- Konu Sahibi minik_prince
- #2.521
benim adım da sinem ya ondan şeyettim di:)))Canim yani basi omuzuma yada gogsume dogru uyumasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim adım da sinem ya ondan şeyettim di:)))Canim yani basi omuzuma yada gogsume dogru uyumasi
Canim yaaa bizde sinə gogus anlamdinda.Kiz sen azericeyi oyreniceksiz bu gedisle aslinda en yakin diller turk azeri.sadece sizde ə herfi yoxdu.mesela siz ben mən sen sən gel gəl.siz e harfi kullandiginiz sozcuklerde biz ə kullanirikbenim adım da sinem ya ondan şeyettim di:)))
men de az çok anlıyorum zaten bilemediğim kelimeler var tabi bir de bizde farklı anlama gelebilen kelimeleriniz de var.:)Canim yaaa bizde sinə gogus anlamdinda.Kiz sen azericeyi oyreniceksiz bu gedisle aslinda en yakin diller turk azeri.sadece sizde ə herfi yoxdu.mesela siz ben mən sen sən gel gəl.siz e harfi kullandiginiz sozcuklerde biz ə kullanirik
Aynen menim de)) men de yoldaşımın qucunda yatmağı xoşlayıram) o da menim qucumda yatmağı))
Çokmu açık konuşuyoz öyleyse konuşmamıza dikkat edelimAnladığını diyirler can. Özel mözel kalmadı valla.
Çokmu açık konuşuyoz öyleyse konuşmamıza dikkat edelim
Canim yaaa bizde sinə gogus anlamdinda.Kiz sen azericeyi oyreniceksiz bu gedisle aslinda en yakin diller turk azeri.sadece sizde ə herfi yoxdu.mesela siz ben mən sen sən gel gəl.siz e harfi kullandiginiz sozcuklerde biz ə kullanirik
ay ne wirin cixdi.senin o piss hiss eden canini yeyerem men ele mənďə pis hiss edirem ozumu.men de az çok anlıyorum zaten bilemediğim kelimeler var tabi bir de bizde farklı anlama gelebilen kelimeleriniz de var.:)
misal pis üzgün demek dimi:) bizde pis kirli manasında, pis-kötü olabilir tabi.. 'Bugün kendimi pis hissedirem' oldu mu :))
Kiz senin heqiqi adin nedir?Sizle elaqesi yoxdu can. Men yoldaşla olan intim münasibeti başqalarına anlatmağı sevmirem ve de mene anlatılmasını sevmirem. Mence heç kim anlatmamalıdı.
sana da geçmiş olsun canım..ay ne wirin cixdi.senin o piss hiss eden canini yeyerem men ele mənďə pis hiss edirem ozumu.
ya çok özel şeyler hariç anlatılmasında sakınca yok tabi ama herkes men değil tabi.. herkesin hayatına kimse karışamaz .. sen sevmezsin o bazı şeyleri anlatabilir kuzum . tercih meselesi.Sizle elaqesi yoxdu can. Men yoldaşla olan intim münasibeti başqalarına anlatmağı sevmirem ve de mene anlatılmasını sevmirem. Mence heç kim anlatmamalıdı.
Quzum men eslinde demek istemisdim ki, yeni bir anliq da olsa derdlerimi, kederimi, agrimi, acimi unuduram. Amma hoslanmiyorsan soz bir daha yazmamSizle elaqesi yoxdu can. Men yoldaşla olan intim münasibeti başqalarına anlatmağı sevmirem ve de mene anlatılmasını sevmirem. Mence heç kim anlatmamalıdı.
Kız aleminsin vallahi)))))benim adım da sinem ya ondan şeyettim di:)))
Nolduu kizzz:))))Kız aleminsin vallahi)))))
ya çok özel şeyler hariç anlatılmasında sakınca yok tabi ama herkes men değil tabi.. herkesin hayatına kimse karışamaz .. sen sevmezsin o bazı şeyleri anlatabilir kuzum . tercih meselesi.
Quzum men eslinde demek istemisdim ki, yeni bir anliq da olsa derdlerimi, kederimi, agrimi, acimi unuduram. Amma hoslanmiyorsan soz bir daha yazmam