• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin.qizlari bilmrem men pisem bu gece felaket derecede isti var idi zariyirdim yerimin icinde.isiqlarin sonmeside baska bir terslik.helede yanmayib bizde.Her yerde kecibmis isiqlar

Gunaydin.qizlari bilmrem men pisem bu gece felaket derecede isti var idi zariyirdim yerimin icinde.isiqlarin sonmeside baska bir terslik.helede yanmayib bizde.Her yerde kecibmis isiqlar

Bizde de keçmişdi gece. Ama sehere yaxın yandı. İndi de yanır. Ama Aytengilde hele de yanmır. İstiye göre bilirsen neyne? Gece dur boğazıva boynuva alnıva soyuq su vur. Qurulama gel uzan yerive. Men ele eliyirdim çox isti olanda :)

Bizde de keçmişdi gece. Ama sehere yaxın yandı. İndi de yanır. Ama Aytengilde hele de yanmır. İstiye göre bilirsen neyne? Gece dur boğazıva boynuva alnıva soyuq su vur. Qurulama gel uzan yerive. Men ele eliyirdim çox isti olanda :)
He mingecevirde isiq paylayan stansiyada yangin ciixb ona gore her teref sonmusdu.indi suyumuzsa gelmir isiga gore qablar kirli ozum terli.hava isti telimin zaryatkasi 1 faiz qalib.of of .Su ise yaramire dunen ele istiydiki 5defe vurdym sora quruyur.nefes almaq olmur :(

He mingecevirde isiq paylayan stansiyada yangin ciixb ona gore her teref sonmusdu.indi suyumuzsa gelmir isiga gore qablar kirli ozum terli.hava isti telimin zaryatkasi 1 faiz qalib.of of .Su ise yaramire dunen ele istiydiki 5defe vurdym sora quruyur.nefes almaq olmur :(

He mingecevirde isiq paylayan stansiyada yangin ciixb ona gore her teref sonmusdu.indi suyumuzsa gelmir isiga gore qablar kirli ozum terli.hava isti telimin zaryatkasi 1 faiz qalib.of of .Su ise yaramire dunen ele istiydiki 5defe vurdym sora quruyur.nefes almaq olmur :KK43:

Sen hansı rayondaydın? Rayonda da hava yoxdu bu şeherdekiler neynesin?) ölelim o zaman :)
Men yasamalda qalıram burda bidene.bomba küley var idi gece. Proata pencerelere hele setka vurdurmamışıq diye çox açıq qoymağa qorxuram qurt quş girer diye.

Hə bizdə də sönmüşdü, amma səhər yandı. Bizdə də işıq olmayanda su olmur. Mən ancaq çimirəm gündə 5-6 dəfə yoxsa başqa cür mümkün deyil. Bu gecə uşaq da yazıq baxırdın ki, gözlər yumuludur yuxlayıb amma beyin oyaqdır tam yuxlaya bilmirdi qıvrılırdı o tərəf bu tərəfə. Bu gecə üç yandan ölürdük çimmək də kar eləmir bəzən:KK51:

Sen hansı rayondaydın? Rayonda da hava yoxdu bu şeherdekiler neynesin?) ölelim o zaman :)
Men yasamalda qalıram burda bidene.bomba küley var idi gece. Proata pencerelere hele setka vurdurmamışıq diye çox açıq qoymağa qorxuram qurt quş girer diye.
Berdedey yox weher serin olure berde isti yerdi.nece vaxtdi mende serin yatrdim bu son iki gundur dehsetdir.

Hə bizdə də sönmüşdü, amma səhər yandı. Bizdə də işıq olmayanda su olmur. Mən ancaq çimirəm gündə 5-6 dəfə yoxsa başqa cür mümkün deyil. Bu gecə uşaq da yazıq baxırdın ki, gözlər yumuludur yuxlayıb amma beyin oyaqdır tam yuxlaya bilmirdi qıvrılırdı o tərəf bu tərəfə. Bu gecə üç yandan ölürdük çimmək də kar eləmir bəzən:KK51:
He mende cimireme seher axsam ne fayda.bextever isti cekmeyenlerin basina :D ele adam var istiliyir ama terlemir.ama men saclarim alnim uzum her yerim su icinde qalir.

He mende cimireme seher axsam ne fayda.bextever isti cekmeyenlerin basina :KK70: ele adam var istiliyir ama terlemir.ama men saclarim alnim uzum her yerim su icinde qalir.

Ele Bilirsen terlememey yaxşı şeydi? Men evlenmemişden qabaq terlemirdim heç. Bir damla bedenimnen ter çıxanda sevinirdim. Spor salonlarına gedirdim her türlü idman eliyirdim bir qram da terlemirdim. Terlemelisen ki bedeninnen yağlar çıxsın. İndi ama görsen meni. Seller sular. Başımnan boynumnan sinemnen ter tökülür. Ya bu yay heyatımın en isti yayıdı yada orqanizmam deyişib evlenennen sonra. Bilmirem :)

Ele Bilirsen terlememey yaxşı şeydi? Men evlenmemişden qabaq terlemirdim heç. Bir damla bedenimnen ter çıxanda sevinirdim. Spor salonlarına gedirdim her türlü idman eliyirdim bir qram da terlemirdim. Terlemelisen ki bedeninnen yağlar çıxsın. İndi ama görsen meni. Seller sular. Başımnan boynumnan sinemnen ter tökülür. Ya bu yay heyatımın en isti yayıdı yada orqanizmam deyişib evlenennen sonra. Bilmirem :)
Əlbəttə ki, Allah Təala heç nəyi boş yerə bəxş etməyib ki, bizlərə. Mən elə tərləyirəm ki, paltarı sıx su tökülsün o derece yani. Yemek yeyəndə də suyun içində qalıram ona görə də çarəni tez tez çimməkdə görürəm. Hələ üstəlik saçım da çox uzundur mənim o da bir tərəfdən yandırır.

Salam qızlar necesiz.mende 3 gündü brlimi çekdirirem.ona göre anamgile gedirem.ora serin kenddi.ora bele istidi.yaxşı ki evler serindi.size kolay gelsin men qaçdım serine

Can e, yazıq insanlar nə çəkdi dünən. Dünən bizdə səhərəyaxın yandı, axşam üstü söndü, bir də gecə yandı. Öldük vAllah day dünən, işıq yox, su yox yox, internet yox ürəyim partlayırdı az qala
Ele bizde de sizinki kimi oldu :işsiz: üreyimiz partdıyırdı işıqsızlıqdan

Bizde 8in yarısı söndü 10un yarısı yandı. Çoz qeribeydie bütün şehere sakitçilik çökmüşdü. Bizim pencereden metronun girişi görsenir. Millet dava eliyirdi işıqlad yandı ama metronu açmadılar. Küçede maşınnarın işqlarınnan başqa işıq yox idi :)

Back