• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr noldu brilyant neden kızdı? ben hiranın yazdığından çok da bişiy anlamadım ama merak ettim şimdi .. (yazmaz olaydı kısmı falan hatırlıyorum)
Hira kalbinin iyi olduğunu biliyorum kötü bir şey dememişsindir de sen ne dedin o ne anladı acaba :/
azeri kızlar ya grubun adı, ordan karşısına gelmiş gerçekten grubu tesadüf görmüş olabilir, biri neden böyle bir şey yapsın ki? yanlış mı düşünüyorum.

Judy_K Judy_K @MirAy92 qızlar sizin haqqınızda fikirləşdiklərimdə yanılmamışam, bilmirəm nədənsə siz ikiniz ürəyimə çox yatmısınız. Yazdıqlarınızı bu dəqiqə gözlərim dolaraq oxudum, mən çox kövrək qəlbliyəm bayaqdan Brilyantın yazdıqlarına o qədər uzuldum ki, bu qədər yalnis anlasilacaq nə dedim ki, gorəsən deye fikirləsirəm. Kas ki, onunla tanisligimiz bu səkildə olmazdi. Sizə məni səhv başa düşmədiyiniz üçün təssəkkür edirəm, ürəyim əsir artıq cox soz də yaza bilmirəm. Onu ozəldən mən də sorusdum ki, kim dedi dedim həmən adamla isim olmayacaq hec ne deyəsi deyiləm, sadəcə kim oldugunu bilim ondan uzaq durum, dedi Allah cixartdi qarsima, təsadufən gordum. Təbii ki, mən usaq deyiləm buna inanacaq yasi coxdan kecmisəm. Bu qalmaqali salan İn şə Allah ki, Allahın hüzuruna üzü ağ çıxa bilərsən, sənə basqa hec ne demirəm.
Kim deye bilerki can?belke ozu gorub heqiqeten cunki inanmagim gelmrki kimse deyeki senin haqqinda rey yazilib

Hekim mene ovu testi aldirib ama basim cximire ay qizlar hansi desiye tokurler sidiyi ve nece damci?
Screenshot_2018-06-28-18-07-19.png

Kızlarr noldu brilyant neden kızdı? ben hiranın yazdığından çok da bişiy anlamadım ama merak ettim şimdi .. (yazmaz olaydı kısmı falan hatırlıyorum)
Hira kalbinin iyi olduğunu biliyorum kötü bir şey dememişsindir de sen ne dedin o ne anladı acaba :/
azeri kızlar ya grubun adı, ordan karşısına gelmiş gerçekten grubu tesadüf görmüş olabilir, biri neden böyle bir şey yapsın ki? yanlış mı düşünüyorum.
Cano seni severim, ben sırf kimse dedi demiyorum, zira bu ccok agir bir suclama, eger dememisse kimse uzerine alinmaz. Ama hepimiz belli bir yasda kadinlariz, yani ben mesaji yazdim tesadufen de brilyant geldi gordu ilk gorduyu mesaj benimki oldu onu okudu cevap yazdi, ne dusunmeliydim peki ben. Yazdigima kaldikta ise tamamen iyi niyetimle bir sey yazdim ve iyi niyetimin kurbani oldum bu kadar

Kim deye bilerki can?belke ozu gorub heqiqeten cunki inanmagim gelmrki kimse deyeki senin haqqinda rey yazilib
Kas canim kas men sehv bilmis olum, eyer belə olsa inan butun qəlbimlə sevinərəm. Hamimizin səhvləri var, bu da mənim səhvim olar qəbul da edərəm səhvimi, bəlkə burdan kimsə deməyib basqa biri deyib

Burda kac kisiyiz ki zaten.. kafam karisti.. :KK64:neyse bakalim buyutmeyin. Gul kimin kecinip gidek :KK6:
O güzel kafani karistirma gerek yok, dedigim gibi belki burdan biri dememisdir, buralari okuyup yorum yapmayanlar da ola bilir. Elbette büyütmeyelim zira büyütülmesini de istemiyorum.

