- 25 Şubat 2025
- 73
- 242
- 8
- Konu Sahibi oluyenyuru12
-
Kız dedim ya yemeğimi yedim kahvemi içtim geldim eve hepsi süt dökmüş kedi gibiydi. Gece eşim geldi konuşalım mı dedi ne hakkında dedim bugünkü olanlar hakkında dedi bugün noldu ki dedim andaval gibi suratıma baktı sjfnfndndndm o yanımda konuştu özür diledi o konuşurken ben telefonla oynadım en son lafı bitti konuşman bitti mi dedim evet dedi gidiyim de bir kahve yapiyim s*gara içerken iyi gidiyor dedim ışık görmüş tavşan gibi bakakaldı sadece. Bugün de öğlen 2 gibi uyandım (her gün viyana kapısını zorlayan Osmanlı gibi kapıyı zorlayan kaynana bugün hiç çalıpta uyan demedi en çok buna sevindimAyy noldu noldu sonra anlat kız anlattt
Laf söylemekten kastım sürekli annen baban gitsinler yeter şöyle böyle gibi değil. Yakınlaşmak mı istiyor annen baban uyanık ses gider yapamayız ya da Ali'yle Ayşe iftara gelmek istediler ama ailen burada diye kabul etmedim insanlar kaç oldu gelelim diyor ayıp oluyor artık gibi gibi. Yani direkt söylemek yerine sonucu hep anne babasınin bizde kalmasına getirerek laf söyleyeceğim.Abartmasan mı, sakin dur biraz, bence 2 gün içinde yaptıkların yeterli. Kimseye yüz verme yeter.
Bütün bunları yapabiliyorsan 5 ay niye çektin sustun. Yaşadıkların sana normal mi geliyoduKız dedim ya yemeğimi yedim kahvemi içtim geldim eve hepsi süt dökmüş kedi gibiydi. Gece eşim geldi konuşalım mı dedi ne hakkında dedim bugünkü olanlar hakkında dedi bugün noldu ki dedim andaval gibi suratıma baktı sjfnfndndndm o yanımda konuştu özür diledi o konuşurken ben telefonla oynadım en son lafı bitti konuşman bitti mi dedim evet dedi gidiyim de bir kahve yapiyim s*gara içerken iyi gidiyor dedim ışık görmüş tavşan gibi bakakaldı sadece. Bugün de öğlen 2 gibi uyandım (her gün viyana kapısını zorlayan Osmanlı gibi kapıyı zorlayan kaynana bugün hiç çalıpta uyan demedi en çok buna sevindim). Uyandıktan sonra eşimi aradim avmye gidelim mutfaga bir kaç malzeme alacağım yemeklikte bir kaç şey alacağım yol üzerinden beni al gidelim dedim. Gittik sanki hiç dün cinnet sinir krizleri geçirmemişim hiç onlar olmamış gibi gayet normal güle eğlene alışveriş yaptım geldik yemek hazırladık yedik. Ama bu süreçte eşimde ailesi de bakışları görmeniz lazım. Kız acaba delirdi mi kafayı mı yedi der gibi durup durup beni izlerken buluyorum hepsini aylardir mutfağın m'sini toplamayan kaynana yemekten sonra s*gara içmeye çıktım tekrar mutfağa girdim baktım ki bal dök yala olmuş ayağına hizmet beklerlerdi. Annesi bir daha s*gara icecek misin yanina kahve yapayim sen o şekilde seviyordun diyor babası hava almaya çıktı kızım gelirken sevdiğin çikolatalardan alıyım mı canın istiyor mu dedi yola getirmek için diş göstermek lazımmış illa. Konuşma şeklim tamamen evet hayır tamam yok tek kelimelik cevaplarla ilerliyorum ya da bir şey söyleyip sorduklarinda tamamen alakasız bir laf söylüyorum (annesi yemek nasıl olmuş diye sordu aa yarın cumartesi ne çabuk geçiyor günler ya diye cevap vermiştim bunun gibi dknfkdnd) bu şekilde davranmak işime gelmeye başladı korkularından ilişmiyorlar artık pazartesiden sonra da gitmezlerse baktım eşim söylemiyor ben açık açık yüzlerine söyleyeceğim artık.
