Akşam 17.40
1 kase tavuk çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak
salata (marul, havuç, mor lahana, turp, börülce)
badem-ceviz
Börülce kurufasülenin küçüğü gibidir. Karnıkara da denir karın kısmı karadır çünkü. Fasülyeden daha çabuk pişer. Yemeklerin içine et niyetine konulabilir. Kereviz yemeğine börülce veya nohut koyduğunuzda daha bir lezzetli oluyor.
ayselçim iyi gidiyorsun gördüğüm kadarıyla.
börülceye bayılırım :)
tarhana çorbasına koyardı anneannem mutlaka denemelisin.
kolay gelsin aysel hadi bakalım verelim şu kiloları bende bu gün bir diet günlüğü oluşturdum
başlangıç 3 ocak hyrlsı hepimiz için...
tatlim tatli krizlerinden kacmak icin mumkun oldukca kan sekerini ziplatacak seylerden uzak durmak gerekiyor, yani patates beyaz ekmek pirinc unlu mamuller tatlilar pismis havuc muz ve sulu (mandalina gibi) meyveler ve kurutulmus mevyeler kuru incir gibi.
en iyi meyve sanirim elma allahtan mevsimi su aralar :) yogurt elma guzel bir kahvalti olur.
Bir de zeytin cok olmamis mi 8 tane?
O ve un helvasi haric menun harika devam :)
Günaydın, kahvaltı bildirimi,
1 adet kaysı kıvamında yumurta
1 kk peynir (kaşar ve tulum)
7-8 adet zeytin
Badem
Kilo vermek gerçekten zor iş verdiğin kiloyu korumak ise imsansıza yaıkn
Zoru başarırırız, imkansız biraz vaktimizi alır.
Akşam tatlı krizine neden olacak şeylerden yemiyorum, ama akşam yemeğini erken yediğimden saat 8 gibi acıkmaya başlıyorum, o ara süt veya ayran içsem açlığım geçerdi, ben şeytana uydum tatlı yedim. Şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
8 tane zeytim, siyah küçük tuzsuz zeytindi. Fazla olmamıştır umarım. Karatay diyetinde 10-15 zeytin serbest sabahları.
Kolay gelsin.
merhaba ayselGünaydın, kahvaltı bildirimi,
1 adet kaysı kıvamında yumurta
1 kk peynir (kaşar ve tulum)
7-8 adet zeytin
Badem
Kilo vermek gerçekten zor iş verdiğin kiloyu korumak ise imsansıza yaıkn
Zoru başarırırız, imkansız biraz vaktimizi alır.
merhaba aysel
sana uğramayalı uzun zaman olmuş sankibu nedenle geçmişte kaçırdığım yerleri tek tek okudum
103ü görmüşsün, bu biraz olumsuz olsa da, bırakmamış olman güzel
tatlı krizlerine gelince, son bir kaç gündür bende de vardı ama bugun yok dedim ve tatlı yemedim ki 1 tatlı kaşığı kadar bala izin vardı diyetisyen vermişti ama artık azaltmaya karar verdim
gerçekten azaltınca istemiyor vücut, isteyen bizim nefsimiz bunu kendimde fark ediyorum
dün helvayı 2 kaşık yiyerek iyice azaltmışsın ölçüyü bu güzel bişey
karatayda meyve yasak mı ki? ben şeker ihtiyacını meyveden alabilirsin diye biliyorum ama:44:
bence tatlı yerine acıkınca çerez falan ye bildiğim kadarıyla ara olarak çerez yeniyor karatayda... değil mi?:44:
ben arada gelirim yine..
sevgiler...
Hmm karatayi bilmiyorum canim. Sen karatay mi yapiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?