- 25 Şubat 2025
- 69
- 221
- 8
- Konu Sahibi oluyenyuru12
-
Güncelleme esnasında öngörülemeyen bir sorun oldu. 15 günlük Veri kaybı yaşandı. Konu da üye de hiç olmamış gibi oldu. O iseniz zaten mümkün değil malesef.He bir de benzer bir konu olmuş sanırım o kişi sanıyormussunuz beni ikinci bir üyelik açıp yazsam şuana kadar ban yemiştim zaten.
Evet sadece birilerinin benim haklı olduğumu söyleyip desteklemesine ihtiyacım vardı. He ailesi bunca iyiliğime karşılık terbiyesizlik yaparsa kat kat fazlasiyla terbiyesizlik görürler. Koca peşinden dolanıp tuvaleti temizleme konusu da benim kv de öyle bir huy yok kadın başlı başına pasaklı zaten bazen haftada bir bazen 10 günde bir duş alan kadın kocasının tuvaletini mi kontrol edecek allasenAnladigim kadariyla sen zaten akilli gozuk pek birisin sadece biraz destege ihtiyacin varmis .ic dunyamda acaba yanlis mi dusunuyorum demissin ama rahatsiz oldugun seyler cok hakli .baslarina kotu bir is bile gelse kizlari varken yeni evli covugun evinde bu kadar kalinmaz .esininde sen mutlusun saniyordum sozu beni cok sasirtti. Kim baskasinin ailesiyle heleki yeni evliyken bu kadar mutlu olur ki ?
Babasinida bu 2 hafta icin uyarsin tem tuvalet temizligi hemde kapi acik tuvaleti kullanmamasi icin .ben esin acikca konusursa ailesiyle muhakkak problem cikacagini sana terbiyesizlik yapacaklarini seninde sabrettiginle kalip zaten kotu olduk bari bunca zaman katlanmak yerine basinda kotu olsaydim diyecegini dusunuyorum.cunku duzgun insanlar olsalar ne bu kadar uzun kalirlar nede bu kadar goze batarlar .kocam tuvaleti bu kadar pis kullansa laf geciremesem en azindan pesinde dolanir cikinca arkasindan hemen temizlerdim .
O zaman eşiniz mükemmel falan değil:)Eşimin iyiliğine gelecek olursak ailesi olmadığında gerçekten melek ama ailesi varken bana cinnet geçirten adama dönüşüyor resmen.
Çok iyi bir eş nasıl senin isteklerine karşı bu kadar sağır olur ki. İstediğim 5 şeyden 3 ünü alsın ama evim bana ait olsun.Kızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Bunlara aylardir eşimin hatrina susup tahammül ediyorum ve bu da yetmezmiş gibi eşim bayramda köye gideriz dedi.
Ulan zaten aylardır aileni görüyorsun daha neyin köy derdi anlamıyorum. Arkadaşlarla beraber şehir dışına çıkalım tatil yapalım dedim gene cevap aynı bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Artık iyiden iyiye boşansam mı diye düşünmeden edemiyorum. Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama bu kadar aile düşkünlüğü beni artık uzaklaştırıyor. Aylardir bir kere sarılıp tv film izlemiş değiliz anca yatak odasinda sarılıp koklaşıp üç beş laf konuşur sonra döner yatariz.
Bana bir çıkar yol gösterin sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı olacak yoksa yapacağım başka seçeneklerde var mı? Bugün iftardan sonra eşimle konuşacağım zaten ben bu evlilikte mutlu değilim artık vs diye konuşmanın sonunu kendini düzeltmesine mi bağlamalıyım yoksa artık boşanalım mı olmalı? Bana bir yol gösterin beynim durmuş gibi artık sürekli ağlamak istiyorum hiçbir şey düşünemiyorum ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
O zaman eşiniz mükemmel falan değil:)
Evet değilmişÇok iyi bir eş nasıl senin isteklerine karşı bu kadar sağır olur ki. İstediğim 5 şeyden 3 ünü alsın ama evim bana ait olsun.
