- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.901
Caaan bitanem men de sennen gözdiyiremdirem teki onun olsun inşAllah ALLAH qismet elesin can. Mence mende bu ay da yoxdu. ALLAHdan xeyirlisi. Türkler demiş başka bahara kaldı))) mamagile getmişdün dünen? Dünen 4cü gün deyil? Dünen neeceb?6ci gunler gelirsiz hemişe vxadnoya gore.
Yoo canısı Miriş sabah toydadı inşAllah. Pal paltarını falan hazırlayacam. Teki sen diyen olsun Nemişim. YuXu kinosundaki nesibe deyirdi ee istixare elemişdim düz cıxdı)) istixare de elemişem müsbet cıxıb. ALLAH özü bilen meslehetdiAxşam saat 11de getdik gece 2de qayıtdıqbizde böyle deliyiz işte)) sen gedeceksen bugün?
Bu arada niye de olmasın ki? Mama o yuxunu sen hacet namazı qıldığın günü görüb. Reviş de diyir ki Ayten görmiyib anası görübde ne ferqi var)
Hami yazib mende yazim .Aysen uzaq olsun belke hamile idin belke onda acilmayacaqdi 3 ayloq 4 ayliq olanada acilacaqdi bes onede 1000qat artiq uzulecekdin bilirsen onu?hamiye deyecekdin havalara ucacaqdin sora yeele bir olaxaqdin ona gorede bele xeyrli imis.mende deyrem yarebbim dusuk olacaksa hec hamile qalmayimSalam qızlar necesiz.menim padruqam varıydı.heç ay başı olmurdu.indi hamiledi.paxıllığ elemirem Allah sağ salamat qutardsın.ama pis olıram deyrem heç bi poblemim yoxdu niye qala bilmirem deye.eseblerim pozulub temiz.ancağ oturub ağlıyram.bilmirem çox pisem.bi terefden özümü günahkar görürem keçen maşında pis silkelendim ağrım tutdu xestelendim.maşına minmeseydim qalasıydı.öz özümün başının etini yeyrem
Qizlar men yuxulara inanmram ona qalsa geldiyim ay yuxudam defelernen usaqim oldugnu gordum.8ci aydi uje.en son bu gece balaca usagim oldugnu gordum sud verirdim ona.inanram ama bele yuxulara
Menim esgerliy vaxtı Miriwi 3 gun dalbadal yuxuda gormeyim yadında deyil? Hele sene dedim sen yazdın ee ona. Onda görürdüm ki cox narahatdı üzüme baxır hec ne deye bilmir gedir. (Onda danıwmırdıq axı) sora 3cü gününde gordum palatkanın içindeyiy men oturmuşam o da dayanıb nese demey isdiyir deye bilmir. Sora cıxır palatkadan. Yazdın soruşdun deme 3 gundu hospital’da imiş ayağına palatkanın demiri düşübmüş. Onnan sora men qelet eliyerem yuxulara inanmaram ))))Canım yuxuda uşaq görmek ayrı birşeydi. Günün 24saatı beynimizde uşaq var ağlımız fikrimiz uşaqdı elbette yuxuva da girecek. Tek sen deyilsen men de 4-5ay evvele qeder o qeder istiyirdim ağlıyırdım her ay test eliyirdim her gece yuxuma girirdi. Ama indi indi buraxmışam ona göre de yuxuma girmir. Men yuxuda olan şeyin çıxmağına inanmıram. Meselen yuxuda uşağın oldu demeli uşağın olacey. Ya da universitete girdün demeli universitete gireceksen. Bu bele deyil. Gördüyümüz her şeyin bir menası var ama menanı çıxartmaq lazımdı. Men 1ay evveş xalamı yuxuda görmüşdüm. Özüdeki o xalam kendde qalır men heç bilmirem ki axırıncı defe onu haçan görmüşem. Gelib birden yuxuma girib. Demeli evden eşikden uzaq, yuxuda görmüşdüm ki xalam ölür. Atamda meni gönderir ki anannan sen yu xalavı. Neyçünse çıxıram ordan qayıdıb gelende görürem xalamnan mamam oturub diyib gülürler. Diyirem ki bes nece oldu ölmüşdün axı. Mama dedi ki üreyi dayanmışdı qayıtdı sonra. Neyse bele ayılıram. Tezelikce xalamın qızıynan danışanda diyirem ki mamavı yuxuda bele bele görmüşdüm. Diyir ki he 1ay evvel heyetde burnunnan qan açılıb üreyi getmişdi. İndi yaxşıdı. Görürsen nece çıxıb yuxum) kısacası yuxulara inanıram. İnanmalıyıq da. Yuxular boş boşuna olsaydı Yusif Peygamber yuxu yozumuyla meşğul olmazdı.
Deyəsən iki üç ay sonra, dəqiq yadımda qalmayıb : )Aaa doğurdan? Gördüyü ay oldu?
Men de yaxşıyam ablası))Hiranur83
Ehhh quzum ehhh fikir vermə, dediyim kimi adamın canının sağlığı gedir, mənim üzümə nələr nələr deyiblər. Hamısın saldım ürəyimə, ağladım, özümü döydüm, yoldaşıma dedim boşa məni get başqasın al uşağın olsun. Heç nə boş yerə özümü xəstə elədim, indi o can sağlığını tapa bilmirəm daha. Ona görə deyirəm ki, canınızın sağlığından başqa bir şey fikirləşməyin, hamısı yerinə gələcək can sağlığı yox.Qızlar siz menim neler çekdiyimi bilmezsiz. 3 ildi evliyem. Geceler deli kimi hönküre hönküre ağladığımı bilirem. Stressnen zülmnen üreyime sala sala keçib bu iller. Yad qızı olmayasan ee vAllah. Uşaq haqqında ele sözler deyilib ki ele söz soxulub ki partdıya partdıya qalmışam. O geden kimi hamile qalanlar var ee onlardı yaxşı gelin. Yoxsa uşağın olmadısa isdiyirSen ağzınnan quş tut xeyri yoxdu. ALLAH görüb ee neler cekmişem. Son 1 ildi sakitleşibler hem yoldaşımın sözünü demeyiynen hem de gorur ki mende problem yoxdu. Neyse eşşi. Direm de yad qızı olmayasan. Vesselam.
