• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Evet ya.
Ne mükemmel kocalar var.
Ben 1 ay yaşasam şu hayatı kafamda malları bölmüştüm çoktan.
Yeterince mükemmel değil diye herhalde.
Siz hayalinizde bosanirken malları mı bölüyorsunuz ya? Ben sinirlenirsem mal falan vermiyorum hayalimde, çöp poşetine esyalarini koyup kapıya bırakıyorum 😂

Yumusak yüzlü olduğum için kaybediyorum zaten. Kızlarının yanina gittik kv bırakın döküp saçmayı mum gibi duruyor kp kırk kere tuvaleti kontrol edip çıkıyor her şey benim salakligim susmam yüzünden oluyor.
Damattan tirsip geline eziyet etme kültüründen lanet geldi bana ya. Sen de kocani yatakta seçeneksiz birak. Manuel takılacaksin başka seçenek istemiyorum de. Padişah sanki tipe bak ya doldurmus eve yancilarini bi de nasi havalarda. Insanda biraz utanma olur aylardir cok bunaldin nasil istiyosan tatilde bari senin istedigin olsun der insan. Acimasiz.

Siz şey misiniz, hani site güncellenip hatayla 15 günlük verisi kaybolmadan evvel konu açmıştınız da veriler kaybolunca konu nanay olmuştu? Eğer o iseniz üstünden 2 ay geçecek nerdeyse, geçmedi gitti o 10 gün.
Adam bulmuş safı hala 1 yıl oyalıyor konu sahibi de çözdüm diye geziyor şu an 🤣 Bayrama kadar babamın b’kunu temizle hayatım şşş halletcem manası 😀

Başıma gelmediği için uzaktan konuşmak kolay mı geliyo bilmiyorum ama ben olsam dayanamazdim.benim ablamın kp ve kv her yıl gelir kış boyu kalır ablam rahatsız olmaz.cunku varla yok gibiler kendi odalarında oturur içeriye arada çıkarlar hiç rahatsız etmezler.ona rağmen ben olsam bakamam dayanamam.siz yine iyi dayanmissiniz üstüne bide köye gidelim diyor.ben olsam sen topla eşyaları temelli beraber köye gidin derdim.tabi boşanacak.adam resmen sizi bakıcı diye tutmuş bide seçenek istemiyorum diyo paşam

Siz şey misiniz, hani site güncellenip hatayla 15 günlük verisi kaybolmadan evvel konu açmıştınız da veriler kaybolunca konu nanay olmuştu? Eğer o iseniz üstünden 2 ay geçecek nerdeyse, geçmedi gitti o 10 gün.

Ya aynı şey aklımdan geçti. Ana tema aynı. Köy soğuk diye geline yerleşen KV -kp ve gitmeme nedenleri.

Keşke o üye geri gelse. En merak ettiğim konulardan oldu gidip gitmedikleri 😁

O iki senelik evliydi hamileydi kaynanasi temizdi hatta kendi evi gibi herseyi benimsemisti farkliliklar var. Zaten o degilim dedi

