- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi merllins06
-
Ben temizlikte de kullanıyorum kağıt havluyu. Kağıt israfı yapıyorsun dese anlarım hak veririm ama müsriflik deyince saçmA buldum. En uygun fiyatlı indirimlilerini kolluyoruz daha ne yapalım. 1 kişi gün boyu 15 kere wc ye gider yahu . Tuvalet kağıdı nadıl yetsin8 tane havlunun 5 ay gitmesi normal olanmış gibi yazmış bir de
Hadi şu dönem misafir ağırlamıyoruz da gelen misafire elini yüzünü kurulamak için kağıt havlu veriyorum ben başka hiç bir şeye kullanmasam 8 havlu maksimum 2 ayda biter.
Ben de türlüyü öyle yaparım. Evdeki bütün sebzeleri doğrar salça ve baharatla karıştırır, yağını suyunu koyar pişiririmAman öyle olsun zaten, bir de ordan strese girmeyelim.
Bizim buralarda zeytinyağlı yemek sıvı yağ ile yapılan yemektir. Ayçiçek yağı ile pişiriyorsa zeytinyağlı yaptım diyorlar. Sızma zeytinyağını kullanan çok az, kokuyor diye kimse yemeğe koymaz( kendi çevremden bahsediyorum tabi) Benim de ruhum egeli zahir, zeytinyağına ekmek bile banarım.
Egeli bir arkadaşımın yemek yapışını görmüştüm, o da hiç bana uygun değil. Bütün sebzeleri çiğ olarak tencereye üst üste koyup, üstüne zeytinyağı gezdirip kısık ateşte pişirmişti. Yazan arkadaş da onu mu kastediyor acaba diye düşündüm.
8 li havlu paketini bir haftada bitirmek ?? Size normal geliyorsa ne diyebilirim ?Neden müsrif olsun .sizin gibi harcama yapmamasıda mı suç?
Yumurta da yemem çok az peynir ve süt sadece. Tam vegan değilim ama trilyon bağışlasalar gram et koymam ağzımaEtini yemiyorsanız vejeteryansınız. Veganlar hiç bir hayvansal ürünü tüketmiyorlar.
Ben et yiyorum da noluyor, B12 yerlerde.
Ben de temizlikte kullanıyorum valla. Evet israf doğaya zarar ama bir zararım bu geri kalan her şeye çok dikkat ediyorum. Yine de haftada 8 rulo bitmiyordur bence bizdeBen temizlikte de kullanıyorum kağıt havluyu. Kağıt israfı yapıyorsun dese anlarım hak veririm ama müsriflik deyince saçmA buldum. En uygun fiyatlı indirimlilerini kolluyoruz daha ne yapalım. 1 kişi gün boyu 15 kere wc ye gider yahu . Tuvalet kağıdı nadıl yetsin
Yaaaa ahahahahaha çekirdeğiyle mi oynuyor yavrum ya çok tatlı :))
C ceycey0406 zenginlik seviyesine bak avokadoyu oyuncak yapmışlar :))
Bana normal size değilse bilemiyorum. Gelen misafire temiz havlu çıkarıyorum.8 tane havlunun 5 ay gitmesi normal olanmış gibi yazmış bir de
Hadi şu dönem misafir ağırlamıyoruz da gelen misafire elini yüzünü kurulamak için kağıt havlu veriyorum ben başka hiç bir şeye kullanmasam 8 havlu maksimum 2 ayda biter.
Vejeteryansınız o zaman. Ben de bi dönem denedim de balıktan vazgeçemiyorumYumurta da yemem çok az peynir ve süt sadece. Tam vegan değilim ama trilyon bağışlasalar gram et koymam ağzıma
Evet bitiyor. Rulolarda çok az kağıt var çünkü. Biz de çalışan okula giden tok herkes evde. Terleyen de kullanıyor. Telefonunu dezenfekte eden de kullanıyor döküleni pratik silen de kullanıyor. Cam önündeki kuş pisliklerinden iğrenirim bezle almam o bezi çöpe atmam lazım bez yetmez onlar da pahalı. Kağıt havlu kullanıyorum hafif ıslatıp8 li havlu paketini bir haftada bitirmek ?? Size normal geliyorsa ne diyebilirim ?
