Kızlar tek tek yazmaya üşendim topluca cevap vermiş olayım buradan kvnin isleri çözülene kadar üç beş gün bekleyecegim bu sürede her gece zaten eşime ağzımı açıp canından bezdiricem ki illallah edip göndersin. Ailesiyle arasına mesafe koyar gibi oldu dünden beri sürekli bi anne babasını terslemesi var (belki göz boyamak içindir bilmiyorum). Az önce oruç kafaya vurduğundan başka konudan tartıştık artık cinnet geçirip seni de yapacağın evliliğin de aileni de diye küfrü basıp eşyalarımı toplamaya gittim elime ayağıma sarıldı yapma diye baktım baya tutuştu hiçbir şey demeden kiyafetleri yere atıp çıkıp gittim parkta minnoş minnoş oturuyorum şu anda. Kredi kartı bendeydi (telefon kabimin arkasinda) iftarı o muşmula suratlı ailesiyle yapmak yerine şöyle güzel bir yere gidip ziyafet mi çeksem diye düşünüyorum

Yani şu anlık eşim kafam attığında gideceğimi anladı kv işleri bitirene kadar bekleyecegim he gitmezse hadi çav diyip ben gideceğim.
He bir de benzer bir konu olmuş sanırım o kişi sanıyormussunuz beni ikinci bir üyelik açıp yazsam şuana kadar ban yemiştim zaten. Kaldi ki yorumlarda hamile olduğunu yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsam geçen ay baktirdigim beta var dileyene onu da atabilirim konular benzer diye beni o sanmaniz beni üzer lütfen yapmayın please djxnnxnx