- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi merllins06
Kadın bol bol avokado yiyor dostlar. Aramızda ki gizli zengin bulundu
Beleş olduğundan, bol bulduk sürüyoz her yerimize işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın bol bol avokado yiyor dostlar. Aramızda ki gizli zengin bulundu
Öyle tabi ki, hele hele köy bağlantısı yoksa ve büyükşehirde yaşıyorsa iki kişi aylık 3000 de gider ben fazla bulmam açıkçası, herkesin kesesine göre değişir tabi. Gelir seviyesine göre ekonomi de yapmalı bir insan gayet tabi, tabi ki de eti parçalara bölüp yemeğe azar azar katabilirsin hatta sağlıklı olanı da budur. Ama nedense kendini hayvansal proteine boğarak proton yüklenmeyi sağlıklı bulup bunu yap(a)mayanları inceden aşağılayan insanlar var bu tür konularda. Pilav bakliyat falan ne ara kötü gıda oldu anlamadım.
Biz hep somon yeriz inşallah süper zeki olup uzaya falan gider evlatlarım
Yanına da bi 35’lik açacaksın diye devam edeceksin sandım ekmeğe sürdürdün
Domates gibi doğrayıp üstüne zeytinyağı limon kekik. Kahvaltıda öyle yiyoruz biz.ben de bileni buldum sorayım demiştim yazmışsınız
yani moda işte biz de aldık
evet ben zeytinyağı limon vs yedim de meze gibi diğer ev ahalisine yediremedim
saf iken bir lezzeti yok gibi geldi bize hatta direkt üreticiden kargo ile sipariş ettim bir fark bulamadım
neye katarsan onun şeklini alır gibi de kahvaltıda nasıl yeniyor
yani öyle ekmeğe sürerek bir şey yeme alışkanlığımız hiç yok ki
Alkol yoktur ya mümkün değil.ya bi de alkole girerse bütçe direk sarsılıyor
mesela bu 3000 in içinde alkol varsa helal diyorum hahaha
Valla hergün et yemek sağliklı beslenmek olsaydı kocası besici olan ve cok fazla et tuketen teyzem dünyanın en sağlıklı insanı olurdu.
Teyzemin kocası buyuk baş besicilik yapıyor. bir tosunu kesip parcalayip buzluguna dolduruyor teyzem ve eti cok sever borekleri hep kiymalıdir peynirli borage burur kivirir sebze yemez kahvaltida bile kavurması vardir.
Sonuc doktor kendin 55 yasindasin ama vucudun 70 yasinda demiş doktor bircok saglık problemi var.
Ayrıca size katılıyorum takip ettigim bir cok diyetisyen etli sebze yemegi yapın tencere yemegı yiyin diyorlar. ayrica bakliyatta cok faydali.
Böyle konularda hep alttan alttan hergun lop lop et yemiyenler yemeklerine et koyanlar saglikliksiz beslenmeyle boğazlarindan kısmakla itham ediliyorlar. Alttan alta da kuçümseme var tabi.
Sadece bu konu için demiyorum her mutfak masrafi konusunda bu boyle oluyor.
Az aycicek yağında kavurup yemeği filan ekleyip en son suyundan sonra eklerim ben zeytinyağlı yemek yapınca.. sıcaklığa en dayanıklı aycicek yagi diye biliyorum.. soğan kavururken koyar kimi dr zeytinyağını.. mesela taze fasulye yapacakkende soğansız yapıyorum ben en son fasulyeden sonra koyuyorum zeytinyağınıBen İç Anadolu insanıyım, bizim buralarda pek zeytinyağı kültürü yoktur malum. Ama ben yıllar yılı her şeyimi zeytinyağıyla yaparım ( kızartma ve hamur işleri hariç)
Siz yazınca sormak istedim, yemeğin soğanını kavuruyoruz mesela, o da mı uygun olmuyor zeytinyağı için? İyi yapalım derken kötü mü yaptım senelerdir?
hiç de sevmem yağlı eti zaten
şöyle enginar zeytinyağlı kereviz falan yiyen bi insan olsam ama onları da hiç sevemiyorum
Valla hergün et yemek sağliklı beslenmek olsaydı kocası besici olan ve cok fazla et tuketen teyzem dünyanın en sağlıklı insanı olurdu.
Teyzemin kocası buyuk baş besicilik yapıyor. bir tosunu kesip parcalayip buzluguna dolduruyor teyzem ve eti cok sever borekleri hep kiymalıdir peynirli borage burur kivirir sebze yemez kahvaltida bile kavurması vardir.