Önceki yorumlarda da bahsettim acaba ben mi abartıyorum yanlış mı düşünüyorum diye düşünüyordum hep. Ailemden görüp geçirmişligim yok çünkü dede anneanneye vs hep uzaktik senede bir kere bir hafta görüştürdük memlekete gidersek anca. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama kayın aileyle ilişkiler nasıl olur bilmiyordum. Bulunduğum şehirde amcalarim halalarim vardı hep gelinleri damatları ya ayni binada ya ayni sokaktalardi bir iki tanesi eşinin işi gereği uzakta oturur sadece. Kendi akrabalarımda sürekli içli dışlı görüyordum. Baba tarafından dedem bize gelmezdi farklı şehirde olduğumuz için yaşlıydı yol uzun geliyor dayanamiyorum derdi anne tarafım babamla küs olduğu icin en son 8-9 yaşında falanken bize gelmişlerdi kendi anne babamdan kayın aile ilişkisi görmedim diyebilirim. O yüzden devamlı kafamda kuruyorum abartiyorum yanlış düşünüyorum diyip dururdum ama haklı olduğumu yanlış dusunmedigimi sizler sayesinde anlayınca olması gerektiği gibi yapmaya çalışıyorum.Bütün bunları yapabiliyorsan 5 ay niye çektin sustun. Yaşadıkların sana normal mi geliyodu
Keşke o patavatsızlığı zamanında bende yapsaydım aylarca sidik temizleyip burada konu açmak zorunda kalmazdim skcndndmndBir kere kışın ev soğuk olur sizin ne yapacaksınız demişlerdi benim eşimin ailesine. Kv gülerek oğlumda kalırız diyince , beraber yaşamak isteseydim kira vermezdim demiştim. Sonrasında bu ne patavatsız bı laftır diye kızdım kendime ama buradaki konulardan sonra iyi yapmışım diyorum hzhhsha
Hallettik o konuyu şükür iki gün sapanca tatili (oteli bile ayarlamış normalde ben yapardım hep görünce bir şok oldum skfndndn) diğer iki gün de çevremizde iki farklı şehiri gezeceğiz diye planladık.Başka seçenek istemiyor paşam
Vay bee buradan da şu çıkıyor ki naif olunca yaranılmıyor. Seni rahatsız eden bir durumu bir kere söyledin anlamadılar artık ikincide dişlerini göstereceksinHallettik o konuyu şükür iki gün sapanca tatili (oteli bile ayarlamış normalde ben yapardım hep görünce bir şok oldum skfndndn) diğer iki gün de çevremizde iki farklı şehiri gezeceğiz diye planladık.
Aferin kiz sana .Kaynanaylada yuz gos olma , esin evde yokken calismiyorsan cek git .illa laf soylemek istiyorsan telefonda biriyle konusuyor gibi yap .bitmedi misafirlik ,yeni evli ciftin yan8nda bu kadar kalinir mi de .yemek falanda yapma avm ye git , arkadasina git , yurusuyuse git cik git avm den .cikmadanda anne babam tuvaleti kirletmis siliver de .eve misafir cagiramama nedenlerinden birinin babasinin tuvalet hijyeninin olmamasinida bir ara kocana ilet .Kız dedim ya yemeğimi yedim kahvemi içtim geldim eve hepsi süt dökmüş kedi gibiydi. Gece eşim geldi konuşalım mı dedi ne hakkında dedim bugünkü olanlar hakkında dedi bugün noldu ki dedim andaval gibi suratıma baktı sjfnfndndndm o yanımda konuştu özür diledi