Bi kere şu çok yanlış “ben böyle dedim konu kapandı” neden ?Evet değilmişo sadece benim her istediğim yapıldığı için gözümün kör olmasından ibaretmis sanırsam
Kızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Bunlara aylardir eşimin hatrina susup tahammül ediyorum ve bu da yetmezmiş gibi eşim bayramda köye gideriz dedi.
Ulan zaten aylardır aileni görüyorsun daha neyin köy derdi anlamıyorum. Arkadaşlarla beraber şehir dışına çıkalım tatil yapalım dedim gene cevap aynı bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Artık iyiden iyiye boşansam mı diye düşünmeden edemiyorum. Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama bu kadar aile düşkünlüğü beni artık uzaklaştırıyor. Aylardir bir kere sarılıp tv film izlemiş değiliz anca yatak odasinda sarılıp koklaşıp üç beş laf konuşur sonra döner yatariz.
Bana bir çıkar yol gösterin sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı olacak yoksa yapacağım başka seçeneklerde var mı? Bugün iftardan sonra eşimle konuşacağım zaten ben bu evlilikte mutlu değilim artık vs diye konuşmanın sonunu kendini düzeltmesine mi bağlamalıyım yoksa artık boşanalım mı olmalı? Bana bir yol gösterin beynim durmuş gibi artık sürekli ağlamak istiyorum hiçbir şey düşünemiyorum ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
O konuda konuştuk anlaştık tatil planı yapıldı bile. Zaten o lafı zoruma gittiği için canıma tak etmişti çünkü normalde karışamazsın edemezsin lafın üstüne laf söyleyemezsin gibisinden bir adam değildi bir anda o lafı duyunca bende şartel o zaman attı.Bi kere şu çok yanlış “ben böyle dedim konu kapandı” neden ?
Ya çok seven ve fedakarlık hakeden insan böyle konuşur mu sence ? Gelir bir orta yol arar,baktı orta yol yok senin gönlünü alır.
Ne bu Kanuni sultan Süleyman mı dediği şey tartışılmıyor. Hoş kanuniyi bile sorgulayan bir Hürrem vardı
Buyrun efenim. O olmadığı hamile olmadığımdan anlarsınız zaten. He yok illa o sun diyenler olursa da öyle sansınlar ne diyeyim.Güncelleme esnasında öngörülemeyen bir sorun oldu. 15 günlük Veri kaybı yaşandı. Konu da üye de hiç olmamış gibi oldu. O iseniz zaten mümkün değil malesef.
Teşekkür ederiz de gerek yoktu, zaten onun için demedim.Buyrun efenim. O olmadığı hamile olmadığımdan anlarsınız zaten. He yok illa o sun diyenler olursa da öyle sansınlar ne diyeyim.
Onun için demediğinizi biliyorum özellikle sizin için atmadım zaten kirdiysam kusura bakmayın lütfenTeşekkür ederiz de gerek yoktu, zaten onun için demedim.
Ne dönücem iftara az kalmış şurada yemeğimi yer kahvemi içer giderim. Olmayan b*llüğümde bile değil artık.:) Eee eve geri döndünüz mü?
Kredi kartını patlattınız mı yoksam?
Bırak evi b.k götürsün. Bi tarla daha satıp gelin temizlesin eşşek gibi diye içine s.çtıkları eşyaları yenilesinler.Ne dönücem iftara az kalmış şurada yemeğimi yer kahvemi içer giderim. Olmayan b*llüğümde bile değil artık.
Evi barkı saldım zaten. Tartışmadan önce ben uzaniyordum eşim evi süpürüyordu o derece saldım her şeyi yaniBırak evi b.k götürsün. Bi tarla daha satıp gelin temizlesin eşşek gibi diye içine s.çtıkları eşyaları yenilesinler.