Mən bu məsələnin uzanmasını istəmirəm ona görə də sonuncu dəfə b haqda yazıram. Bəli, forumda azer kızlar başlığı görüb daxil oldum. Yəni təsadüfən çıxdı qarşıma. Hiranur83 özəldən yazdı mənə və bu haqda danışdıq. Mən hər kəsin fikrinə hörmətlə yanaşmağa çalışıram. Amma biyabr olmaq sözü mənə çox çirkin gəldiyi üçün xətrimə dəydi. Açıqlamasını verdi Hiranur83 nə üçün elə ifadə işlətməyinin. Onun fikirləri ilə yenə də razılaşmasam da xoş sağollaşdıq və məsələ də bağlandı. Uzandıqca uzanacaq yoxsa. Mən bura kiminlesə söz davasına girmək üçün gəlməmişəm. Temboli bizim qızlarnan) Sadəcə rəydə olan ifadə xoşuma gəlmədi və iradımı da bildirdim. Bu qədər.

Mən bu məsələnin uzanmasını istəmirəm ona görə də sonuncu dəfə b haqda yazıram. Bəli, forumda azer kızlar başlığı görüb daxil oldum. Yəni təsadüfən çıxdı qarşıma. Hiranur83 özəldən yazdı mənə və bu haqda danışdıq. Mən hər kəsin fikrinə hörmətlə yanaşmağa çalışıram. Amma biyabr olmaq sözü mənə çox çirkin gəldiyi üçün xətrimə dəydi. Açıqlamasını verdi Hiranur83 nə üçün elə ifadə işlətməyinin. Onun fikirləri ilə yenə də razılaşmasam da xoş sağollaşdıq və məsələ də bağlandı. Uzandıqca uzanacaq yoxsa. Mən bura kiminlesə söz davasına girmək üçün gəlməmişəm. Temboli bizim qızlarnan) Sadəcə rəydə olan ifadə xoşuma gəlmədi və iradımı da bildirdim. Bu qədər.
Bəli quzum razılaşmadın, o qədər razılaşmadın ki, orda yazılan o qədər yorumlara rağmən mənə ən mənfi yorum sən yazmisdin dedin. Eybi yox quzum bunu da gorməməzlikdən gəldim, insaniq hərəmiz bir seyi bir cur yozariq, hami mənim mənim dusunduyum kimi dusunməlidir deyə bir sey yoxdur. Amma mənim kimi bir cox insan bu bildirimin gəlməsindən sikayət etdi, ki, belə trend konularla hec vaxt mmaraqlanmamisam.tekcə mənim yazdigim mənfi oldu.. Əlbəttə bu konuyla əlaqədar bildirim xosuma gəlmədi, cunki hec maravim deyil bu cur movzular və kiminsə həyati, kimsə acar ozu bilər amma bununla ilgili ling dagitmaq bildirim gondərmək bəli xosuma gəlmədi ki, bir Azərbaycanli olaraq sənə yazilan yorumlar məni cox uzdu, hər nə qədər sən məni duzgun basa dusməsəndə. Nə isə canim olan oldu kecən kecdi, dunən sənə ozəldən də dedim. İn şə Allah bundan sonra hec vaxt kədər yasama, uzun daima gulsun, Allah sevdiyin insanla səni qovusdurub, İn şə Allah belə də xosbəxt davam edərsiniz. Usaqlariniz olar onlari sevgiylə, xosbəxt, firavan, sevdiyin adamla boyudərsiniz İn şə Allah, daha bundan xos soz necə olur bilmirəm.

can09e can09e kız yerim seni ya ne de tatlış yazmış gül kimin geçinip gidek diyo:KK33:
tatlışş ben de seni yerimm.. ya ben seviyorum Azeri insanını, seslerinize bayılıyorum konuşmalarınız, tavırlarınız çok gözel..
Beğendiğine sevindim kuzumm, olmuş mu ? :)):KK48:
günaydın bu arada çalışıyorum son iş günüm yarın tatill yehuuu :KK8:

Back