o konuşurken ben telefonla oynadım en son lafı bitti konuşman bitti mi dedim evet dedi gidiyim de bir kahve yapiyim s*gara içerken iyi gidiyor dedim ışık görmüş tavşan gibi bakakaldı sadece. Bugün de öğlen 2 gibi uyandım (her gün viyana kapısını zorlayan Osmanlı gibi kapıyı zorlayan kaynana bugün hiç çalıpta uyan demedi en çok buna sevindim). Uyandıktan sonra eşimi aradim avmye gidelim mutfaga bir kaç malzeme alacağım yemeklikte bir kaç şey alacağım yol üzerinden beni al gidelim dedim. Gittik sanki hiç dün cinnet sinir krizleri geçirmemişim hiç onlar olmamış gibi gayet normal güle eğlene alışveriş yaptım geldik yemek hazırladık yedik. Ama bu süreçte eşimde ailesi de bakışları görmeniz lazım. Kız acaba delirdi mi kafayı mı yedi der gibi durup durup beni izlerken buluyorum hepsini aylardir mutfağın m'sini toplamayan kaynana yemekten sonra s*gara içmeye çıktım tekrar mutfağa girdim baktım ki bal dök yala olmuş ayağına hizmet beklerlerdi. Annesi bir daha s*gara icecek misin yanina kahve yapayim sen o şekilde seviyordun diyor babası hava almaya çıktı kızım gelirken sevdiğin çikolatalardan alıyım mı canın istiyor mu dedi yola getirmek için diş göstermek lazımmış illa. Konuşma şeklim tamamen evet hayır tamam yok tek kelimelik cevaplarla ilerliyorum ya da bir şey söyleyip sorduklarinda tamamen alakasız bir laf söylüyorum (annesi yemek nasıl olmuş diye sordu aa yarın cumartesi ne çabuk geçiyor günler ya diye cevap vermiştim bunun gibi dknfkdnd) bu şekilde davranmak işime gelmeye başladı korkularından ilişmiyorlar artık pazartesiden sonra da gitmezlerse baktım eşim söylemiyor ben açık açık yüzlerine söyleyeceğim artık.
Çok iyi yapmışsın konuşmakla. Güzel de bir konuşma olmuş , gerekli sertlikte. Sen işte kaloriferleri siz mi yaptıracaksınız falan diyenlere bakma. Zaten maddi olarak yardımcı olmuş ailesi size. Doğalgazı da siz yaptırıverin. Kayınpederin işte ben ekinle yaptırıcam lafına güvenmeyin. Yoksa bu iş çok sürer daha. Kocanız yaptırsın bir an önce. Bayram için de evet gelicez deyin. Erkenden gitsinler.sonra vazgeçtik deyin tatile gidin. biz tatile gıdıcez demeyin gitmezler hiç.Yorumunuzu yeni gördüm. Ne yalan söyleyeyim bunlar gelene kadar çocuk düşünüyordum ama baktım çulu attılar gitmiyorlar kesinlikle vazgeçtim bu fikrimden ne zaman öteki kışa gireriz gelmeyeceklerinden emin olurum o zaman çocuk doğururum anca. Kpe gitmeyecegimizi söylemedik eşim bırak köye gideceğiz diye bilsinler erken gitsinler onlar gittikten sonra başka bir tatil planı yaptık gelmeyecegiz deriz konuyu kapatırız dedi. Bayramdan sonra tekrar gelmek isterlerse ne olacak diye sorduğumda bayram sonra tarla işleri vs başlıyormuş tarlalari bırakıp gelemezler gelmek isterlerse havalar zaten ısınıyor boşuna gel git yapmayın orada kalın artık der sınırı koyarız dedi zamanla gorucez sonucunu.
