canım bazen tek taraflı bakabiliyoruz maalesef olaylar.. sen ben onları kırmam laf söylemem demişsin ya bu sana göre öyle.. kaynananların ne düşündüğünü bilmiyoruz..ben de bazen normal bi davranış yapmışım gibi gelir ama karşıdaki farklı düşünüyor olabilir.
diğer meseleye de gelince gerek görme gerek isteme faslı az kişiyle yapılan bişey bana göre.. beni istemeye en büyük eltim değil de daha küçük olan gelseydi ben kesin bunların arasında var bişey diye düşünürdüm.. hem belki de o bu tarz işlerde senden daha iyidir. yani başkalarına laf yapma, ikna etme de felan..ve bence kimse çok sevdiği el işlerini kimseye vermek istemez. belki kayınvaliden seninkileri kendine saklamıştır..şimdi sırf bu olaydan dolayı diğer olaylara da önyargılı yaklaşma derim. anladığım kadarı ile güzel bi evliliğin var hiç tadını bozma bence
Bence de bu tür şeyler çok kişyle yapılmaz. Kız istemeye gitmek büyükler dururken bize düşmez zaten ben bunu biliyorum, ama görmeye giderken en azından çağrılabilirdim. Ağzı laf yapan biri olarak zaten başka bir aile dostları vardı yanlarında, zaten kalabalık gittiler, ben gidince mi kalabalık olacaktı. Peki birimiz her defasında gidip biri sadece nişanda gidince ve kız tarafı o elti onu biliyoruz da diğeri kim hiç görmedik diye birbirine gösterinde benim neler hissettiğini tahmin edebiliyormusun. Büyük değil de küçük eltim gelseydi aralarında sorunmu var diye düşünürdüm diyosun. peki benim için öyle düşünmemişlermidir sence. Ayrıca eltimle aramızda sadece iki yaş var. Eltimin orda söze karıştığını yada onu arayı yapsın diye götürdüklerini düşünmüyorum. Çünkü ağzı gayet iyi laf yapan aile dostu vardı yanlarında. Peki bohça hazırlanırken neden haberim olmadı da sonra tesadüfen gördüğmde gel hazırladıklarımıza bak denildi, o anda gitmeseydim onu da demeyeceklerdi. Peki nişan alışverişinde neden yoktum. Başka zaman kızım bir kaç saatliğine izin alıver deniliyo da bunda neden denmedi. Ayrıca herkes bana kaynanan eltine çok kırgın laf söyledği için ama senden bi şikayeti yok der. Kırıcı laf söylemediğimden eminim çünkü yanlış anlaşılacak hiçbirşey demem. O da hep yeni gelinim de sizin gibi olsun der. Beni rahatlatmaya çalıştığın için yine de sağol. İnşallah ben yanılıyorumdur.