• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Et yemiyorum yani sadece kiyma olarak köfte lahmacun falan yerim diğer türlü yemiyorum🥲 ayıptır söylemesi tavuk şiş yarım porsiyon köfte yedim ahshwjdjjdkd yetmezmis gibi mendil satan çocuklar görmüştüm onlara da lahmacun yaptırıp yanina ayranla alıp verdim belki bu hayırla evdekilerden kurtulurum diye 😂 kahvemi içip tatlimi yedim eve geldim hepsi süt dökmüş kedi gibi gözümün içine bakıyor hiç bu kadar hayattan zevk aldığımı hatırlamıyorum:21:
Ayy süpersin niye daha önceden böyle yapmadın 😆 cesareti aldın tam gaz devammmmm :KK9:

Ayy süpersin niye daha önceden böyle yapmadın 😆 cesareti aldın tam gaz devammmmm :KK9:
Önceden beni destekleyen birileri yoktu o yüzden hep pasif kalmıştım 🥹 eşim gittiğimi düşünüp ne kadar tutustuysa gözleri kızarmış ağlamaktan bir yandan içim cız etti bir yandan da benim aglamalarima saysın artık dedim inşallah yoluna girer her şey bu günden sonra.

Kızlar tek tek yazmaya üşendim topluca cevap vermiş olayım buradan kvnin isleri çözülene kadar üç beş gün bekleyecegim bu sürede her gece zaten eşime ağzımı açıp canından bezdiricem ki illallah edip göndersin. Ailesiyle arasına mesafe koyar gibi oldu dünden beri sürekli bi anne babasını terslemesi var (belki göz boyamak içindir bilmiyorum). Az önce oruç kafaya vurduğundan başka konudan tartıştık artık cinnet geçirip seni de yapacağın evliliğin de aileni de diye küfrü basıp eşyalarımı toplamaya gittim elime ayağıma sarıldı yapma diye baktım baya tutuştu hiçbir şey demeden kiyafetleri yere atıp çıkıp gittim parkta minnoş minnoş oturuyorum şu anda. Kredi kartı bendeydi (telefon kabimin arkasinda) iftarı o muşmula suratlı ailesiyle yapmak yerine şöyle güzel bir yere gidip ziyafet mi çeksem diye düşünüyorum😂😂 Yani şu anlık eşim kafam attığında gideceğimi anladı kv işleri bitirene kadar bekleyecegim he gitmezse hadi çav diyip ben gideceğim.
He bir de benzer bir konu olmuş sanırım o kişi sanıyormussunuz beni ikinci bir üyelik açıp yazsam şuana kadar ban yemiştim zaten. Kaldi ki yorumlarda hamile olduğunu yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsam geçen ay baktirdigim beta var dileyene onu da atabilirim konular benzer diye beni o sanmaniz beni üzer lütfen yapmayın please djxnnxnx
Bu sert çıkışınız güzel bir ders olmuştur mutlaka ama bence kvnin işler bitene kadar bir daha patlamayın, haklıyken haksız duruma düşmeyin. Dün sıkıntınızı anlattınız bu gün patladınız. Kırıp dökmeden kurtulmak için biraz zaman gerekir. Eşinize zaman tanıyın bu arada siz de biraz mesafe koyun

Et yemiyorum yani sadece kiyma olarak köfte lahmacun falan yerim diğer türlü yemiyorum🥲 ayıptır söylemesi tavuk şiş yarım porsiyon köfte yedim ahshwjdjjdkd yetmezmis gibi mendil satan çocuklar görmüştüm onlara da lahmacun yaptırıp yanina ayranla alıp verdim belki bu hayırla evdekilerden kurtulurum diye 😂 kahvemi içip tatlimi yedim eve geldim hepsi süt dökmüş kedi gibi gözümün içine bakıyor hiç bu kadar hayattan zevk aldığımı hatırlamıyorum:21:
Ohhh sefanız olsun.
Az canınızın kıymetini bilin kuzum.

Bu sert çıkışınız güzel bir ders olmuştur mutlaka ama bence kvnin işler bitene kadar bir daha patlamayın, haklıyken haksız duruma düşmeyin. Dün sıkıntınızı anlattınız bu gün patladınız. Kırıp dökmeden kurtulmak için biraz zaman gerekir. Eşinize zaman tanıyın bu arada siz de biraz mesafe koyun
Bir daha böyle bir çıkış yapmam zaten dünkü netliğimi anlasın diye bu şekilde davrandım. Üst üste böyle yaparsam eşim bu sefer düzeltmeme izin vermeden her şeyi yakıp yıkıyorsun suçlu ben değilim kafasına girecek. Dediğim gibi sadece dünkü konuşmanın göz dağını vermek için yaptım. Ama aşırı keyifliydi keşke önceden yapsaymışım lanet gelsin:KK71:

O konuda konuştuk anlaştık tatil planı yapıldı bile. Zaten o lafı zoruma gittiği için canıma tak etmişti çünkü normalde karışamazsın edemezsin lafın üstüne laf söyleyemezsin gibisinden bir adam değildi bir anda o lafı duyunca bende şartel o zaman attı.
Eh iyi bari sevindim o zaman. Yani yeni evli çiftin evinde 4-5 ay kalan aile de aşırı itici ya

Siz hayalinizde bosanirken malları mı bölüyorsunuz ya? Ben sinirlenirsem mal falan vermiyorum hayalimde, çöp poşetine esyalarini koyup kapıya bırakıyorum 😂
Çekişmeliye dönmesin diye herhalde ne bileyim 🥲

Biraz arttırayım alacaklarımı dur, ama yine de dönmesin çekişmeliye, uğraşamam.

Bir daha böyle bir çıkış yapmam zaten dünkü netliğimi anlasın diye bu şekilde davrandım. Üst üste böyle yaparsam eşim bu sefer düzeltmeme izin vermeden her şeyi yakıp yıkıyorsun suçlu ben değilim kafasına girecek. Dediğim gibi sadece dünkü konuşmanın göz dağını vermek için yaptım. Ama aşırı keyifliydi keşke önceden yapsaymışım lanet gelsin:KK71:
İlk defa Bi konuyu devamını merak edip bakıyorum 😄 tepkinizi gösterip arkasında durmuşsunuz helal olsun. Çoğu kişi geri vites yapıyor iki güzel lafa. O zaman da hiçbir anlamı kalmıyor ki. Ama ben de artık bu tarz çıkış yapıp haksız duruma düşmeyin, biraz izlemede kalın ve aynı duruşta devam edin derim😎 bazen anlamaları için böyle sarsmak gerekebiliyor. Evli olunca kaybetme korkusu yok olmamalı. Kimse kimsenin garantisi değil bunu bilmeli👌

Cok güzel ya, gercekden alkisliyorum. Bayiliyorum böyle güclü kadinlara.

Back