Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Əlbəttə ki, mənə yazanda dildə də başa salırdı ki, necə etməlisən

Hee Vallah. Menim hekimim de başa salırdı. Hekimler biraz teztez danışandılar axı teztez başa salırdı başa düşmürdüm birde soruşırdum asta asta başa salırdı. Olubki evden de zeng elemişem ki bunu başa düşmedim başa salıb. Hekim ele olmalıdıda vezifesi odu. HerSey_Guzel_Olucak lal oldu olmadı, ya sifet eledi neynedi sen soruşmalısam 15defe de soruşsan onun borcudu 15defe cavab versin. Hamı kimi pul verirsen sen de.

Salam qızlar necesiz.menim padruqam varıydı.heç ay başı olmurdu.indi hamiledi.paxıllığ elemirem Allah sağ salamat qutardsın.ama pis olıram deyrem heç bi poblemim yoxdu niye qala bilmirem deye.eseblerim pozulub temiz.ancağ oturub ağlıyram.bilmirem çox pisem.bi terefden özümü günahkar görürem keçen maşında pis silkelendim ağrım tutdu xestelendim.maşına minmeseydim qalasıydı.öz özümün başının etini yeyrem

Salam. Qismetde yox imiş. Sen özüvü günahlandırmağnan deyil ki. ALLAH meslehet görmüyüb ki olmuyub. Vaxtı gelende verecey inşAllah. ÖZü de her şeydrn qoruyacaq

Salam öncelikle onu diyim ki Allaha acıq geder bele düşünmeyin. O gün de sene dedik. Belke hamile qalsaydın daha böyük fesadlar ola bilerdi. Ağlıva bele getirmediyin neler neler olardı. Biraz uzun olacaq ama inşallah yazdığımı sebrle oxuyarsan. Qurani Kerim çox oxuyuram sen bele diyende Musa Peygemberle Xıdır'ın yolculuğunu anlatan sure yadıma düşdü. Demeli ALLAH Xıdır'a bir takım işler buyurur. Musa Peygamber de diyir ki men de senle gelim. Xıdır deyir sen menim elediklerimçün meni sorgulayacaqsan sebr ede bilmeyeceksen. Musa Peygember söz verir yola çıxırlar. Yolda 3hadise olur men indi sene senin durumunla bağlı olduğuyçun 1ini anlatacam. Yolda bir uşaq görürler Xıdır onu öldürür. Musa Peygamber dayana bilmiyib sorgulayır ki sen masum bir cana nece qıydın. Xıdırın açıqlaması bele olur: "" onun anne ve babası mü'min kimselerdi. Bundan dolayı, onun kendilerine azgınlık ve inkar zorunu kullanmasından endişe edip-korktuk. Böylece, onlara Rablerinin ondan temiz olmak bakımından daha hayırlısı, merhamet bakımından da daha yakın olanını vermesini diledik."

ALLAHın bizim üçün eledikleri şeylere bizim aklımız ermez. Eyer sen o gün o maşına minmisense dimeli minmeyin xeyirli olub. Sen her ne qeder bu işde bir xeyir görmesen de. Herşeyi düşün. Belke qalsaydı elebil xesteliyin çıxacaqdıki ALLAH elemesin onu götürenden sonra bir daha övlad sahibi ola bilmeyecekdin? Belke uşaq qalsaydı sen doğuşda ölecekdin? Belke doğub böyüdecekdin pislik cinayetkar tecavüzcü biri olacaqdı? Ve daha neler neler? Of uzun yazdım. Qısacası başımıza ne gelirse hamsı bizim xeyrimizedi. ALLAH heçvaxt qullarına zülm etmez

SerAy12 men de bir şey danışım onda) bir serçe olur qemli qemli budaqlara oturub qalarmış. O budaqdan bu budağa qonar qemlenermiş. Melekler nigaran olurlar ALLAHdan soruşurlar ki serçe niye bele qemlidi ALLAH bir şey demezmiş sadece izleyin deyirmiş. Melekler de serçenin özünnen soruşurlar ki sen niye bele qemginsen. Serçe başlayır danışmağa ki “ ALLAHdan incimişem. Qelbim qırılıb. bir dene yuvam var idi orda dinclik tapırdım, ora yemey daşıyırdım. Menim ne günahım var idi axı o fırtınanı yaradıb meni evsiz eşiksiz qoydu?” ALLAH bunu eşidir ve deyir “ ey serçe sen yuvanda sakit balalarınla otururdun. Ama sen ağacın budağına yaxınlaşan ilanı görmürdün. O fırtınanın yaratmasaydım sen de balaların da hec neden xebersiz ilana yem olacagdız.” Serçe dediklerinnen çox peşman olur ve ALLAHdan her gün üzr isteyir. Yani bizim bilmediyimiz her şeyi o bilir o görür. O ne eylerse güzel eyler

