Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Birincisi sizi ailesine karşı savunmak zorunda bırakan eşiniz büyük hatalı
"Ben tadımız kaçmasın diye düşünüyorsam en başta sen düşünmeliydin, tadımızı kaçıran aile senin çünkü" diyemediniz mi?
Kendi kızları bile bi iki saat misafirlik lerine tahammül edemiyorken sizin halinizden memnun olduğunuzu düşünmesi de ayrı komik. Kendi ailenizi çekmemiş, resti çekmiş görüşmüyorsunuz, el ailesinin sidiğini neden çekesiniz?

Eşim benim denk geldiğimi bilmiyordu en çok tepkiyi ona verdi zaten neden kapıyı kapat demedin neden bana söylemedin diye. Tuvalet bizim odamıza uzak kp genelde geceleri böyle yapıyor bende geceleri çok çıkmam odadan sanırım ondan dolayı denk gelmediğimi düşündü.
Bu kadar aile düşkünülerse o zaman evlenmeselerdi yani gerilip gerilip bir tane carpasim geliyor ağızlarına şu aileci olmalarından dolayı artık.

El ailesinin sidigini de carti curtunu da çekmem haklı olduğumu sizler sayesinde gördüm. Tepeme kadar doldum bir hafta en fazla on gün bekleyecegim he hala ayni olursa kendi sidiklerini kendileri temizlerler artık.

Ne hikmetse bu kayınaileler de kışın soğuktan donduğu için gelinlerinin evinde yaşamak istiyor aylarca. En başından bu durumu reddetmeniz lazımdı. Kayınpederinizin sidiğini, kayınvalidenizin arkasını toplamak zorunda değilsiniz. Daha çok yeni evlisiniz. Aylarca evde kalmaları çok yanlış. Yeni evli olmasanız da yine aynısını derim .Kapı açık işemek nedir ya, bu nasıl bir cahillik, görgüsüzlüktür. İğrenç bir durum ! Ama kızlarının evine gidince evi dağıtmadan, tuvaleti temiz bırakıp çıkıyorlarmış. Bunun da sebebi çok bariz belli. Sizi köle gibi görüyorlar. Eşiniz madem bu kadar ailesine düşkün evlenmeseymiş . Gitsin köyde bir ömür onlarla yaşasın. Eşim iyi birisidir sözümü ikiletmez yazmışsınız ama köyde kalma konusunda ben ne diyorsam o olacak demiş. Bu mu sözünüze değer veren kişi? Açık açık bundan sonra artık evde onları istemediğinizi eşinize söyleyin. Yine aynı tas aynı hamam modunda olursa BOŞANIN. İyice korunun, çocuk olmadan kurtarın kendinizi.

hala sevgi diyor ya
Bundan sonra temizlik yemek mutfak toplama işine de girme. Yapma. Bırak ya kendi yapsın ua anası yapsın. Böyle hizmeti verirsen gitmezler tabii. Rahat ettirmeyeceksin.

Şimdi yaptırsın eşiniz yani 1 hafta dayanmak bile zor olur artık çünkü

Bi güzel temizlemişsinizdir de paşa uyanınca temiz yere çövdürsün diye.

Taktığı takacağı bilezikler onun olsun istemem. Ailesine doğru düzgün neyden rahatsız olduğunu söyleyemeyen, evinize erken dönün demeyip göndermek için başka şeyler söyleyen adam benden uzak olsun. İletişim kuramam ben böyle biriyle sürekli aslında ne demek istediğini düşünmek zorunda kalırsınız. O da size yaptığı açıklama doğru ise.

Yeni evli insanın evinde ne işleri var o kadar uzun süre. -sağlık sıkıntısı olur anlarım, o ayrı-
Konuşun tabiki, ayrıca eşiniz mükemmel, bir isteğinizi ikilemeyen biri falan değil. Bakın isteğinizi görmezden gelip ana babasıyla yaşıyor üzerine de "köye gideceğiz başka seçenek istemiyorum" diyor. Nerde kaldı sizin ikilenmeyen isteğiniz?
Konuşun, koloni gibi daha ne kadar yaşayacağız deyin. Aylardır anan babanlasın bayramda benim anam babamla olalım birazda deyin. Nasıl başlarsanız öyle gider, yıllar sonra tersine çevirmek istediğinizde ama sen değiştin eskiden böyle değildine döner.

