• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

Herkese günaydın,aydasucum sana da günaydın.Ben hala düzenli spor yapamıyorum ve takılıp kaldım 95 lerde:(:(en son 94.8 i gördüm ama yok geri 95.1 95.2 leri görüyorum tartı da:(Regly donemim yaklaşıyor,ondan olabilir mi acaba?
napcam ben yaa,gittikçe şevkim de kırılmaya başladı.mafoldumben

aydasu tebrik ederim seni kilonu korumanda çok güzel...
benim boyum 1.68 kilom evlenmeden önce 48kilo idi :) çok zayıftım
ama nikah günümde 52 kilodaydım evlendikten sonra 1 yıl kadar evde oturdum geç uyanmalar hareketsizlik derken 65kilo ve en son tartıda 66,8kg gördüğümde diyetisyene gittim ...
diyet listem seninkine çok benzerdi neredeyse aynıydı ve 59 kiloya düştüm... :sm_cool:

ama sonra çok dikkat edemedim ve verdiğim kiloları aynen geri aldım fazlasıyla şu an yine 68 kiloyum mafoldumben ama yine vericem kendime bir çeki düzen vermem gerekli birde çalışırken zor oluyor.

Kilo yaşa yaş katan bir unsur tüm genç bayanlar bunu unutmamalı bayanssulusmile
Sevgili aydasu yazdıkların o kadar doğru şeyler ki ve azminden dolayı tebrik ediyorum seni kaydirigubbakcemile5

Herkese günaydın,aydasucum sana da günaydın.Ben hala düzenli spor yapamıyorum ve takılıp kaldım 95 lerde:(:(en son 94.8 i gördüm ama yok geri 95.1 95.2 leri görüyorum tartı da:(Regly donemim yaklaşıyor,ondan olabilir mi acaba?
napcam ben yaa,gittikçe şevkim de kırılmaya başladı.mafoldumben

canım sporu duzene oturtamadıgın surece saglıklı bır sonuc elde etmen mumkun degıl
spor hem zayıflatacak senı hem de kacamak yapma durumu hıssettgınde engelleyecek
dıyeceksın ebn su kadar yurudum emegıme yazık
tek care spor canım

aydasu tebrik ederim seni kilonu korumanda çok güzel...
benim boyum 1.68 kilom evlenmeden önce 48kilo idi :) çok zayıftım
ama nikah günümde 52 kilodaydım evlendikten sonra 1 yıl kadar evde oturdum geç uyanmalar hareketsizlik derken 65kilo ve en son tartıda 66,8kg gördüğümde diyetisyene gittim ...
diyet listem seninkine çok benzerdi neredeyse aynıydı ve 59 kiloya düştüm... :sm_cool:

ama sonra çok dikkat edemedim ve verdiğim kiloları aynen geri aldım fazlasıyla şu an yine 68 kiloyum mafoldumben ama yine vericem kendime bir çeki düzen vermem gerekli birde çalışırken zor oluyor.

nerdıl merhaba
daha once basarmıssın neden bır daha yapamayasın kı
oyle dusun emı
ve bırde su yonden bak evet eskıye kılo kılo almıssın fakat hala kılon boyun orantılı
cok avantajlı baslıyorsun bu yarısa arkadasım
bence senın ıcın ıkıncısı daha kolay olmadı
bı yerden baslamak lazım canım
gel hadı

aydasu azmin elinden birşeyin kurtulmadığının güzel bir örneğisin işte. kutlarım bu kararlılığını yıllar boyu sürdürmeni temenni ederim. bende doğumdan sonra oğlumu emzirdiğim süreçte çok kilo verdim doktorlar bıraktırdılar iğneler verdiler sonra kilo aldım. tabii arkasından kiloyu al ver al ver bu yaşıma geldim hala al ver şimdi gene verme derdi ramazandan sonra 5 kilo falan aldım gerçi bu aralar çok kilolu değilim ama genede dizlere yük biniyor oda rahatsız ediyor beni. şimdi gene kontrol etmeye çalışıyorum. sözün özü şunu demek istiyorum yoyo sendromu diyorlar ya bu başarını ona kurban etme istikrarla yoluna devam etmeni dilerim. bak kilo verince rahatsızlığın bile geçmiş demekki tüm hastalıkların kaynağı kilo. tekrar tebrikler canım. yöntemini denemeye başladım bile. özellikle çorba olan öğüne ekmek koymaman dikkatimi çekti. çorbayla ekmek yemem ama diğer bir yamaği mutlaka ekmekle yerdimde. al işte bir püf noktası. ayrıca bu başarı öykünü bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

aydasu çok sağol ya evet dediğin doğru arkadaşım motivasyonun için teşekkürler...