Mende isteyrem usaq duami eksik etmrem ama biliremki onumde uzun yol var fakt problemim var hekimde hele en yungulu ile baslayib hami deye sogan suyu icdim sari axintim falan oldu o mende olmadi demekki fayda etmeyib.Allah bilen meslehetdi sadece insani yoran qaynana ve digerleri sir hele bir sey yoxdu sozu.kimse mene vttsapda bebekden ne xeber yazanda ele b basima qaynar su tokulur istemremki kimse bu haqda sual versin

Bir az da mən yazım, baxın qızlar mənim balaca bacımla, gəlinimiz arasında 8 yaş fərq var. İkisi də məndən balacadır, ikisindən də tez ailə qurmuşam. Onların hər ikisinin iki uşaqları oldu, mənim olmadı. Hələ böyük bacımın da iki uşağı var idi, sonra onun da oldu biri və mənim hələ yox idi. İnanın ürəyimdən heç vaxt başqa bir şey keçirtmədim. Burda bir qonşu var idi mənə dedi ki, səndə onlara qarşı bir şey hiss etmədim halal olsun sənə, dedi öz övladın olmuş kimi sevinirsən. Dedim əlbəttə Allah dilədiyinə oğlan verər, dilədiyinə qız verər, dilədiyinə də verməz. Qoy məndə də olmasın, Allahdan çox bilmirəm ki, vardır bir bildiyi. Bəlkə olacaq ya qalmayacaq ya xəstə olacaq, ya başqa bir şey, xülasə dedim bu da mənim mükafatımdır Şükürlər olsun. Mənim bir xalamın oğlu 20 yaşında şəhid oldu, bir xalamın qızı 19 yaşında vəfat etdi. Dedim belə bir şeyi yaşamamaq üçün Allah mənə övlad vermir, çünki biz qabağı görmürük amma Allah görür, və ne edirsə bəli bizim xeyirimiz üçün edir. O gün də dedim hər şey bir qırağa, hər şey öz yerin tapacaq, can sağlığı heç vaxt geri qayıtmayacaq, canınızın sağlamlığının qaydına qalın, hər şey yaxşı olacaq. Qızlar yazmaqla olmur mən elə şeylər yaşamışam ki, danışmaqla qurtarmaz İn şə Allah ki, Rəbbim bizə pis gün yaşatmasın, Amin.

Quzum mənim yazdıqlarımı oxu, sənin eşitdiyin nədir ki, Allah heç kəse göstərməsin. Qaynımın yoldaşı demişdi ki, o xəstədir, anası da deyirlər o xəstəlikdən ölüb, uşağı da olmur, indi əri neyniyəcək. İnanın bu sözləri eşitmək heç də mənim jçün asan olmahıb. Səbrli olun Allah vaxtı çatanda hamının ağzının payını lazımınca verəcək. Eh nə bilim deyirəm də yazmQla olmur kaş yaxın olardıq sizə elə şeylər danışardım ki, deyərdiniz ki, bu günümüzə min Şüküd

Can qelbin temiz olduğuyçun pis heçne paxıllıq hissi zad keçirtmemisen. Dünen mamagildeydim mama diyir ki yuxu görmüşem görürem ki alyans tapmışam. Mende yozumuna baxdım. Yazılmışdı ki rüyayı gören kişi bekar ise evlenecek, evli ise kendisinin ya da etrafında en yakınlarından birinin çocuğu olacak. Fikirleşdim ki 100%ya Aytenin ya da menim. İçime bir sevinc girdiki. Aytenin olsa özümkinden çox sevinereme :) xala olum sora ana olaram

Təşəkkür edirəm quzum onu mənə çox adam deyir, deyir bir iki üçüncü kəlməndə saf olduğun bilinir : ) Allah xeyr etsin, o zaman birini də mən deyim ikinizin də olacaq. Mənim də balaca bacım görmüşdü birinci onun oldu sonra da mənim. Allah hamınızı sevindirsin İn şə Allah, Amin.

Aaa doğurdan? Gördüyü ay oldu?

Caaan bitanem men de sennen gözdiyirem direm teki onun olsun inşAllah ALLAH qismet elesin can. Mence mende bu ay da yoxdu. ALLAHdan xeyirlisi. Türkler demiş başka bahara kaldı))) mamagile getmişdün dünen? Dünen 4cü gün deyil? Dünen neeceb?6ci gunler gelirsiz hemişe vxadnoya gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…