• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar men bu soğan suyunu içdiyim 3cü gündü.qarnım şişibdi daş kimidi.ele bil ay başı olacam.soğannan olar bu

Günaydın kızlar :KK3:
Burda deyildim indi oxuyuram mesajlarınızı. Hiranur83 Hiranur83 canım menim, çox pis oldum Rebbim seni qorusun övladıvın ailevin üstünde olasan canım. Mene de Ayten kimi bilmey istiyerdim nedi xesteliyin ama dememek de kendi tercihin canım. Bize sadece seninçün dua elemek düşür. Derdin her nedise ALLAHdan ümidini kesme O möcüzelere qadirdi.

Soğan suyuna hele başlamamışam internetde oxudum gerey adetin bittikten 1hefte sonra başlıyasan. Mende onu gözdiyirem bi kaç güne başlıyaram mende. Qızlar dünen çox pis idim birden bire istilik geldi başım berk ağrıdı üreyim bulandı. Birde qebizdiyim var. Yumurtlama günümde deyilem. Adetim de 4-5gün olar bitib. Bu ne olar axı bele?

sende elede kok deyilsen orta boy .uz cizgilerin qaslarin elede qalin deyilburnun normal olcudedi qeseng dislerin var ))))) mence teebiiki

Aytendeki tahminlerin kadar başarılı olmadın :) men he kök deyilem 54-55kq. Boyum 169. Qaşlarım da üz cizgilerim de qalındı. Dişlerim de kime göre güzel acaba :KK53:

Gunde 2 defedi de onsuzda bir seher bir axşam. Mende de i.s-dan götürülendi. Yazılıb ilıq icmelisen. Agzını ba
Aytendeki tahminlerin kadar başarılı olmadın :) men he kök deyilem 54-55kq. Boyum 169. Qaşlarım da üz cizgilerim de qalındı. Dişlerim de kime göre güzel acaba :KK53:

ğlıyıram seher ilıq icirem
kiz kiz men ekstrasens deyileme :D snei nece tesevvur edrem onu yazmsam

Screenshot_2018-06-27-12-40-34.png

Menim de bu aralar 34-35 yaşlarda arkadaşlarım çoxalır :KK73: özümün 25 yaşım var :KK33:
Hamı ilə oturub durmaq yaxşıdır, insan hərədən bir şey öyrənir. Mənim də balaca bacımın 25 yaşı var 2 qızı var idi məndən qabaq ana olub, Allah sizlərə də qismət etsin. Uşağı karşoka öyrətməyi O öyrətmişdi mənə:KK48:

Günaydın kızlar :KK3:
Burda deyildim indi oxuyuram mesajlarınızı. Hiranur83 Hiranur83 canım menim, çox pis oldum Rebbim seni qorusun övladıvın ailevin üstünde olasan canım. Mene de Ayten kimi bilmey istiyerdim nedi xesteliyin ama dememek de kendi tercihin canım. Bize sadece seninçün dua elemek düşür. Derdin her nedise ALLAHdan ümidini kesme O möcüzelere qadirdi.
Bir qəlbi təmizim daha :KK15: Sağ ol canım Allah razı olsun :KK200:

Back