntısını görmüşdüm. Yeqin ki 14de çatlıyıb uje. Ona gore de tez xestelendim. Xestelenmeyinde problem olanlar içe biler. Menimkini tez getirdi. Bilmirem bundan sonraki aylar nece olar
Yox evdeyem daha evde oldugum ucun girecemQacaq qizimizda geldiiki gun kecmez yene kayp olur onun icin kendimi fazla kaptirmiyom
He bildim.mende 5 gün geçikdim.test eledim çoxdı.sora bi denedw eledim çıxmadı. Hemde az tökmüşdüm.sora eve gelende gördüö bundada hemenki xette var.2cisi gözlemeye vaxtım olmadı.hemde atamın maşınına mindim oda berke sürdü ağrım tutdu eve gedende 1 2 saatdan xestelendim.sora hrkime getdim hekim mene sonsuz zad dedi lap pis oldum özümü itirdim.gic gic müaliceler yazdı.dedim istemirem mene soyuğlamanı yazdır besdi.qalan şeylere 1 ilden sora elrtdirerem.indi bu ay müalice eletdirdim 27 günden xestelendim.grlecek ayı gözlüyrem indiYox quzum ele derman deyil o vaxtt rehmete getmish sabina mirzeyeva menim aybashimi duzeltmek ucun yazmishdi onu hormon dermanidi tek qorunmagcun deyil hormonlari dengeliyir aybashini duzeldir men abortdan sonra aybashim bu dermanla duzelib yeni oz bashina icmiremsen nenirsen smslerivizin bashlangicini oxudum sora sebrim catmadi bacivin mezuniyyetine getmisen xestelenmisen hekime getdinmi?
kiz bat ne zaman?Kızlar kızlar. Men soğan suyunu dünen bitirdim seher açılannan üreyim bulanır 2defe ögümüşem. Belim de dehşet ağrıyır polları gücnen sildim. Sizde de bele olub?
ne vaxtdir bat?Kızlar kızlar. Men soğan suyunu dünen bitirdim seher açılannan üreyim bulanır 2defe ögümüşem. Belim de dehşet ağrıyır polları gücnen sildim. Sizde de bele olub?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?