Merhabalar,canım sporu duzene oturtamadıgın surece saglıklı bır sonuc elde etmen mumkun degıl
spor hem zayıflatacak senı hem de kacamak yapma durumu hıssettgınde engelleyecek
dıyeceksın ebn su kadar yurudum emegıme yazık
tek care spor canım
diyetisyen bana demişti ki, haftada 1 ya da maksimum 2 defa o da öğlenleri sadece sütlü tatlılar olabilir demişti. Şerbetli tatlılardan kesinlikle yeme demişti.
sütlü tatlıları daha hafif olduğu için müsade etmişti.. ama akşama değil. öğlenleri..
Merhabalar,
aydasucum dediğini yaptım ve akşam evde spora başladım.en azından mekik,karın hareketleri vs.yürüyüş için uygun bi mevsim değil ne yazık ki kkış olması sebebiyle işden eve gitmem 8 i geçiyor sokaklar çok sessizsabah 7 de kalkıyorum 7.30 evden cıkış 8 de mesai.Sanki bahaneler yaratıyor gibiyim ama gerçekden bu şekilde yürüyüş bandı alim desem evde koyacak yerimiz yok ama sabah aklıma yiğenimin splıtter mi neyse ondan var ayaklarını koyuyor ve ellerine aldığın iple yürüyor gibi oluyorsun.Bi dönem o kullanmıştı kas yaptığını söylemişti sence ne yapayım onu eve getirip yapayım mı?
Ama vericeeemm bu yağları,ve azmim kırılsın istemiyorum.Sabah tartı da 94,8 i gördüm ee haliyle sevindim.Bir de sana sormak istediğim ara öğün olarak 2 tane kuru incir yesem olur mu?
Sevgilerimle...
çok sagol yememek içiin kendımı zor tutuyordum yedıgımdede suclu hıssedıyodum bu iznımı kullanabılırım artıkzemuszemus
canım merhaba
o aletten bende var ınan bır faydası yok bosuna alma derım
bacak calıstırmaya yonelık ve gercekten kas yapabılır dıye dusunuyorum
bahane degıldır emınım haklısın hayat sartları ıstedıklerımızle uyusmuyor cogu zaman ama mutlaka yapılacak bırseyler vardır
cumartesı ve pazar gıbı
cunku fedakarlık yapmadıgımız surece hedefe ulasmak zor olur
bak ben su aralar ıp atlama fıkrıne fena takmıs durumdayım sende netten bır arastır ıstersen
cok faydalı oldugunu dusunuyorum
hıc bırsey yapamasan bile evde kendını bırden zorlamadan ıp atlayabılırsın
ıncır konusuna gelınce 100 gr kuru ıncır 59 kalorı canım
1 tartı al ıstersen, boylece olcme degerlendırme sansın olur
bı ara ogun ortalama 100-150 kalorı arası normaldır
artık sen ayarlarsın kendıne gore
anlastık mı
canım merhaba
o aletten bende var ınan bır faydası yok bosuna alma derım
bacak calıstırmaya yonelık ve gercekten kas yapabılır dıye dusunuyorum
bahane degıldır emınım haklısın hayat sartları ıstedıklerımızle uyusmuyor cogu zaman ama mutlaka yapılacak bırseyler vardır
cumartesı ve pazar gıbı
cunku fedakarlık yapmadıgımız surece hedefe ulasmak zor olur
bak ben su aralar ıp atlama fıkrıne fena takmıs durumdayım sende netten bır arastır ıstersen
cok faydalı oldugunu dusunuyorum
hıc bırsey yapamasan bile evde kendını bırden zorlamadan ıp atlayabılırsın
ıncır konusuna gelınce 100 gr kuru ıncır 59 kalorı canım
1 tartı al ıstersen, boylece olcme degerlendırme sansın olur
bı ara ogun ortalama 100-150 kalorı arası normaldır
artık sen ayarlarsın kendıne gore
anlastık mı
evet o zaman ben bi tartı alayım=)
Cumarteside deli gibi çalışlıyorumama pazar günü yapıcam,yürüyüş olmasa bile evde mekik,vs.hareketlerini artırcam.
