Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Ayy süpersin niye daha önceden böyle yapmadın cesareti aldın tam gaz devammmmm

Ayy süpersin niye daha önceden böyle yapmadın cesareti aldın tam gaz devammmmm
Önceden beni destekleyen birileri yoktu o yüzden hep pasif kalmıştım eşim gittiğimi düşünüp ne kadar tutustuysa gözleri kızarmış ağlamaktan bir yandan içim cız etti bir yandan da benim aglamalarima saysın artık dedim inşallah yoluna girer her şey bu günden sonra.

Bu sert çıkışınız güzel bir ders olmuştur mutlaka ama bence kvnin işler bitene kadar bir daha patlamayın, haklıyken haksız duruma düşmeyin. Dün sıkıntınızı anlattınız bu gün patladınız. Kırıp dökmeden kurtulmak için biraz zaman gerekir. Eşinize zaman tanıyın bu arada siz de biraz mesafe koyun

Ohhh sefanız olsun.
Az canınızın kıymetini bilin kuzum.

Bir daha böyle bir çıkış yapmam zaten dünkü netliğimi anlasın diye bu şekilde davrandım. Üst üste böyle yaparsam eşim bu sefer düzeltmeme izin vermeden her şeyi yakıp yıkıyorsun suçlu ben değilim kafasına girecek. Dediğim gibi sadece dünkü konuşmanın göz dağını vermek için yaptım. Ama aşırı keyifliydi keşke önceden yapsaymışım lanet gelsin

Eh iyi bari sevindim o zaman. Yani yeni evli çiftin evinde 4-5 ay kalan aile de aşırı itici ya

Siz hayalinizde bosanirken malları mı bölüyorsunuz ya? Ben sinirlenirsem mal falan vermiyorum hayalimde, çöp poşetine esyalarini koyup kapıya bırakıyorum
Çekişmeliye dönmesin diye herhalde ne bileyim

Biraz arttırayım alacaklarımı dur, ama yine de dönmesin çekişmeliye, uğraşamam.

İlk defa Bi konuyu devamını merak edip bakıyorum tepkinizi gösterip arkasında durmuşsunuz helal olsun. Çoğu kişi geri vites yapıyor iki güzel lafa. O zaman da hiçbir anlamı kalmıyor ki. Ama ben de artık bu tarz çıkış yapıp haksız duruma düşmeyin, biraz izlemede kalın ve aynı duruşta devam edin derim bazen anlamaları için böyle sarsmak gerekebiliyor. Evli olunca kaybetme korkusu yok olmamalı. Kimse kimsenin garantisi değil bunu bilmeli

Cok güzel ya, gercekden alkisliyorum. Bayiliyorum böyle güclü kadinlara.

Onlar mı gitti ben mi gittim zamanı gelince güncellerim zaten merakta bırakmam geri vites yapmam ama vitesi de yükseltmem belki de pusu da bekleyip benden atak bekliyorlar haksız duruma düşürmek için bilemem. Yarından sonra hiçbir şey olmamış gibi devam edip gözlemleyecegim sadece bakalım ne olacak sonucu.

Cok güzel ya, gercekden alkisliyorum. Bayiliyorum böyle güclü kadinlara.
18 yaşında bilmediğim şehire gidip hem okuyup hem çalışıp hayatımı kurmuş insanım bunlara pabuç bırakır mıyım? Sadece haklı olmadığımı düşünüp eşimi sevdiğim aramızda sorun çıkmasını istemediğim için pasif kalıyordum meğer fazlasıyla haklıymışım. O yüzden artık kısasa kısas olacak

cevaplarınızı takip ediyorum bu güçlü duruşunuz okurken benim bile içimi rahatlattı fakat keşke aylarca beklemeseydiniz bunun için. ilk bir hafta bilemedin iki hafta sonra aynı şimdiki gibi tavrınızı göstermeniz lazımdı. Onun da ötesinde yeni evli olarak eşinizin sizin rahatsız olacağınızı düşünüp en başında gelmelerine kalmalarına müsaade etmemesi lazımdı. Geç olmuş ama güç olmasın inşaallah bir an evvel giderler de o sınırı koymuş olursunuz.

İlk geldikleri zaman bugün yarın gideceğiz diyip dururlardı o yüzden ses etmedim ama bugün yarın derken niyetleri eve çöreklenmekmiş zaten. Pazartesi kv işi netleşecekmis yani gidecekler mi duracaklar mi o günden sonra belli olacak. Bu süreçte de zaten eşim isteyken mesajla evdeyken çenemle laf söyleyip duracağım (İnsan olana bir kere söylemek yeter diyebilirsiniz ama benimki öküz kafasına vura vura anlatmayinca anlamıyor djncndmznc).

Orası senin evin
Ne vicdanen ne dinen ne ahlaken ne de örfen sizde bu kadar uzun kalmaları uygun değil.
Şimdiye kadar kışlar ılımandı şimdi mi soğuk olmuş.
Onların planlarını gidip gidemeyeceklerinin belli olmasını beklemeyeceksin. Kocan anlamıyorsa sen söyleyeceksin.
Pasaklı olmasalar bile bu kadar uzun kalmak üstelik 1. Yılda düpe düz hayvanlık. Anlayışsızlık. İnsan yüz bulsa bile bu kadar uzun kalmaya utanır edepsizlikten başka bir şey değil.
Ay yine çok sinirlendim cinlerim tepemde piyonk oldu yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…