Bence de öyle hatta ben o konuda cok hassasim. Mutfak havlusu alirim ama cok gerekli oldugunda kullanirim, yere bir sey düstügünde kabasini almak gibi falan, tuvalet kagidini kücükte üc hadi dört yaprak kullanirim cimrilikten degil dogaya da zarali sonucta.Hafta da mı ?? O8li paketler bana 5 ay gidiyor neredeyse. Bence siz musrifsiniz
Dediğiniz yerlerde bende kullanıyorum tabi ki kağıt havluyu . tabiji herkesin kullanım alanlaeı daha farklıEvet bitiyor. Rulolarda çok az kağıt var çünkü. Biz de çalışan okula giden tok herkes evde. Terleyen de kullanıyor. Telefonunu dezenfekte eden de kullanıyor döküleni pratik silen de kullanıyor. Cam önündeki kuş pisliklerinden iğrenirim bezle almam o bezi çöpe atmam lazım bez yetmez onlar da pahalı. Kağıt havlu kullanıyorum hafif ıslatıp
Yemiyorsa düz vermeyin, önce karıştırın tost-krep filan diğer tatların arasına.
Sonra meze gibi hazırlarsınız, sonra tek hale getirirsiniz.
Alıştıkça tada, yer illaki.
Hani limon-zeytinyağı-maydanoz-tuz filan basit bi meze hali var (Yoğurdu seviyorsa yoğurt içine de ezebilirsiniz tuzla) tadı öyle daha hoştan gelir, ilkten bu şekilde olur; şimdi sadece doğramam yetiyor, iyi günündeyse yiyor benimki; yine arada seçer ama alışıyor.
Ben günde tuvalete maksimum 6 7 kere giderim 15 mi? sorun bende mi acabaBen temizlikte de kullanıyorum kağıt havluyu. Kağıt israfı yapıyorsun dese anlarım hak veririm ama müsriflik deyince saçmA buldum. En uygun fiyatlı indirimlilerini kolluyoruz daha ne yapalım. 1 kişi gün boyu 15 kere wc ye gider yahu . Tuvalet kağıdı nadıl yetsin
Bize normal değil gördüğünüz gibi. Bu ne sizi tutumlu yapar ne bizi müsrif.Bana normal size değilse bilemiyorum. Gelen misafire temiz havlu çıkarıyorum.
Oda var tabii cimrilik değil de su zamanda tutumlu olmak diyelim. Koronadan dolayı iş yerimiz battı yani tutumlu olmak zorundayımBence de öyle hatta ben o konuda cok hassasim. Mutfak havlusu alirim ama cok gerekli oldugunda kullanirim, yere bir sey düstügünde kabasini almak gibi falan, tuvalet kagidini kücükte üc hadi dört yaprak kullanirim cimrilikten degil dogaya da zarali sonucta.
Antalya Alanya'dayız.
Babamın hobisi meyve ağaçları yetiştirmek, emekli olduktan sonra kendini bahçeye vurdu adam, hatta konu bile açmıştım yatak atacak neredeyse bahçeye ve ağaçlarına sarılarak uyuyacak. Kendisini çok yoruyor farkında olmadan, endişeleniyorum diye, kalp hastası.
Kvmin de bahçeli evi var, o da organik sebzesine vb takmış vaziyette bir miktar. :)
Ailede iki tarafta da bahçeyi, bitkiyi seven insan olunca böyle oluyor.
Babamın hatta incir ve üzüm takıntısı var, adam çeşit çeşit üzüm ve inciri (Aydın ayrı Karadeniz inciri ayrı hep fidanlarını getirtti arkadaşlarıyla) ya biz harbi beleşe yaşıyoruz bu konuda, çocukları olarak.
Allah başımızdan eksik etmesin.
Etini yemiyorsanız vejeteryansınız. Veganlar hiç bir hayvansal ürünü tüketmiyorlar.
Ben et yiyorum da noluyor, B12 yerlerde.
Tabi haklısınız herkes havlu kullanmaz. Dediğim gibi herkesin görüsü ve kullanım alanı farklı :)Bize normal değil gördüğünüz gibi. Bu ne sizi tutumlu yapar ne bizi müsrif.
Ben ailem değilse başkasının evinde temiz de olsa havlu kullanmayı sevmiyorum. Banyosunda kağıt havlu yoksa tuvalet kağıdıyla kuruluyorum ellerimi. O yüzden gelen misafir için de havlu yerine kağıt havlu koyuyorum.
Bütün sebzeleri çiğ olarak tencereye üst üste koyup, üstüne zeytinyağı gezdirip kısık ateşte pişirmişti. Yazan arkadaş da onu mu kastediyor acaba diye düşündüm.
Az su içiyorsunuzdur. Ben günde 3 litre yazın daha fazla su içiyorum, tuvalette yaşıyorumBen günde tuvalete maksimum 6 7 kere giderim 15 mi? sorun bende mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?