- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.881
Əlbəttə ki, mənə yazanda dildə də başa salırdı ki, necə etməlisən
Salam. Qismetde yox imiş. Sen özüvü günahlandırmağnan deyil ki. ALLAH meslehet görmüyüb ki olmuyub. Vaxtı gelende verecey inşAllah. ÖZü de her şeydrn qoruyacaqSalam qızlar necesiz.menim padruqam varıydı.heç ay başı olmurdu.indi hamiledi.paxıllığ elemirem Allah sağ salamat qutardsın.ama pis olıram deyrem heç bi poblemim yoxdu niye qala bilmirem deye.eseblerim pozulub temiz.ancağ oturub ağlıyram.bilmirem çox pisem.bi terefden özümü günahkar görürem keçen maşında pis silkelendim ağrım tutdu xestelendim.maşına minmeseydim qalasıydı.öz özümün başının etini yeyrem
Salam qızlar necesiz.menim padruqam varıydı.heç ay başı olmurdu.indi hamiledi.paxıllığ elemirem Allah sağ salamat qutardsın.ama pis olıram deyrem heç bi poblemim yoxdu niye qala bilmirem deye.eseblerim pozulub temiz.ancağ oturub ağlıyram.bilmirem çox pisem.bi terefden özümü günahkar görürem keçen maşında pis silkelendim ağrım tutdu xestelendim.maşına minmeseydim qalasıydı.öz özümün başının etini yeyrem
Salam. Qismetde yox imiş. Sen özüvü günahlandırmağnan deyil ki. ALLAH meslehet görmüyüb ki olmuyub. Vaxtı gelende verecey inşAllah. ÖZü de her şeydrn qoruyacaq
Aynen öyle)))Mantık itibariyla aynı şeyleri demişiz :)
Yaxşıyam quzum, İn şə Allah ki, sən də yaxşısanNasılsın canımHiranur83
Quzum mənim yazdıqlarımı oxu, sənin eşitdiyin nədir ki, Allah heç kəse göstərməsin. Qaynımın yoldaşı demişdi ki, o xəstədir, anası da deyirlər o xəstəlikdən ölüb, uşağı da olmur, indi əri neyniyəcək. İnanın bu sözləri eşitmək heç də mənim jçün asan olmahıb. Səbrli olun Allah vaxtı çatanda hamının ağzının payını lazımınca verəcək. Eh nə bilim deyirəm də yazmQla olmur kaş yaxın olardıq sizə elə şeylər danışardım ki, deyərdiniz ki, bu günümüzə min ŞüküdMende isteyrem usaq duami eksik etmrem ama biliremki onumde uzun yol var fakt problemim var hekimde hele en yungulu ile baslayib hami deye sogan suyu icdim sari axintim falan oldu o mende olmadi demekki fayda etmeyib.Allah bilen meslehetdi sadece insani yoran qaynana ve digerleri sir hele bir sey yoxdu sozu.kimse mene vttsapda bebekden ne xeber yazanda ele b basima qaynar su tokulur istemremki kimse bu haqda sual versin
Bir az da mən yazım, baxın qızlar mənim balaca bacımla, gəlinimiz arasında 8 yaş fərq var. İkisi də məndən balacadır, ikisindən də tez ailə qurmuşam. Onların hər ikisinin iki uşaqları oldu, mənim olmadı. Hələ böyük bacımın da iki uşağı var idi, sonra onun da oldu biri və mənim hələ yox idi. İnanın ürəyimdən heç vaxt başqa bir şey keçirtmədim. Burda bir qonşu var idi mənə dedi ki, səndə onlara qarşı bir şey hiss etmədim halal olsun sənə, dedi öz övladın olmuş kimi sevinirsən. Dedim əlbəttə Allah dilədiyinə oğlan verər, dilədiyinə qız verər, dilədiyinə də verməz. Qoy məndə də olmasın, Allahdan çox bilmirəm ki, vardır bir bildiyi. Bəlkə olacaq ya qalmayacaq ya xəstə olacaq, ya başqa bir şey, xülasə dedim bu da mənim mükafatımdır Şükürlər olsun. Mənim bir xalamın oğlu 20 yaşında şəhid oldu, bir xalamın qızı 19 yaşında vəfat etdi. Dedim belə bir şeyi yaşamamaq üçün Allah mənə övlad vermir, çünki biz qabağı görmürük amma Allah görür, və ne edirsə bəli bizim xeyirimiz üçün edir. O gün də dedim hər şey bir qırağa, hər şey öz yerin tapacaq, can sağlığı heç vaxt geri qayıtmayacaq, canınızın sağlamlığının qaydına qalın, hər şey yaxşı olacaq. Qızlar yazmaqla olmur mən elə şeylər yaşamışam ki, danışmaqla qurtarmaz İn şə Allah ki, Rəbbim bizə pis gün yaşatmasın, Amin.
Təşəkkür edirəm quzum onu mənə çox adam deyir, deyir bir iki üçüncü kəlməndə saf olduğun bilinir : ) Allah xeyr etsin, o zaman birini də mən deyim ikinizin də olacaq. Mənim də balaca bacım görmüşdü birinci onun oldu sonra da mənim. Allah hamınızı sevindirsin İn şə Allah, Amin.Can qelbin temiz olduğuyçun pis heçne paxıllıq hissi zad keçirtmemisen. Dünen mamagildeydim mama diyir ki yuxu görmüşem görürem ki alyans tapmışam. Mende yozumuna baxdım. Yazılmışdı ki rüyayı gören kişi bekar ise evlenecek, evli ise kendisinin ya da etrafında en yakınlarından birinin çocuğu olacak. Fikirleşdim ki 100%ya Aytenin ya da menim. İçime bir sevinc girdiki. Aytenin olsa özümkinden çox sevinereme :) xala olum sora ana olaram
Təşəkkür edirəm quzum onu mənə çox adam deyir, deyir bir iki üçüncü kəlməndə saf olduğun bilinir : ) Allah xeyr etsin, o zaman birini də mən deyim ikinizin də olacaq. Mənim də balaca bacım görmüşdü birinci onun oldu sonra da mənim. Allah hamınızı sevindirsin İn şə Allah, Amin.
Caaan bitanem men de sennen gözdiyiremCan qelbin temiz olduğuyçun pis heçne paxıllıq hissi zad keçirtmemisen. Dünen mamagildeydim mama diyir ki yuxu görmüşem görürem ki alyans tapmışam. Mende yozumuna baxdım. Yazılmışdı ki rüyayı gören kişi bekar ise evlenecek, evli ise kendisinin ya da etrafında en yakınlarından birinin çocuğu olacak. Fikirleşdim ki 100%ya Aytenin ya da menim. İçime bir sevinc girdiki. Aytenin olsa özümkinden çox sevinereme :) xala olum sora ana olaram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?