Konuştum kızları. Tuvalet olayını eşim bilmiyordu onu söyledim sert bir dille baba kapını kapat deseydin bir daha onu yapamazdi ya da gelip bana söyleseydin ben uyarirdim ben bile kapı açık tuvaletimi yapmıyorken onun yapmasını normal karşılayacağımı mı düşündün dedi. Köy muhabbetini kapattık her gün bir şehire gideriz tatili öyle değerlendiririz dedi. Köye gideceğiz başka seçenek yok demesinin sebebide bir kaç gün önce babası siz köye geleceksiniz biz erken gideriz siz sonra gelirsiniz demis onlar erken gitsin diye illa köy diye tutturmuş ailesinin bu kadar kalmasından kendisi de rahatsızmış ama hadi gidin artık diyemem bir oğlumuz var o da bizi evine sığdıramadı demesinler diye susuyorum önümüzdeki sene her şey üstüne yemin ederim böyle şeyler olmayacak sen bir bunaldıysan ben on bunaldim ama elimden bir şey gelmiyor dedi. Konuştuktan sonra salona geçtik eşim direkt lap diye babasına söyledi tuvalet olayı gece uyandığımda tuvaletin kapısını açıktı bir daha sakın görmüyüm benim karım buna şahit olmak zorunda değil dedi. Sonrasinda babasının dediği lafı teyit etmek için bayramda burada mısınız köye mi gideceksiniz dedim siz gelirseniz biz köye erken döneriz dedi yani yalan dolan olmadan olanı söylemiş. Şimdi de hazırlan dışarı da kahve içmeye gidelim baş başa vakit geçirmiş oluruz dedi dışarıya çıkıyoruz. Umarım böyle devam eder destekleriniz için çok teşekkür ederim 💖
Mart geldi tabi. Köyde hayat şimdi başlıyor. Siz bu filmi eylül gibi bi daha izlersiniz. Şimdiki kadar anlayışlı bir koca olmayabilir karşınızda.

Seneye gelme konusunda köydeki evde doğalgaz alt yapısı var sadece kaloriferler takılacak eşim yaz sonuna kadar babam yaptırmazsa ben yaptıracağım soba derdi olmayinca gelmek için bahaneleri de olmayacak diye konuştu. Dışarıda kahve içerken açık açık konuştum yeni evliyiz evliliğimizin yarısını ailenle geçirdik ben artık istemiyorum he yok onlar benim ailem mecbur kalacaklar edecekler vs dersen yarın her şeyimi toplar giderim ailemi gözüm görmedi tek seferde sildim attim seni hiç gözüm görmez dedim. O da kafasındaki planın cümle başında yazdığım plan olduğunu seneye böyle bir şey olmayacağını söyledi. Rahatsız olduğun hareketlerde susma aileme dişini göster senin en büyük hatan kendini savunmuyorsun her şeye aman ağzımızın tadi kacmasin moduna girip içine atıyorsun o ev senin evin annem babam misafir evinde nasıl davranılmasını istiyorsan annem babam o şekilde davranmak zorunda ben senin bu kadar rahatsız olduğunu bilmiyordum sen sesini çıkarmayınca halinden memnunsun diye düşündüm keşke ilk geldikleri zaman içine atmak yerine benimle bu şekilde konussaydin ne onlar bu kadar kalabilirdi ne sen bu kadar içine atıp kendini yipratmis olurdun kışın başında onlar buradayken dogalgazi taktirirdim en fazla bir hafta kalır giderlerdi dedi. Bu laflardan sonra seneye de böyle manzarayla karşılaşırsam 10 çocuğum olsa eline boşanma kağıdını veririm haberin olsun dedim özür diledi uzun uzun konuştuk kapattik konuyu bakalım ne olacak zaman gösterecek artık.
Buraya yazıyorum, yeni sene de bi hastalık çıkarıp hastaneye geldik diye bütün kışı sizde geçirecekler.

Kızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Bunlara aylardir eşimin hatrina susup tahammül ediyorum ve bu da yetmezmiş gibi eşim bayramda köye gideriz dedi.
Ulan zaten aylardır aileni görüyorsun daha neyin köy derdi anlamıyorum. Arkadaşlarla beraber şehir dışına çıkalım tatil yapalım dedim gene cevap aynı bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Artık iyiden iyiye boşansam mı diye düşünmeden edemiyorum. Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama bu kadar aile düşkünlüğü beni artık uzaklaştırıyor. Aylardir bir kere sarılıp tv film izlemiş değiliz anca yatak odasinda sarılıp koklaşıp üç beş laf konuşur sonra döner yatariz.
Bana bir çıkar yol gösterin sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı olacak yoksa yapacağım başka seçeneklerde var mı? Bugün iftardan sonra eşimle konuşacağım zaten ben bu evlilikte mutlu değilim artık vs diye konuşmanın sonunu kendini düzeltmesine mi bağlamalıyım yoksa artık boşanalım mı olmalı? Bana bir yol gösterin beynim durmuş gibi artık sürekli ağlamak istiyorum hiçbir şey düşünemiyorum ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
Boşanmak zorunda değilsiniz. İstiyorsa ailesiyle birlikte köye gidenileceğini ama gelmeyeceğinizi söyleyin. Tartışın kavga edin vs. Ama konuşarak çözmelisiniz. Anlamıyorsa güle güle git dersiniz