Helal be!Ne dönücem iftara az kalmış şurada yemeğimi yer kahvemi içer giderim. Olmayan b*llüğümde bile değil artık.
Niye sizde kaliyorlar ki bukadar uzun sure. Bu kendi ailem icin de gecerli bir saglik problemi yada baska bi sorun yoksa niye kalsinlarki. Hadi sehir disindan geldiler diyelim kalsinlar bi hafta on gun. İyi sabretmissiniz. Ben istemezdim. Koy konusunda israrciysa esiniz gtsin siz gitmeyin olsun bitsin. Esim her yil koye gider abisi coluk cocuk bayramda. Koy de cok uzak erzurumda. Biz izmirde yasiyoruz. Ben iki yil eslik ettim, koy de severim, benim icin farkli bir tatil guzel geldi ama koydeki evin sartlari uygun degil malesef. Babasi imkani olmasina ragmen adam etmiyor evi banyo wc fena durumda girilcek gb degil. Yaticak yer desen iki odasi var zaten, esimin abisi esi cocuklar da orda kaliyor. Ben iki sene sonrasinda dedimki esiyet cekiyoruz bu tatil olmaktan cikti ben gelmiyorum. Ve gitmedim de. Onun yerine oglumla birlikte urlaya gttim anneme orda yaptim tatilimi. Gecen yil esim de gitmedi benimle kaldi. Bu yil gidicegini soyluyor. Onun koyde zaman gecrmeyi cok seviyor halbuki yasadigimiz muhitte oraminin yesilligin icinde yani.. ama belki akrabali kalabalik falan bunlari seviyordur. Ben engel olmuyorum da gitmiyorum da herkes mutlu..Kızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Et yemiyorum yani sadece kiyma olarak köfte lahmacun falan yerim diğer türlü yemiyorumHelal be!Ne yediniz, et yeseydiniz?
Köydeki ev sizdeki gibi değil şartları iyi hem ev geniş hem dışta bahçede de yani oda falan var. Ben büyük şehirde doğdum büyüdüm o yüzden köy bana hep itici geliyor. Eşimle konuştuk hallettik zaten burada kalacağız araç olduğu için her gün cevremizdeki bir şehire gidip o şekilde değerlendireceğiz. İstersen ücretsiz izin alırım bir hafta tatil yapariz dedi ona da ben gerek görmedim. Şimdilik sözünün arkasında gibi bakalim inşallah öyle devam eder.Niye sizde kaliyorlar ki bukadar uzun sure. Bu kendi ailem icin de gecerli bir saglik problemi yada baska bi sorun yoksa niye kalsinlarki. Hadi sehir disindan geldiler diyelim kalsinlar bi hafta on gun. İyi sabretmissiniz. Ben istemezdim. Koy konusunda israrciysa esiniz gtsin siz gitmeyin olsun bitsin. Esim her yil koye gider abisi coluk cocuk bayramda. Koy de cok uzak erzurumda. Biz izmirde yasiyoruz. Ben iki yil eslik ettim, koy de severim, benim icin farkli bir tatil guzel geldi ama koydeki evin sartlari uygun degil malesef. Babasi imkani olmasina ragmen adam etmiyor evi banyo wc fena durumda girilcek gb degil. Yaticak yer desen iki odasi var zaten, esimin abisi esi cocuklar da orda kaliyor. Ben iki sene sonrasinda dedimki esiyet cekiyoruz bu tatil olmaktan cikti ben gelmiyorum. Ve gitmedim de. Onun yerine oglumla birlikte urlaya gttim anneme orda yaptim tatilimi. Gecen yil esim de gitmedi benimle kaldi. Bu yil gidicegini soyluyor. Onun koyde zaman gecrmeyi cok seviyor halbuki yasadigimiz muhitte oraminin yesilligin icinde yani.. ama belki akrabali kalabalik falan bunlari seviyordur. Ben engel olmuyorum da gitmiyorum da herkes mutlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?