Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidip kayınvalidenle konuşabilirsin bence.
"anne neden böyle yaptınız ben çok kırıldım.
bende sizin gelininizim gerek kız isteme gerek nişanda bana niye böyle davranıldı" gibi sorabilirsiniz.
fevri davranmadan konuşursan onlarda hatasını anlayacaktır.
Bu kadar üzüldükten sonra zaten hiçbirşey eskisi olmaz kızlar, Dedim ya bir haftadır gitmiyorum, eskiden olsa duramaz çoktan giderdim. Bundan sonra yok kalbi kırılacakmış yok üzülecekmiş umrumda ollmaz artık, eşim sen üzüleceğine başkaları üzülsün der. Zaten onu tutmasam yengesiyle çoktan kanlı bıçaklı olurdu. Eltim ona da müdahale etmeye çalışır. Ama eşim lafını esirgemez. Ben hep aman sus boşver der uzaklaştırırım onu. Ama bitti bakalım bundan sonra nasıl olucak. Sıkıysa eltim en ufak bişey söylesin saf salak değilim sadece ortam gerilmesin diye bişey demedim. Eltim 2 yıldır bizimle beraber önce başka bir şehirdelerdi. 2 yıldır çarptırdığı lafları yediricem ona
,
Suçlu elti değil ki ona diş biliyorsunuz....
Ortada bir hata varsa bunu yapan kayınvalide kayınpeder...
Eltiniz o gelirse ben gitmem demiş dahi olsa hoop bir dur bakalım sen gelinsen o da gelin aranızda ayırım yapamam demesi gerekirdi...
Sİz emekleriniz ve kiarlığınız karşısında kayınvalidenizin pozitif ayırımcılık yapmasını beklemişsiniz ama bunu görememişsiniz, bunun suçu eltide değil...
Bu saatten sonra tavırlanızı değiştirirseniz de sizden kötüsü olmaz hazırlıklı olun....
kayınvalidenizle konuşacaksanız eğer konuştuktan sonra hiçbir şekilde yardıma gitmeyin işim var deyin eşinizede söyleyin onlar bizi adamdan saymıyor bundan sonra neolur maddi olarakda yardım yapma çocuklarımızın rızkından almayalım çocuklarımıza birikim yapıp gelecekleri için biriktirelim de...ama tatlı dille rica ediyorum senden bunu de...ama kayınvalidenizle konuştuktan sonra aslaa eşiniz olmadan o eve gitmeyin hatta ilkinde yanlız o gitsin sonra siz gidin ki ozaman asıl tepkiyi anlasınlar buarada yeni gelin sizi kötü bilmesin sonuçta yeni girecek aileye onun yanında malzeme vermeyin sakın yeni olduğu için kimin ne olduğunu bilemez ve etrafta bu böyle siz tanımıyorsunuz o kötü der birşey diyemezsin yeni gelinin yanında herzaman çok iyi olun yeni gelin kimseyi daha bilemez
kesinlikle fesatça düşünmüyorsun haklısın bozulmakta. benim de 2 küçük çocuğum var kaynıma kız istemeye geliboluya gittik gitmeden önce ben gelmesemmi acaba 2 çocukla diye ben sordum da k.valide olay çıkardı sensiz hayatta gitmem çocuklardan biri benim kucağımda diğeri sende oturur olmaz diye. sonuçta çocuktan dolayı olamaz. ama diğer eltin senden yaşça çok mu büyük acaba ona hürmeten mi yaptı diye düşünüyorum. yinede koy tavrını mesafeni bundan sonra görsün seni.
buarada eltinize karşıda dolduğunuzdan onada söyleniyorsunuz ama bilmiyorum farkında mısınız bu anlattıklarınızın tek sorumluları kayınbaba ve kaynana bu anlattıklarınızda diğer durumları bilemem eltiniz laf sokuyormuş falan bu konuya dahil etmeyin sakın onu ve onada da artık iyice mesafeli olun ve anladığım kadarıyla siz herkesi hep şuana kadar hep iyi gözüyle görmüşsünüz bu bahriz görünür olduğu için bu dikkatinizi çekmiş bence bundan öncede birşeyler vardı ve siz pempe gözlükleriniz ardından göremediniz artık atın o pempe gözlükleri ve iki güzel lafa tav olmayın buarada sakın kızmayın ama eltinizi kaynanaya davranma konusunda takdir ettim bencede mesafeli olunmalı hep iyi olursanız kimse kıymet bilmez kimse sizi takmaz en iyisidir mesafe
sizi paraya sıkıştıklarında hatırlayacaklardır emin olun.....şimdi konuşmayın ozaman geleceklerdir zaten konuşmaya[/QUOTE
Kesinlikle haklısın canım. Ben hep tatsızlık olmasın diye sessiz kaldım. Çünkü kendi ailemde hiç huzursuzluk yaşamadım, burda da öyle olsun dedim. Eltim hakkında ben hiç kötü düşünmemiştim taki aynı yerde yaşamaya başlayana kadar. Herkes derdi ki eltin çok cinfikir, çok soğuk, ben yok ya onu görüüşü öyle iyidir aslında diyodum. Tabi o zaman senede 2 defa karşılaşıyorduk. Ama geldiğinden beri sürekli bize sataşınca düşüncelerim değişmeye başladı. Üstelik bak bi bomba daha. Eşim küçük kaynıma ve ona işyeri açıtğı için onlar buraya taşındı. Yani biz borcun altına imza atıp onlara işyeri açtık. Ödediler sonra ama eğer işleri kötü olsaydı biz ödeyecektik. Ve büyük kaynım o işyerinde benim kızım 10 liralık bibloyu kırdı diye bir sürü laf etti. Tabi eşim ağzına geleni saydı abisine ama onun da çok zoruna gitti abisinin hareketi. Eltimi davranışları konusunda ben de takdir etmişimdir hiç düşünmez karşıdaki alınacak mı kırılacak mı diye. Ama anladım ki zaten yapılması gereken de buymuş.