Sonuc doktor kendin 55 yasindasin ama vucudun 70 yasinda demiş doktor bircok saglık problemi var.
Ayrıca size katılıyorum takip ettigim bir cok diyetisyen etli sebze yemegi yapın tencere yemegı yiyin diyorlar. ayrica bakliyatta cok faydali.
Böyle konularda hep alttan alttan hergun lop lop et yemiyenler yemeklerine et koyanlar saglikliksiz beslenmeyle boğazlarindan kısmakla itham ediliyorlar. Alttan alta da kuçümseme var tabi.
Ben artık zorluyorum kendimi yemek icin. insan zamanla alısıyor. Maydonoz yesil sogan yiyemezdim artik kahvaltilara temizloyip koyuyorum bir iki dal yemeyle basladım zamanla tadı guzel gelmeye başladıay aynısı benim eşimin akrabalarında mevcut
en pahalı eti yiyoruz en pahalı eti yiyoruz hava atma
hiç de sevmem yağlı eti zaten
şöyle enginar zeytinyağlı kereviz falan yiyen bi insan olsam ama onları da hiç sevemiyorum
Ve bir de somon yemeyen balık yedim dememeli.Valla hergün et yemek sağliklı beslenmek olsaydı kocası besici olan ve cok fazla et tuketen teyzem dünyanın en sağlıklı insanı olurdu.
Haklısın 2 kiracım aylardır ödeme yapamıyor kazanamıyorlar ki ne yapsınlar. Pandemi de durumlar iyice zorlaştı. Kira alamadığım için ben de çocuğumu koleje gönderemedim mesela. Okula da gitmiyor kronik hasta olduğumuz için. Çocuk ders mers alamıyor. Yiyecek tek sorun olsa keşke
işte olay burada düğümleniyor
çok samimiyim ne yiyorsunuz
evde şu an et yok
buzdolabında 1 kg ıspanak var, bir kereviz var, bakliyatlarım tam, salata malzemesi, turşu, yazdan domates vs var
buzlukta barbunya, sarmalık yaprak falan da var
süt yoğurt yağ peynir zeytin de mevcut
bana bir menü yazsanıza akşam yapayım
ben yemek bulamıyorum çoğu zaman, zira mevsimi dışında sebze meyve almam
yani bu mevsimde patlıcanım kabağım domatesim biberim olmaz
yazın da pırasam ıspanağım olmaz
bu nedenle de hem pratik hem besleyici ve en önemlisi de doyurucu deyip ete yöneliyorum
yorumum sizden alıntı ama o genelde et yemeyen arkadaşlardan fikir bekliyorum
işte olay burada düğümleniyor
çok samimiyim ne yiyorsunuz
evde şu an et yok
buzdolabında 1 kg ıspanak var, bir kereviz var, bakliyatlarım tam, salata malzemesi, turşu, yazdan domates vs var
buzlukta barbunya, sarmalık yaprak falan da var
süt yoğurt yağ peynir zeytin de mevcut
bana bir menü yazsanıza akşam yapayım
ben yemek bulamıyorum çoğu zaman, zira mevsimi dışında sebze meyve almam
yani bu mevsimde patlıcanım kabağım domatesim biberim olmaz
yazın da pırasam ıspanağım olmaz
bu nedenle de hem pratik hem besleyici ve en önemlisi de doyurucu deyip ete yöneliyorum
yorumum sizden alıntı ama o genelde et yemeyen arkadaşlardan fikir bekliyorum
Ben de düşünüyorum kara kara. Seneye mutlaka göndermem lazım online eğitim bari alsın diye ama düzgün kolejler büyük şehirde 60 binden aşağı yok maalesef. Seneyede kira alamazsam kredi çekip göndereceğim. Virüs pik yapacak gene deniyor. Herşey kötüye gidiyorAllah yardimcimiz olsun. Benim oğlanda kolejde dişimizden tırnağımızdan arttirip gönderiyorum. Önumüzdeki yıl icin aradilar bu sene icin iade yapicaz dediler ama kararsızım gönderip göndermemekte.
Ben artık zorluyorum kendimi yemek icin. insan zamanla alısıyor. Maydonoz yesil sogan yiyemezdim artik kahvaltilara temizloyip koyuyorum bir iki dal yemeyle basladım zamanla tadı guzel gelmeye başladı
Ege halkının ömür ortalaması cok et tuketen yorelere gore daha uzun. bu sebze ve zeytin yağina bağlı bence.
Egeli bir arkadaşımın en sevdiği yemek sarmasık kavurmasiydi mesela. Sarmasığı ben sadece sus birkisi zannediyordum ama kavurmasi yapılıyormuş.