hiçde fesatlık yok çok doğru düşünüyorsunuz bana göre. ama şundan bende eminim lafıı sakınmadığında senden iyisi olmuyor. sessiz kalırsan durum hep böyle
fesatlık nerde burda?
tabiki haklısın 2 çocuk var diye böyle düşünüyorlarsa çok komik,,
eşinin sana fesat demesine aldırma, olaylar dahada fazla büyümesin diye senin haklı olduğunu göstermemiş olabilir,
tipik bir erkek modeli ne kadar haklıda olsan eşin bunun farkındada olsa sen hep hatalısındır,
bak canım sana gün doğmuş işte boşvereceksin bundan sonra,, kayınvaldien seni yardım amaçlı evine çaığrdığında
benim 2 çocuğum var nasıl istemeye çağrılamdıysam ev işinede vs.. çağrılmamam gerekiyor dersin, çek kendii biraz mesafeni koy
sen bak eşine çocukalrına onalr ne yaparlarsa yapsınlar.
aaa yapılan bu haksızlığa çok sinir oldum.kesinlikle o kadar haklısınki bu konuda.
ama malesef ne kadar samimi, ne kadar iyi olursan ol bi degeri yok, baksana bir teklif bile yapmamışlar sana,ama kesinlikle bunu konuyu araya başka muhabbetler girmeden konuş kayınvalidenle, es geçilecek bi konu değil
eltinde şimdi ne değerliyim diye böbürleniyordur onada bu konuyu konusup malzeme vermeyesin,
eşinede şikayet gibi değilde çok üzüldüm , çok kırıldım tarzı duygusal vari şekilde konuş
herşeyde bi hayır var bu olayında böyle olması iyi oldu gözlerini açmış oldun, bundan sonra onlara koşturup yardım etmek için çırpınmazsın, bişey isterlersen benim işim var, falan diyip artık bahane uydurursnuz.
siz üzülmeyin, onlar kaybetti
Eşim zaten bana hiç bir zaman kendi ailesini savunmaz. O bana hep nasıl alıştırırsan öyle gider der. O benim kadar ailesinin yanına gitmez. Ben daha fazla giderim. O beni sakinleştirmek için söyledi biliyorum. O da herşeyin farkında.Abisinin düğün borçlarını eşim ödedi. Ve babasına verdiği paranı haddi hesabı yok. Ben bunlara hiç ses çıkarmam babasıdır kardeşidir der geçerim. Şükür bizim durumumuz hepsinden daha iyi. Bizden kısmadıktan sonra yardım etmesinde de sakınca görmüyorum. Öyleyken babası eşime de laf sokar durur, şakay vurdurup tabi eşim altta kalmaz ama ona laf söyleyince benim canım sıkılıyo. Geçen yıl bize para lazım oldu. Kredi çekicekti eşim. Abisi ben borç verim ama yengen duymasın dedi. Eşim de farketmez kredi de alabilirim ama varsa ver bankaya ödeyeceğim faizi sana ödeyeyim. dedi. Biz fazladan 1000TL para ödedik ihtiyaçları var işleri görülsün diye. Eltim duyunca niye paramızı veriyosun diye kafa tutmuş abisi söyledi sonra. Ya ben fazladan para ödenmesine ses etmiyorum, o sorun yapıyo. Ve babası şu ana kadar abisinin her türlü ihtiyacını karşıladı, harçlığını verdi, çocuğun bakıcı parasını bezini herşeyini aldı. Verdiği paraların hiçbir kuruşunu geri almadı. Bize verilenler borç olarak verildi. Onu da takmıyorum. Onlar az kazanıyolar diye yardım ettiler, etsinler, bizim durumumuz olmasa bize de ederlerdi heralde. Yani bu kadar uyumluyken neden şimdi böyle davranıldı.
Ben bu gelinlerin temizliğe çağırılmasını da anlamıyorum...
Genel, büyük temizlikte bir başına yapılamıyorsa kadın tutulsun....
Çok çok acil bir şey varsa da rica edilir zaten müsaitse gidilir....
Annenelerimiz kıyamıyor bize aman yorulmasın diye ama evlenince temizliğe çağırılan hep el kızı gözüyle bakılanlar oluyor....
Bence eltiniz en doğrusunu yapıyor, eli ayağı tutuyorsa temizliğini de yapabilir, çok ihtiyacı varsa bir kadın çağırabilir, kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil...
Kayınvalidem de benim evimi temizlemesin bence bunu bekleyen gelinler de var işi gücü yok da koca kadın benim evimin tertip düzenini mi düşünecek???
Ağır bir hastalık, acil bir durum olur o ayrı, o yardımlaşmaya girer; ama diğer türlüsü bana kullanılmak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?