Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Kızlar tek tek yazmaya üşendim topluca cevap vermiş olayım buradan kvnin isleri çözülene kadar üç beş gün bekleyecegim bu sürede her gece zaten eşime ağzımı açıp canından bezdiricem ki illallah edip göndersin. Ailesiyle arasına mesafe koyar gibi oldu dünden beri sürekli bi anne babasını terslemesi var (belki göz boyamak içindir bilmiyorum). Az önce oruç kafaya vurduğundan başka konudan tartıştık artık cinnet geçirip seni de yapacağın evliliğin de aileni de diye küfrü basıp eşyalarımı toplamaya gittim elime ayağıma sarıldı yapma diye baktım baya tutuştu hiçbir şey demeden kiyafetleri yere atıp çıkıp gittim parkta minnoş minnoş oturuyorum şu anda. Kredi kartı bendeydi (telefon kabimin arkasinda) iftarı o muşmula suratlı ailesiyle yapmak yerine şöyle güzel bir yere gidip ziyafet mi çeksem diye düşünüyorum Yani şu anlık eşim kafam attığında gideceğimi anladı kv işleri bitirene kadar bekleyecegim he gitmezse hadi çav diyip ben gideceğim.
He bir de benzer bir konu olmuş sanırım o kişi sanıyormussunuz beni ikinci bir üyelik açıp yazsam şuana kadar ban yemiştim zaten. Kaldi ki yorumlarda hamile olduğunu yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsam geçen ay baktirdigim beta var dileyene onu da atabilirim konular benzer diye beni o sanmaniz beni üzer lütfen yapmayın please djxnnxnx

He bir de benzer bir konu olmuş sanırım o kişi sanıyormussunuz beni ikinci bir üyelik açıp yazsam şuana kadar ban yemiştim zaten.
Güncelleme esnasında öngörülemeyen bir sorun oldu. 15 günlük Veri kaybı yaşandı. Konu da üye de hiç olmamış gibi oldu. O iseniz zaten mümkün değil malesef.

Evet sadece birilerinin benim haklı olduğumu söyleyip desteklemesine ihtiyacım vardı. He ailesi bunca iyiliğime karşılık terbiyesizlik yaparsa kat kat fazlasiyla terbiyesizlik görürler. Koca peşinden dolanıp tuvaleti temizleme konusu da benim kv de öyle bir huy yok kadın başlı başına pasaklı zaten bazen haftada bir bazen 10 günde bir duş alan kadın kocasının tuvaletini mi kontrol edecek allasen

Çok iyi bir eş nasıl senin isteklerine karşı bu kadar sağır olur ki. İstediğim 5 şeyden 3 ünü alsın ama evim bana ait olsun.

Evet değilmiş o sadece benim her istediğim yapıldığı için gözümün kör olmasından ibaretmis sanırsam
Bi kere şu çok yanlış “ben böyle dedim konu kapandı” neden ?
Ya çok seven ve fedakarlık hakeden insan böyle konuşur mu sence ? Gelir bir orta yol arar,baktı orta yol yok senin gönlünü alır.
Ne bu Kanuni sultan Süleyman mı dediği şey tartışılmıyor. Hoş kanuniyi bile sorgulayan bir Hürrem vardı

Ben böyle kv, kp meselelerini çekmemek için evlenmiyorum. :)
Şu an sizin yaşadığınız durumda kalsaydım 100 kere gitmiştim o evden siz 4 ay durmuşsunuz tebrikler.

O konuda konuştuk anlaştık tatil planı yapıldı bile. Zaten o lafı zoruma gittiği için canıma tak etmişti çünkü normalde karışamazsın edemezsin lafın üstüne laf söyleyemezsin gibisinden bir adam değildi bir anda o lafı duyunca bende şartel o zaman attı.

Güncelleme esnasında öngörülemeyen bir sorun oldu. 15 günlük Veri kaybı yaşandı. Konu da üye de hiç olmamış gibi oldu. O iseniz zaten mümkün değil malesef.
Buyrun efenim. O olmadığı hamile olmadığımdan anlarsınız zaten. He yok illa o sun diyenler olursa da öyle sansınlar ne diyeyim.

Eklentiler

• 1000017401.webp
    22 KB · Görüntüleme: 123
Bırak evi b.k götürsün. Bi tarla daha satıp gelin temizlesin eşşek gibi diye içine s.çtıkları eşyaları yenilesinler.
Evi barkı saldım zaten. Tartışmadan önce ben uzaniyordum eşim evi süpürüyordu o derece saldım her şeyi yani bir tek tuvaleti her girmemde temizliyorum o da çok çabuk enfeksiyon kaptigim için ötekilere bırakmak istemiyorum onu da onlara bıraksam beyaz taşlar sapsarı olur artık zncncncnncnd

Niye sizde kaliyorlar ki bukadar uzun sure. Bu kendi ailem icin de gecerli bir saglik problemi yada baska bi sorun yoksa niye kalsinlarki. Hadi sehir disindan geldiler diyelim kalsinlar bi hafta on gun. İyi sabretmissiniz. Ben istemezdim. Koy konusunda israrciysa esiniz gtsin siz gitmeyin olsun bitsin. Esim her yil koye gider abisi coluk cocuk bayramda. Koy de cok uzak erzurumda. Biz izmirde yasiyoruz. Ben iki yil eslik ettim, koy de severim, benim icin farkli bir tatil guzel geldi ama koydeki evin sartlari uygun degil malesef. Babasi imkani olmasina ragmen adam etmiyor evi banyo wc fena durumda girilcek gb degil. Yaticak yer desen iki odasi var zaten, esimin abisi esi cocuklar da orda kaliyor. Ben iki sene sonrasinda dedimki esiyet cekiyoruz bu tatil olmaktan cikti ben gelmiyorum. Ve gitmedim de. Onun yerine oglumla birlikte urlaya gttim anneme orda yaptim tatilimi. Gecen yil esim de gitmedi benimle kaldi. Bu yil gidicegini soyluyor. Onun koyde zaman gecrmeyi cok seviyor halbuki yasadigimiz muhitte oraminin yesilligin icinde yani.. ama belki akrabali kalabalik falan bunlari seviyordur. Ben engel olmuyorum da gitmiyorum da herkes mutlu..

Helal be! Ne yediniz, et yeseydiniz?
Et yemiyorum yani sadece kiyma olarak köfte lahmacun falan yerim diğer türlü yemiyorum ayıptır söylemesi tavuk şiş yarım porsiyon köfte yedim ahshwjdjjdkd yetmezmis gibi mendil satan çocuklar görmüştüm onlara da lahmacun yaptırıp yanina ayranla alıp verdim belki bu hayırla evdekilerden kurtulurum diye kahvemi içip tatlimi yedim eve geldim hepsi süt dökmüş kedi gibi gözümün içine bakıyor hiç bu kadar hayattan zevk aldığımı hatırlamıyorum

Köydeki ev sizdeki gibi değil şartları iyi hem ev geniş hem dışta bahçede de yani oda falan var. Ben büyük şehirde doğdum büyüdüm o yüzden köy bana hep itici geliyor. Eşimle konuştuk hallettik zaten burada kalacağız araç olduğu için her gün cevremizdeki bir şehire gidip o şekilde değerlendireceğiz. İstersen ücretsiz izin alırım bir hafta tatil yapariz dedi ona da ben gerek görmedim. Şimdilik sözünün arkasında gibi bakalim inşallah öyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…