boyumla kilom orantılı ama tipik türk kadını gb kalça basen ve göbekte toplanmış bir kilo bütün vücuda yayılmış orantılı bir kilodan daha kötü duruyor. üst beden medıum hatta small giyebilirken alt beden large xlarge felaket bişiy... 42 beden giyiyorum çoğu zaman kalçamdan ötürü gittiğim mağazada kot bulamıyorum '' 32 bedene kadar çalışıyoruz daha büyüğü yok! '' doşarıdan insanlar bakınca "aaa sen kesin 38 bedensin" diyolar ama görüntü o bide bana sorun 42 diyorum inanmıyorlar :) kaç tezgahtarla iddialaştım sonuç be haklıyım neyse canım çok sağolasın...

8 kilocuk var gitmesi gereken yaz gelmeden veririm ben onu...

paylaşımın için ellerine sağlık.

ağzım açık okuyorum burda ki hikayeleri.30-40-20-25 kilo vermelerden bahsediliyo.beniö ise vermem gereken kilo 15-16 ,ve bu senelerdir böle.sadece arada vermem gereken kilo 10 a düşmüştür o kadar.:)ben yemekten atıştırmaktan alı koyamıyorum kendimi istikrarlı değilim.iradeli değilim.bi sürü şey işte.her başladığım da bu serüvene aklımda gizli kuytu köşelerin de aklımın nasıl olsa YİNE olmuycak" var.dile kolay ya burda okuyorum 40 kilolardan bahsediliyo.ben fazla sıkıya gelemiyorum.spor diet konularında.valla içten tebrikler bravo vereliniortakalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aydasu süpersin canım ya
tebrikler
formunu koruman dileğiyle sürekli ama sürekli
hamile kaldığında ve doğumdan sonra da inşallah

Kilo yaşa yaş katan bir unsur tüm genç bayanlar bunu unutmamalı bayanssulusmile
Sevgili aydasu yazdıkların o kadar doğru şeyler ki ve azminden dolayı tebrik ediyorum seni kaydirigubbakcemile5

esyn kesınlıkle sana katılıyorum
kılo gercekten ınsanı oldugundan daha olgun ve yaslı gosterıyor
eskı resımlerıme bakıyorum bu ben mıyım dıyorum
kılo olunca gıyım tarzı da degısıyor cunku
neysekı o gunler gerıde kaldı
tesekku edıyorum a.s.

aydasu azmin elinden birşeyin kurtulmadığının güzel bir örneğisin işte. kutlarım bu kararlılığını yıllar boyu sürdürmeni temenni ederim. bende doğumdan sonra oğlumu emzirdiğim süreçte çok kilo verdim doktorlar bıraktırdılar iğneler verdiler sonra kilo aldım. tabii arkasından kiloyu al ver al ver bu yaşıma geldim hala al ver şimdi gene verme derdi ramazandan sonra 5 kilo falan aldım gerçi bu aralar çok kilolu değilim ama genede dizlere yük biniyor oda rahatsız ediyor beni. şimdi gene kontrol etmeye çalışıyorum. sözün özü şunu demek istiyorum yoyo sendromu diyorlar ya bu başarını ona kurban etme istikrarla yoluna devam etmeni dilerim. bak kilo verince rahatsızlığın bile geçmiş demekki tüm hastalıkların kaynağı kilo. tekrar tebrikler canım. yöntemini denemeye başladım bile. özellikle çorba olan öğüne ekmek koymaman dikkatimi çekti. çorbayla ekmek yemem ama diğer bir yamaği mutlaka ekmekle yerdimde. al işte bir püf noktası. ayrıca bu başarı öykünü bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

izninizle ablacım dıyorum
gercekten kılo tum rahatsızlıkların bası
ınsan bunu verınce daha ıyı anlıyor
merdıven cıkmak dert, nefes almak der adet olamamak dert...
Çok sukur rabbıme kurtuldum bunlarda
İlerkı yaslarda kılo ınsana cok daha fazla dertler acıyor
tıbbı sekreterım ve hergun gordugum ornekler kılo verdıgım ıcın bır kez daha sukrettırıyor bana
dız agrısı, seker hastalıgı...
Bir koltuga desteksız oturmak bıle oyle zor kı onlar ıcın, keske dıyorum zamanında dusunebılselerdı
Yazınızdan aladıgım kadarıyla ıstıkrarlı ve dıkkatlı bır ablamızsınız ne guzel ama salmamıssınız kendınızı.
Bende ovgu dolu sozlerınızden dolayı sıze tesekkur edıyorum Şeniz

aydasu çok sağol ya evet dediğin doğru arkadaşım motivasyonun için teşekkürler...

