3000 biraz fazla sanki ama 2000 kesin gidiyor . 3 kişiyiz biz oğlum küçük gerçi 14 aylık . Haftada 500 gram kıyma gidiyor balık yiyoruz . Zeytinyağı yeriz sadece yemeklerde onu 10 kg sipariş veriyoruz . 2 kg tavuk , 1.5 kg kırmızı et . Her hafta 50 TL balık . 1 kg tereyağı gidiyor kesin ayda 1.5 kg gibi zeytin mesela kg 30 TL zeytinin. 1 kg kaşar oda 50 TL gibi . 1.5 kg gibi beyaz peynir 30 TL kg . Kuruyemiş pek yemiyoruz cips ve çekirdek
kuru meyve yeriz onu da Kv ve annem veriyor kuru elma kuru üzüm dut ve kayısı . Oğlana doğranmış incir alıyorum . Biraz da ceviz 1.5 kg filan . Meyve mesela hergün 1 er muz yesen 1 er kivi avakadoyu saymıyorum bile . Yeşillik alıyoruz 20 TL her hafta gider . Salça hazır almıyoruz Kv kaynatmıştı 300 TL vermiştik . Biber salçası alıyorum kg 37 TL ayda 500 gram kullanırım sanırım . Dışarıdan bayadır yemek yemiyoruz . Her ay fairy alıyorum 50 TL olmuş 30 kapsül temizlik malzemesine çok harcıyorsun bence konu sahibi . O kadar wc kağıdı kullanmak bana çok fazla geldi mesela . Birde önceden evde tatlı yapardım hazır almazdık çok nadir baklava filan . Artık yapamıyorum oğlum düşüyor vs onunla ilgilenmem gerekiyor . A101 in chesscake bile 13 TL di 16 TL olmuş . 3 kg oğlan süt alıp yoğurt mayalıyorum 1 hafta yetiyor . Bizde 4 kg yiyoruz. Süt içmiyoruz pek .