Kv ile de kp ile muhatap olmuyoruz artık desem yeridir yani eşimde konuşmuyor artık doğru düzgün. Dünde bugün de eşim odaya çekti burada takılalım bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar içeride dedi. Onlar salonda biz odada takılıyoruz yani. Yemeği sahuru ben hazırlardım çoğu zaman. Eşim dün erken hazırlayalım sahuru dedi hazırladık ötekileri cagiracaktim bırakma çağırma biz yiyelim dedi herhalde kalkmak istemiyorlar diye düşündüm sorgulamadim biz yedik topladık birlikte annesi geldi bizi niye çağırmadınız dedi e sizin de eliniz ayağını var hazırlayın yiyin hep hizmet hep hizmet olmaz böyle dedi kvyi bırakın ben bile neye uğradığımı şaşırdım. İftarı akşam dışarıda birlikte yapacağız yemeğe dokunma sakın dedi gene kv hazırladı onlar evde biz dışarıda yedik. Akşam babası tuvaleti baya bir kirletmisti yani görünce midem ağzıma geldi diyim siz anlayın artık. Hiç dokunmadan eşime gittim klozeti temizle dedim noldu dedi git klozeti temizle ne olduğunu görürsün diyince apar topar kalkti gitti. Klozette yatan canavar manzarasını görünce salonda terör estirdi kaç yaşında insanlarsiniz bu saatten sonra biz mi tuvalet eğitimi vereceğiz size gidin temizleyin bir daha en ufak bir leke dahi görmüyüm dedi kv gayet pişkin tavırla temizleyince eline yapismiyor ya hem gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor zaten dedi (ben temizleyecekmisim gene hanımefendideki lüks gökyüzünde). Eşimde ben kendime eş aldım size hizmetçi almadım kendi pisliginizi kendiniz temizleyeceksiniz he yok temizlemiyorsaniz da pisliginizde yaşayın o zaman dedi gene odaya kapandık çıkmadık. Dizi izlerken abur cubur yiyelim dedik mutfağa almaya gittiğimde kp kvye senin şu işlerin hallolsunda ufaktan köye gidelim artık dediğini duydum. Önümüzdeki hafta şutlayacagiz inşallah.Aferin kiz sana .Kaynanaylada yuz gos olma , esin evde yokken calismiyorsan cek git .illa laf soylemek istiyorsan telefonda biriyle konusuyor gibi yap .bitmedi misafirlik ,yeni evli ciftin yan8nda bu kadar kalinir mi de .yemek falanda yapma avm ye git , arkadasina git , yurusuyuse git cik git avm den .cikmadanda anne babam tuvaleti kirletmis siliver de .eve misafir cagiramama nedenlerinden birinin babasinin tuvalet hijyeninin olmamasinida bir ara kocana ilet .
Tarla parasını Ağustos'ta aliyor soğuklar ekim gibi başlıyor yani iki aylık süremiz olacak o sürede direkt devreye girebiliriz. Bayram içinde dediğiniz gibi anlaştık zaten şuan köyde olacağız diye biliyorlar gittikten sonra gelmiyoruz diyeceğiz.Çok iyi yapmışsın konuşmakla. Güzel de bir konuşma olmuş , gerekli sertlikte. Sen işte kaloriferleri siz mi yaptıracaksınız falan diyenlere bakma. Zaten maddi olarak yardımcı olmuş ailesi size. Doğalgazı da siz yaptırıverin. Kayınpederin işte ben ekinle yaptırıcam lafına güvenmeyin. Yoksa bu iş çok sürer daha. Kocanız yaptırsın bir an önce. Bayram için de evet gelicez deyin. Erkenden gitsinler.sonra vazgeçtik deyin tatile gidin. biz tatile gıdıcez demeyin gitmezler hiç.
Oh süpersin. Bu tavrını sürdür gerekli sertlikte ayarlıyorsun zaten belli ara gazlarla çok da abartmadan. Bir gitsinler evden, şutlayın sonra zaten yeni evlisiniz bir evliliğinizi yaşayın birbirinize bağlanırısınız iyice. Bir daha da gelmeye karar verirlerse kabul etme aaa biiz size gelicektik deyin hatta haftasonu gidin 2 gün kalın gelin, görüştük deyin özleyip evinize gelmesinler, ayakları kesilsin.Gelince gitmiyorlar belli kdkssllTarla parasını Ağustos'ta aliyor soğuklar ekim gibi başlıyor yani iki aylık süremiz olacak o sürede direkt devreye girebiliriz. Bayram içinde dediğiniz gibi anlaştık zaten şuan köyde olacağız diye biliyorlar gittikten sonra gelmiyoruz diyeceğiz.