boyumla kilom orantılı ama tipik türk kadını gb kalça basen ve göbekte toplanmış bir kilo bütün vücuda yayılmış orantılı bir kilodan daha kötü duruyor. üst beden medıum hatta small giyebilirken alt beden large xlarge felaket bişiy... 42 beden giyiyorum çoğu zaman kalçamdan ötürü gittiğim mağazada kot bulamıyorum '' 32 bedene kadar çalışıyoruz daha büyüğü yok! '' doşarıdan insanlar bakınca "aaa sen kesin 38 bedensin" diyolar ama görüntü o bide bana sorun 42 diyorum inanmıyorlar :) kaç tezgahtarla iddialaştım sonuç be haklıyım neyse canım çok sağolasın...

8 kilocuk var gitmesi gereken yaz gelmeden veririm ben onu...

paylaşımın için ellerine sağlık.

nerdılcım,
haklısın zordur ama ınan bana bence avantajlısın
ustu kucuk olanlar goze hıc batmıyor
fakat omuzlarınız genıs olsaydı kılo ust bedende toplanaydı bu da cok zor olurdu emın olun
ne varmıs 8 kılocukta
2-3 ayda sepetlersınız olur bıter zemuszemus
Destek ıstersenız kı sız zaten basarmıssınız ben hep burdayım vereliniortak

ağzım açık okuyorum burda ki hikayeleri.30-40-20-25 kilo vermelerden bahsediliyo.beniö ise vermem gereken kilo 15-16 ,ve bu senelerdir böle.sadece arada vermem gereken kilo 10 a düşmüştür o kadar.:)ben yemekten atıştırmaktan alı koyamıyorum kendimi istikrarlı değilim.iradeli değilim.bi sürü şey işte.her başladığım da bu serüvene aklımda gizli kuytu köşelerin de aklımın nasıl olsa YİNE olmuycak" var.dile kolay ya burda okuyorum 40 kilolardan bahsediliyo.ben fazla sıkıya gelemiyorum.spor diet konularında.valla içten tebrikler bravo vereliniortakalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ven_har evet herseyın bası azım
burda onlarca ınsan basardı sız neden basarmayasınız
ne eksıgınız var kı bızden?
eger bastan 1-0 baslarsanız bu yarısa haklısınız olmaz
ama kılo vermek ıstedıgınze once sız ınanacaksınız
Aklınızın bır kosesı hep YINE OLMAYACAK yerıne BU DEFA OLACAK derse emın olun yapabılırsınız :1hug:
aydasu süpersin canım ya
tebrikler
formunu koruman dileğiyle sürekli ama sürekli
hamile kaldığında ve doğumdan sonra da inşallah

truf cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın tatlım a.s.

serbetlı tatlı bende yıyemıyorum bu aralar çıkolatanın tatlısı cok gelıyo onlardan nerdeyse elımı cektım ama sutlu tatlıları cok sevıyorum ne dersın yıyımmı bı sutlaç

serbetlı tatlı bende yıyemıyorum bu aralar çıkolatanın tatlısı cok gelıyo onlardan nerdeyse elımı cektım ama sutlu tatlıları cok sevıyorum ne dersın yıyımmı bı sutlaç

canım haftada 1 kase yemende bır sakınca cıkmaz fıkrımce

hafta bır dayanabılırsem ve etrafımda bu kadar tatlı canavarıyla doluysa (eşim ve cocukar) nıe olmasın

hafta bır dayanabılırsem ve etrafımda bu kadar tatlı canavarıyla doluysa (eşim ve cocukar) nıe olmasın

diyetisyen bana demişti ki, haftada 1 ya da maksimum 2 defa o da öğlenleri sadece sütlü tatlılar olabilir demişti. Şerbetli tatlılardan kesinlikle yeme demişti.

sütlü tatlıları daha hafif olduğu için müsade etmişti.. ama akşama değil. öğlenleri..

Back