Dediğiniz gibi anlamıyor, anlamak ta istemiyor.işine geldiği zaman en ince şeylerden bile anlam çıkaracak kadar kurnaz. Saf değil kesinlikle çok uyanık ama konu kendi keyfi olunca karşıdakinin istememesi,rahatsız olması, zor duruma düşmesi umrunda olmuyor . Ben ona açık açık söylesem ne tepki verir diye sizin bu yorumunuzdan sonra uzun uzun düşündüm kestiremedim. Kesin acinmaya başlar zaten her yerde garip başım der ,millete anlatır tanıdığı herkese duyurur gelinim bakmadı diye ama önemli değil çünkü herkes biliyor onun ne kadar zor olduğunu ve benim küçük yaramaz çocuklarım olduğunu. Dün eşimle tekrar konuştum kaldıramam diye tamam sana yapamam dediğin şeyi yükleyemem zorla bak demem filan dedi ama gelcem diyene de gelme diyemiyorum arada kalıyorum dedi. Babamın yanına git diye telefonda söyledi annesine. Annesi beni aramıyor eskiden çok arardı ama şimdi aramıyor beni arayıp söylese ben hepsini sayıp dökerim artık o durumdayım.ben kendim de aramak istemiyorum içimden gelmiyor. Biraz sıkıntım var endişem var yine gelecek diye ama biraz da rahatladım eşimle konuşunca. Dün Özbek bi kadınla tanıştım bi ortamda, bizde kaynanalar genelde kötü oluyor ve gelin sesini çıkaramıyor eşinin hatrina katlanıyor ayrı yaşama gibi bi şansı yok,ayrılıyorlar mı bu yüzden dedim hayır boşanma yok dedi. Nasıl katlaniyorlar ne hayatlar yaşıyorlar aynı evde diye üzüldüm.