Kendide edemiyormus zaten ben farkında değilmişim. Az önce birlikte olmak istedi ailesinin uyanık olduğunu o yüzden olmayacağını söyledim. Ki ikimizde libidosu yüksek insanlarız ailesi yokken yeri gelir sabah akşam birlikte olurduk bugün nerdeyse 10 gün oldu birlikte olmayalı. Ailesi uyanık olduğu için olmayacağını söyledikten sonra peşine de hemen lafı iliştirdim bak adam akıllı ozelimizi bile yaşamıyoruz artık diye bir suratı düştü morali bozuldu çok üstüne gittim galiba😂 böyle böyle en kısa zamanda gönderecegim inşallah 🥲
Kapı açık işeyen adamdan mı utanıyorsunuz? Altı üstü kapıyı kapatacaksınız. Ay bi de üstüne gittim galiba diyo. Keyfi olmadı şimdi depresyona girer sizin mükemmel irkek.

Kızlarında el pençe durduruyolar burada saldım çayıra mevlam kayıra hiç giderler mi oraya? Üç günlüğüne gittik üç günü zor ettiler koşa koşa buraya döndüler bizimle. He eşim konusmazsa gitmezlerse ben konuşacağım isterlerse arkamdan gelin istemedi desinler isterlerse dünyanın en kötü gelini desinler. Bu zamana kadar abarttıgımi yanlış düşündüğümü düşündüğüm için susuyordum ama burada kaç tane insan bana hak verince haklı olduğumu susmamam gerektiğini anladım bu saatten sonra susmam da zaten.
Bacım keşke bizi beklemeseydin deli misin Allah aşkına ne işi var bambaşka insanların senin evinde beş ay . Sen onlarla neden akrabasin sırf severek biriyle evlendin diye. Sen evlenince eşinle yaşamaya söz verdin . Yarısında ailesi gelip resmen çöreklenmiş. Tarlalarını satmaları falan senin sorunun değil ki satmasalardi. O eşinle onların arasında en azından bunca ay sonra açık konuşmuşsun .bence birkaç yıl çocuk olayını beklet herşey bir yerli yerine otursun . Yoksa çocuk doğunca da gelip başında duracaklardir . Birde lütfen bir işe gir bir kenarda paran olsun .

Evet şimdi çekip gidersen gidebilirsin eşin bunu gördü biliyor . Çocuk olunca şansın da yok gitmeye diye bu adamları yine başına toplayacak . Kış olduğu için falan hikaye beş aydır mi kış var ? Ne demek sen de memnunsun diye düşündüm ? Sen eşine inan tamam ama o da gayet farkındaydı memnun olmadığının. Bu işin en güzel yolu senin kendini garantiye alman bir paranın olması okur

Bende o sandım ilk, ama 1000 mesaja atıldı o üyeye zaten. Bu konuyla aynı temada aynı lafları duymak için neden konu açsın dedim.
Bence onunkilerde gitmedi avcunu yaladı, yazacam buraya gidecekler şöyle böyle diye mangalda kül bırakmıyodu. Hatta burada kesinleştir diyince söylemeye çekiniyodu hala daha.
Aynı yaza doğalgaz kuracam sözleri vardı yalan dolan.
Ezik duranı eziyolar böyle sonra kocalar ağzına bi parmak bal çalıyo bitti gitti.

