- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.561
Hee millet metroda qalıb. Üreyleri sıxılıb camaatın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mende yxşıyam canım şükür.inşAllah canım.Allahın kömekliyinenSalam yaxşıyıq sen necesen? ALLAH sebeb salsın eli düşerli olsun
Xəstəxanada xəstələr, təzə doğulmuş körpələr, xəstə körpələr və s və s və s.Gördümde bidene kargaşa bidene ses küy var idiki :/
Eli duserli olsun faydasini gor mu demekSalam yaxşıyıq sen necesen? ALLAH sebeb salsın eli düşerli olsun
Evet canim oyle bir sey.Eli duserli olsun faydasini gor mu demek
Evet gecenin bu saati bunu merak ettim.
Hayır canım. Şifan onun elinden olsun demek. Yani elleri şifalı olsun. Tam çevirmekle olmuyo ama bu manaya geliyo))))Eli duserli olsun faydasini gor mu demek
Evet gecenin bu saati bunu merak ettim.
Bişe bişe gediriy de))) dünen axşam yene ışıqlarımız sönmüşdüSalam canlar necesiz?isti havalarnan?
Hee qanıvo temizliyir. Ama onun vaxtı kecib axı. Medsestra var tanış eletdirmey istedim dedi onun vaxtı kecib ujeMende Allahin izni ile bugun mualiceye basladim.bide hekim mene bilsiz nece yazib,damardan qan alib yana vurmaq arasdirdimki yaxsi birseydi.1 ayliq mualicedi gorek nelee olur.Allahim tez zamanda korpelerimizi gondersin
Men de 11 günündeyem. Mennen yaxşı axıntı getirdi. Uje diyanib)) yani komeyini gordum. Yudu içimi emelli başlıSoganin da 10cu gunundeyem.deyisik bir sey hiss etmrem heleki insallah faydasi olar
He deyrler mayda edirler diyesen.ama nebilim hekim yazib edirem.Hee qanıvo temizliyir. Ama onun vaxtı kecib axı. Medsestra var tanış eletdirmey istedim dedi onun vaxtı kecib uje
Hee aysaol mayda. Hekim bilmir bunu? BıyHe deyrler mayda edirler diyesen.ama nebilim hekim yazib edirem.
Nebilim qaynanama desem indi onuda problem edecekki yox eletdir .ne deyim vallahHee aysaol mayda. Hekim bilmir bunu? Bıy
Sen bilersen can. Hekim nece deyibse ele eletdirNebilim qaynanama desem indi onuda problem edecekki yox eletdir .ne deyim vallah
he brde hamileliye komek eden tabletkalar yazib gorekde xeyrlisiSen bilersen can. Hekim nece deyibse ele eletdir
Xeyirlisi can.ALLAH yardımcın olsunH
he brde hamileliye komek eden tabletkalar yazib gorekde xeyrlisi