Caan sizin uşağın adı nedi?)) bak görmeden sevdim çocuğuMirAy92 kız biz də bizim uşağa Miriş deyirik, sənin də oğlun olsa Miriş olacaq e xəbərin var : ) balaca Miriş : )
Caaan mende de eyni veziyyetdi üreyime sala sala özümü pis güne qoyuram. Cehenneme ki eşşi. Niye salmalıyam üreyime.? Deyirem de malesef ki eliye bilmiremEhhh quzum ehhh fikir vermə, dediyim kimi adamın canının sağlığı gedir, mənim üzümə nələr nələr deyiblər. Hamısın saldım ürəyimə, ağladım, özümü döydüm, yoldaşıma dedim boşa məni get başqasın al uşağın olsun. Heç nə boş yerə özümü xəstə elədim, indi o can sağlığını tapa bilmirəm daha. Ona görə deyirəm ki, canınızın sağlığından başqa bir şey fikirləşməyin, hamısı yerinə gələcək can sağlığı yox.
Bilirəm quzum kənardan nə qədər desələr də olmur, insan istər istəməz sarsıntı, əsəb, stress keçirir, narahat olur. Amma mən bütün bunların yaşanmış haliyim, aplanızı dinleyin, akışına bırakın bir az. Vaxt gələcək keçirdiyiniz boş stress, əsəb, narahatlığa görə peşman olacaqsınız. Dəyməz boş verin elə insanları.Caaan mende de eyni veziyyetdi üreyime sala sala özümü pis güne qoyuram. Cehenneme ki eşşi. Niye salmalıyam üreyime.? Deyirem de malesef ki eliye bilmirem
Allah ürəyinə görə versin, yazdım özəldən. Biz də olanda bəlkə də bir on beş, iyirmi gün qoymadıq, elə hamı ad soruşurdu. Sonra nəhayət atası dedi ad mən də dedim qəşəng addır qoyduq : )Caan sizin uşağın adı nedi?)) bak görmeden sevdim çocuğuqız olaraq ad var beynimde oğlan olaraq yoxdu
Ne di adi can?mende cox merak etdim mene de yaz ))) sende problem ne idi?nece ildem sonra oldu?Allah ürəyinə görə versin, yazdım özəldən. Biz də olanda bəlkə də bir on beş, iyirmi gün qoymadıq, elə hamı ad soruşurdu. Sonra nəhayət atası dedi ad mən də dedim qəşəng addır qoyduq : )
6 ildən sonra oldu. Məndə uşağa qalmaqda problem yox idi, məndə düşük olurduNe di adi can?mende cox merak etdim mene de yaz ))) sende problem ne idi?nece ildem sonra oldu?
ALLAH üreyine göre versin can. Olubsa olar inşAllah. Esas odu ki olub. Elbette ki ALLAH bilen meslehetdi. Onun da bebişini ALLAH saxlıyıb cunki qismetinde dünyaya gelmey var imiş.hami yazib qoy mende yazim kospeti ile mende davam ediremdemeli men bacimnan 2yaw balacayam. ozu sariwin ve qewey olduqu uchun chox sonaladi( Qarabaq lehcesinde "elchilerine naz etmek" ) ve menim 6ildi istediym var idi deye duwdum onnan qabaqa ve niwanlandiq. tuda suda, bizim toya 3ay qalmiw bacim da niwanlandi. kechen ilin yayinda 40gun ara ile birinci menim sonra da bacimin toyu oldu. men geden kimi hamile qaldim. mennen 18gun ferq ilede bacim hamile qaldi. ama hamileliyi biraz problemli idi chirk gelirdi dediler ciftde iltihablanma var uwaqin duwmesi riski var ve s. mende o erefelerde uziyede getmemiwem ama tam saqlam aqrisiz filan, her gun hamileliyin bir elametin yawayaraq her weyi normal saniram plus bacima ureyim aqriyr ki niye bele oldu niye salamatchliq olmadi onda zad. nese ki bacim getdi yaxwi ginekoloqa mualice aldi. men hele uziye duwmemiwem getdim yoldawimla uziye duwmeye. ve mene dediler ki urey doyuntusu yoxdu. 3 5gundu dayanib 9heftesine kimi normal gelib. abort oldum getdim hekime analiz zad. geldi zobum olmaya olmaya zob hormonum yuksek chixdi. dediler o saxliyib inkiwafdan. artiq evlendiyimiz bu ayin 16si 1ili dolduracaq. ve abort olduqum da 9aydi. hekimler deyr hechne yoxdu saqlamsan abortdan sora olur gec hamile qalmalar ve s. neyse ki elde var 0(sifir). he eger bacimi soruwsaniz ki nece oldu, indi 2ayliq oqlu var. mawallah bizlere qismet yemeli weydi. xestexanadan chixanda gedib otaqini warlarla dekorlarla ozum bezemiwem. qram paxilliq ya mende niye olmadi ve ya qisqanma yoxdu. eger uwaq qalsa idi uje 3ayina girirdi. qurbanolduqumun her derdi var, belkede indilerde baxib aqliyirdim ki menim uwaqim axi niye bele oldu. ona gorede Allah bilen meslehetdi. bugunumuze min wukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?