Bende o sandım ilk, ama 1000 mesaja atıldı o üyeye zaten. Bu konuyla aynı temada aynı lafları duymak için neden konu açsın dedim.
Bence onunkilerde gitmedi avcunu yaladı, yazacam buraya gidecekler şöyle böyle diye mangalda kül bırakmıyodu. Hatta burada kesinleştir diyince söylemeye çekiniyodu hala daha.
Aynı yaza doğalgaz kuracam sözleri vardı yalan dolan.
Ezik duranı eziyolar böyle sonra kocalar ağzına bi parmak bal çalıyo bitti gitti.
Konu silinmese iyiydi, 10 çocuk da olsa boşarım diyenler tek çocukla ne hale gelindiğini görürdü. Bi iki destek bulunca iyi bi kabarmıştı o da.

Kızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Bunlara aylardir eşimin hatrina susup tahammül ediyorum ve bu da yetmezmiş gibi eşim bayramda köye gideriz dedi.
Ulan zaten aylardır aileni görüyorsun daha neyin köy derdi anlamıyorum. Arkadaşlarla beraber şehir dışına çıkalım tatil yapalım dedim gene cevap aynı bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Artık iyiden iyiye boşansam mı diye düşünmeden edemiyorum. Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama bu kadar aile düşkünlüğü beni artık uzaklaştırıyor. Aylardir bir kere sarılıp tv film izlemiş değiliz anca yatak odasinda sarılıp koklaşıp üç beş laf konuşur sonra döner yatariz.
Bana bir çıkar yol gösterin sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı olacak yoksa yapacağım başka seçeneklerde var mı? Bugün iftardan sonra eşimle konuşacağım zaten ben bu evlilikte mutlu değilim artık vs diye konuşmanın sonunu kendini düzeltmesine mi bağlamalıyım yoksa artık boşanalım mı olmalı? Bana bir yol gösterin beynim durmuş gibi artık sürekli ağlamak istiyorum hiçbir şey düşünemiyorum ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
Her iddasına girerim sen o kişisin. Gönderemediysen gönderemedin neden farklıymış gibi yazıyorsunuz ki?

Boşanmak zorunda değilsiniz. İstiyorsa ailesiyle birlikte köye gidenileceğini ama gelmeyeceğinizi söyleyin. Tartışın kavga edin vs. Ama konuşarak çözmelisiniz. Anlamıyorsa güle güle git dersiniz

Daha yeni evli sayılırsınız.Mükemmel kelimesini ne için kullandınız bilmiyorum ama eşiniz düşüncesiz biri.Yeni evlisiniz alesini getirip size eziyet çektiriyorsa bilemedim.Kendimizi kandırıyoruz malesef.

El ailesinin sidigini de carti curtunu da çekmem haklı olduğumu sizler sayesinde gördüm. Tepeme kadar doldum bir hafta en fazla on gün bekleyecegim he hala ayni olursa kendi sidiklerini kendileri temizlerler artık.
Anladigim kadariyla sen zaten akilli gozuk pek birisin sadece biraz destege ihtiyacin varmis .ic dunyamda acaba yanlis mi dusunuyorum demissin ama rahatsiz oldugun seyler cok hakli .baslarina kotu bir is bile gelse kizlari varken yeni evli covugun evinde bu kadar kalinmaz .esininde sen mutlusun saniyordum sozu beni cok sasirtti. Kim baskasinin ailesiyle heleki yeni evliyken bu kadar mutlu olur ki ?
Babasinida bu 2 hafta icin uyarsin tem tuvalet temizligi hemde kapi acik tuvaleti kullanmamasi icin .ben esin acikca konusursa ailesiyle muhakkak problem cikacagini sana terbiyesizlik yapacaklarini seninde sabrettiginle kalip zaten kotu olduk bari bunca zaman katlanmak yerine basinda kotu olsaydim diyecegini dusunuyorum.cunku duzgun insanlar olsalar ne bu kadar uzun kalirlar nede bu kadar goze batarlar .kocam tuvaleti bu kadar pis kullansa laf geciremesem en azindan pesinde dolanir cikinca arkasindan hemen temizlerdim .

Back