Şaşırmadım böyle bir tepki bekliyordum, hala s.çıp sıvamanın derdindeler, bi de gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor diyor, e sen s.çıyon diye yıkıyor, senin b.kunun üstüne mi yapacak millet?Kv ile de kp ile muhatap olmuyoruz artık desem yeridir yani eşimde konuşmuyor artık doğru düzgün. Dünde bugün de eşim odaya çekti burada takılalım bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar içeride dedi. Onlar salonda biz odada takılıyoruz yani. Yemeği sahuru ben hazırlardım çoğu zaman. Eşim dün erken hazırlayalım sahuru dedi hazırladık ötekileri cagiracaktim bırakma çağırma biz yiyelim dedi herhalde kalkmak istemiyorlar diye düşündüm sorgulamadim biz yedik topladık birlikte annesi geldi bizi niye çağırmadınız dedi e sizin de eliniz ayağını var hazırlayın yiyin hep hizmet hep hizmet olmaz böyle dedi kvyi bırakın ben bile neye uğradığımı şaşırdım. İftarı akşam dışarıda birlikte yapacağız yemeğe dokunma sakın dedi gene kv hazırladı onlar evde biz dışarıda yedik. Akşam babası tuvaleti baya bir kirletmisti yani görünce midem ağzıma geldi diyim siz anlayın artık. Hiç dokunmadan eşime gittim klozeti temizle dedim noldu dedi git klozeti temizle ne olduğunu görürsün diyince apar topar kalkti gitti. Klozette yatan canavar manzarasını görünce salonda terör estirdi kaç yaşında insanlarsiniz bu saatten sonra biz mi tuvalet eğitimi vereceğiz size gidin temizleyin bir daha en ufak bir leke dahi görmüyüm dedi kv gayet pişkin tavırla temizleyince eline yapismiyor ya hem gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor zaten dedi (ben temizleyecekmisim gene hanımefendideki lüks gökyüzünde). Eşimde ben kendime eş aldım size hizmetçi almadım kendi pisliginizi kendiniz temizleyeceksiniz he yok temizlemiyorsaniz da pisliginizde yaşayın o zaman dedi gene odaya kapandık çıkmadık. Dizi izlerken abur cubur yiyelim dedik mutfağa almaya gittiğimde kp kvye senin şu işlerin hallolsunda ufaktan köye gidelim artık dediğini duydum. Önümüzdeki hafta şutlayacagiz inşallah.
Ben artık saldım eşim onlara ayari veriyor kv erken kalkmış bu sefer hazır masaya oturmak için eşim kalktığını görünce aşkım hazırladıklarımızı tepsiye koy da odada tv izleyerek yiyelim bugünde dedi topladım odaya geçtik kv gene kaldı öyleceOh süpersin. Bu tavrını sürdür gerekli sertlikte ayarlıyorsun zaten belli ara gazlarla çok da abartmadan. Bir gitsinler evden, şutlayın sonra zaten yeni evlisiniz bir evliliğinizi yaşayın birbirinize bağlanırısınız iyice. Bir daha da gelmeye karar verirlerse kabul etme aaa biiz size gelicektik deyin hatta haftasonu gidin 2 gün kalın gelin, görüştük deyin özleyip evinize gelmesinler, ayakları kesilsin.Gelince gitmiyorlar belli kdkssll
Valla 4-5 aydır hayatımda kullanmayacağım kadar çamaşır suyu kullanmışımdır herhalde sjfjdkkd bu kız niye sürekli temizliyor diye sorgulamak yerine kadın kutsal görevimmiş gibi davranıyor bide.Şaşırmadım böyle bir tepki bekliyordum, hala s.çıp sıvamanın derdindeler, bi de gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor diyor, e sen s.çıyon diye yıkıyor, senin b.kunun üstüne mi yapacak millet?
Valla 4-5 aydır hayatımda kullanmayacağım kadar çamaşır suyu kullanmışımdır herhalde sjfjdkkd bu kız niye sürekli temizliyor diye sorgulamak yerine kadın kutsal görevimmiş gibi davranıyor bide.
Sıkıyosa gitsin kızının evinde s.çsın boylu boyunca, damat korkusundan hık diye gidecek, hala da konuşuyo. Eşşek kadar herif, insan utanır bak. Bunları bu kadar tepene çıkarmak da ayrı büyük başarı.Valla 4-5 aydır hayatımda kullanmayacağım kadar çamaşır suyu kullanmışımdır herhalde sjfjdkkd bu kız niye sürekli temizliyor diye sorgulamak yerine kadın kutsal görevimmiş gibi davranıyor bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?