Benimkinede çarpsana lütfen

Evlenmese ailesine kim hizmet edecekti, kocası ters bakar diye içi titreyen bacısı mı?

Valla kocanız alsın anasını babasını gitsin köye, iki soba mı kuruyor ne yapıyorsa yapsın. Siz evinizde oturun çünkü siz onların yanında zaten kocanızın eşi konumunda değil hizmetçi konumundasınız. Vallahi inanın benim kocam da değmez. Ki ben çok kocacıyım, kocamsa çok aileci. Bana da düşkündür ama çok aileci. Biz çok kez 2şer ay, 3'er ay ailesinin yanında yaşadık. Onlar bizi kendi şehirlerinde ve yanlarında istiyorlar. Ama ben istemiyorum. 1hafta'dan fazla çekemem. Ondan sonra bana geliyorlar gelenler. Hani iyi insanlar ama dip dibe olmaz, melek olsa kanadı çarpar, kaldı ki onların yaşadığı yeri de hiç sevmiyorum. En sonunda eşime "benim hayal ettiğim hayat bu değildi" dedim. "Bir çözüm bulalım" dedim "tek çözüm boşanmaksa da boşanalım" dedim. En son 5,5 ay eşimle ayrı yaşadım, o ailesi ile kaldı, şimdi 2 aydır benimle. Yani siz de gerekirse boşanın, çocuğunuz da yokken. Gerçekten çekilmez ve hiç bir eş de buna değmez.

Yo niye kızayım. Ben sadece olayları sübjektif değerlendiriyorum. Konu sahibinin anlatımından daha ataerkil bir yapı içerisinde olduğunu anladım. Herkese birebir aynı değer yargıları ile yaklaşsam toz pembe olurdu.
Ben sizin aile yapınızı bilemem. Yerine göre cevap verdiğimi düşünüyorum. Demek istediğinizi gayet iyi anladım ancak az eveli söylediğim gibi çok ultra refah düzeyine sahip, herkeste gelişmiş derecede öz bilince sahip bir ülkede yaşamıyoruz. Yerine göre ve kişisine göre cevapların daha yardımcı olacağını düşünüyorum. Konusahibini eril bir dille aşağılamak değildi niyetim. Kayınbabasının kapısı açık bir şekilde tuvaletini yapmasının bir ucunun dahi çok kötü noktalara varabileceğinin bilincini taşımadığını düşündüğümden- ki anlatılan kadarıyla bu bir örnek- anlaşılabilir olmaktı.

Sizden önce nerede kalıyorlardı kışın, daha önce soğuk yokmuydu bu sene kıçları dondu köye de gitseniz temizlik yemek hep size kalıcak geçmiş olsun şimdiden

ya ben cidden anlayamiyorum. bu kadar büyük kusuru olmayan adamlara bile "emin degilim, iyi gibi ama" diyoruz. siz daha cicim ayinda sizi hic dusunmeden sapasaglam ailesini aylarca eve alan, memnuniyetsizliginizi umursamayan, evliyken geçirdiğiniz ilk bayram icin fikrinizi bile sormadan "dedigim dedik" diyen bir andavala
Özünde çok iyi eş mükemmel koca
diyebiliyorsunuz?
standartlariniz cok mu düşük? esiniz basli basina merhametsiz ve sizi onemsemiyor.
mesele ailesini cok sevmesi degil, mesele sizi bir yerine takip da insan yerine konmamasi.
ama bu haliyle bile mukemmel deniliyor.
su ülkenin erkekleri icin hayat cok kolay cidden. deccalden on dakika önce dogsan bile ickin kumarin yoksa, cimri biri degilsen yapman gereken bazi seyleri yapıyorsan "mukemmmel" ilan ediliyorsun.
sanmiyorum sen kendi anani babani degil 5-6 ay iki ay getir, esin sessiz kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…