Eneeem çok utandım şincik

çox sağolun qızlar.
Hiranur83
can09e
Bildirim geldi gördüm ki yerlimdi. Konunu oxudum qızın yerine pis oldum heqiqeten. Erken yaşda evlilik çox çetindi. Men 18 yaşımda bilmirdim hec evlilik heyatı nedi evlilik nedi. Sevmeyi kociş öyretdi mene 18 yaşımda) ilk ve son sevgilim oldu. 5 il sonra evlendik çox şükür. Yani biz gözledik. Ayrıldıq barışdıq axır ki birleşdik. Qızın sevdiyini anladım oğlan da el çekmiyibse sevir yeqin ki sadece misal var ee ne senle olur, ne sensiz. Onlarda da odu yeqin. Men de sevirem yoldaşımı. Tamam başqa cür. O menimçün heqiqeten yoldaşdı. Onun yanında özümü güclü hiss eliyirem, hemişe meni qoruyub, savunub, yeri gelende ailesinin qabagında durub mene göre. Yaxşı ki varımdı

yani kızlar anlayacağınız kimler nelerden fedakarlık yapmıyo ki. Neleri duymazdan görmezden geliyoruz. Ailemiz için, sevdiyimiz için. Hatalar yapıyoruz tabi. Kavgalar da oluyor. Ama bunlar aşkın tuzu biberi. O yüzden de onlara hayırlısını dilmekten başka söyleyecek bişey yok. Mutlu olurlar umarım. Bana gelecek olursak yaşım 26 ola bilir ama yaşadıklarım, insanlara bakış açım çok fazla. Fikirlerim yaşımdan daha olgun. Bide çok kitap okurum. Okuduğum kitaplar insanları daha iyi tanımama yardımcı oluyor. Türkce kitapları da baya güzel okuyorum bu arada
can09e
hiç zorlanmam. Hem de polisiye kitapları)