Erkek arkadaşımın kardeşi de antrenör,kendi spor salonu var ama işte yaşadığım şehir de değil burda olsaydı hiç kaçırmaz giderdim ama olsun bi kaç teknik göstermişti onları yaparım ben de artık...Sopayla dönme bir de ayaklarını yere değdirmeden ileri geri..Bana demişti zaten sen armut vücutlusun diye.vücut şeklimle ilgili bu teknikleri vermişti.Bi kere onunla böyle kilo konusunda konusmuştuk sonrasında da insan çekiniyor soramıyor...Kiraz sapını mısır püskülünü kaynatıp içmemi söyledi ama yapmadım denesim mi acaba?Geçen hafta pazar günü beşi bi yerde otlarını alıp içmeye başladım ama şişkinlik ve tuvalet sorunu yaşadım o yüzden bıraktım.Şimdi sadece sabah aç karnına 2 tane kuru kayısı yiyip üstüne poşet yeşil çay içiyorum.Yeşil Çayı bir de akşam yatarken içiyorum.Yeşil Çayı oldum olası severim zaten üniden bi arkadaşım alıştırmıştı.Sabah akşam içerim yani...
Öyle yanii....çoookkk kilo vermem lazıımm çookkk...
Merhabalar,
aydasucum dediğini yaptım ve akşam evde spora başladım.en azından mekik,karın hareketleri vs.yürüyüş için uygun bi mevsim değil ne yazık ki kkış olması sebebiyle işden eve gitmem 8 i geçiyor sokaklar çok sessizsabah 7 de kalkıyorum 7.30 evden cıkış 8 de mesai.Sanki bahaneler yaratıyor gibiyim ama gerçekden bu şekilde yürüyüş bandı alim desem evde koyacak yerimiz yok ama sabah aklıma yiğenimin splıtter mi neyse ondan var ayaklarını koyuyor ve ellerine aldığın iple yürüyor gibi oluyorsun.Bi dönem o kullanmıştı kas yaptığını söylemişti sence ne yapayım onu eve getirip yapayım mı?
Ama vericeeemm bu yağları,ve azmim kırılsın istemiyorum.Sabah tartı da 94,8 i gördüm ee haliyle sevindim.Bir de sana sormak istediğim ara öğün olarak 2 tane kuru incir yesem olur mu?
Sevgilerimle...
:kedi: Her sabah yürüyüs yaptim demissin canim. Saat kacta cikiyordun yürüyüse ve hicbirsey yemeden mi cikiyordun yoksa birsey yedikten sonra mi? Yediysen ne yedigini söyleyebilir misin lütfen?
Cok tesekkür ederim cevabin icin. Birsey daha sormak istiyorum. Kahvaltida ne tür ekmek yiyordun canim? Bi de tere roka maydonoz bulamiyorum ben burda pek (yurtdisindayim), gerci kis mevsiminde pek bulunmuyorlar genel olarak sanirim. Bunlarin yerine kahvalti icin önerebilecegin birsey var mi? Kis mevsiminde sen kahvaltida ne tüketiyorsun mesela?
harika canım bende buraya yazıcam inş. 2,3 ay sonraa öykümü
çok başarılısınız tebrik ederim. bilinçli bir diyet olmuş, çok ta güzel olmuşsunuz:)
aydasucum ara ogun kalorısı max kaç olmalı bıde iki ana ögün aksamla öglen yenmeklerı aynı olursa bı zararı olurmu bıde ben etı yemeklerın içinde tuketıyorum ayrıca kızartıp yemıyorum buna ne dersın çok oldum bılıyorumyerimseniben
fıstık gibi olmusun ohaoldumsmiletebrik ederim önemli olan bunu koruyabilmek bunu sen herkesten daha iyi biliosundur canım en önemliside suan kendini daha sağlıklı hissedio olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?