İyi geceler hanımlar. Kv 3 haftadır bendeydi bi kaç gün önce köye gittiler.burada kiraciydilar hangi eve girseler asla temizlik yapmıyordu, faturaları çoğu zaman ödemiyorlar,kiraları ödemiyorlar, ev sahipleri zor bela evden çıkarıyordu,sonuncu evden adam artık cinnet geçirdi de zorla çıktılar. 3kira ve artık bilmiyorum ne kadar fatura takıp çıktılar. O da adam ben bi ömür çalışıp o eve verdim bu sekilde mağdur oluyorsam gelip evi yakicam en sonunda demişti öyle çıktılar.baska çare kalmadı köydeki evlerine gittiler. Kp orda durmaya kararlı.kv 3.hafta bendeydi kabus gibi geçti. Uyumadigi müddetçe hiç susmuyor, bağıra çağıra, tükürükler saça saça konuşuyor. Kafam kazan gibi oluyordu,kulaklarımda basınç gibi,kulaklarımın içi dopdoluymuş gibi bir his oluyor. Kalbimde ağrı oluyordu daha vücudumda değişik sıkıntılar ağrılar oldu stresten,sürekli kendimi sıkmaktan. Kadında kişilik bozukluğu olduğu kesin. Hic görmediğim cinsten bir insan. Asla oturduğu yerden kalkmak istemiyor aşırı tembel. Sürekli konuşmak istiyor hiç susmadan.gece 2de 3 te ,6da saçma sapan sebeplerden uyandırıyor insanı. Kendi uyanınca canı sıkılıyor sanırım. Durmadan aynı şeyleri anlatıyor,yüzlerce soru soruyor,insanın beynini yakıyor.benim evimde çok rahat ettiğini, sıcak olduğunu söyledi sürekli. Burda kalsam ne var dedi. Bu şekilde olmaz köyde kocanın yanında dur dedim.veya da çok soğuk olur zor olursa da İstanbul'da ev tutun dedim.benim 3 ve 4 yaşlarında çocuklarım var onlara ve kendi evimin işine zaten yetişemiyorum.bir de onun yükü bana çok zor geldi hayatım işkence oldu o 3 hafta.simdi kara kara düşünüyorum kışın gelirse ne yapcam diye. Eşime beraber kalmak istemediğimi defalarca söyledim anneme giderim dedim.kv ye de söyledim bırakıp gitcem diye ama kadn aşırı yüzsüz karaktersiz biri.kendi keyfi olsun, rahat etsin ,yemeği önüne gelsin gerisi umurunda değil.bir de sürekli idrarini yapıyor altına bilerek üşengeçliğinden. Kendi ağzıyla diyor tuvalete gitme derdinden bıktım diye.tuvalete gidince de o kadar pis kullanıyor ki anlatamam evimden sogumustum onun yüzünden .temizliği çok seviyorum ,pis olduğu zaman aşırı mutsuz oluyorum. gercekten aşırı pis size onu anlatamam. Bugün ev sahibimin benim hakkımda dediğini duydum biz kaynanaya kayinbabaya baktık kaynima bile baktım şimdikiler aman kimse bi şey demesin aman rahatım bozulmasın istiyor demiş.benim 2 küçük çocuğum var.hepsi biliyor ne kadar huysuz olduklarını ben böyle berbat bi insanı çekmek, onunla yaşamak zorunda miyim sirf oğluyla evlendim diye?