Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Of be ciddi sanmıştım senaryoymus bence sizin açtığınız konu doğru ama sonradan olanlar değil olmasini istediğiniz şeyleri yazmışsınız cok üzüldüm caresizliginize gerçekten

Ben bu konu halloldu diye 8. Sayfada okumayı bırakmış, gördükçe de girip okumamistim. Yahu bütün aksiyonu kaçırmışım konu nerden nereye gelmiş. Eğlendim gece gece

Vermiş olabilirler, benim kuzenimin(erkek) babası hiçbir şey yapmadı, araları hiçte iyi değildi. Düğünü dayımlar yaptı, dedem ise 5 bilezik falan taktı, farklı şeyler yapan insanlarda var. Anne babadan hayır gelmez diye diğer akrabalarda mi aynı olacak? Çocuklarını bırakıp başka şehirde yeni hayat kuran dayımın, bıraktığı çocuklara ve eşine yıllarca dedem ve diğer akrabalar yardım etti, dedem bizzat mirası bıraktığı çocuğuna verdi. Dayımı evlatlıktan reddetti.

O oluyenyuru12 küstün mü ne güzel anlatıyordun kocan 5 ay sana işkence çektirmiş bir gecede kaplana dönmüştü helal olsun bu işin sırrı nedir bize de anlat lütfen

Oruç ve kahvaltı detayını kaçırmışım yazıklar olsun bana. Daha kırk fırın ekmek yemem lazım. Yaa işte oldum demicen hiçbir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…