• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

kızlar ya siz nasıl kilo veriyorsunuz bütün denilenleri yapıyorum ama 1 haftada 100 gr bile vermemişim benim zaten öyle ayda 8-10 kilo gibi uçuk hedeflerim yok ayda 1-2 kilo bile bana yeterdi ama bu gidişle o da olmayacak ben ne yapacağım

Kardelen eger verılecek kılon azsa belkı gevsek davranıyorsundur tatlım olabılır mı?

kızlar ya siz nasıl kilo veriyorsunuz bütün denilenleri yapıyorum ama 1 haftada 100 gr bile vermemişim benim zaten öyle ayda 8-10 kilo gibi uçuk hedeflerim yok ayda 1-2 kilo bile bana yeterdi ama bu gidişle o da olmayacak ben ne yapacağım

spor yapıp ve de bol su içiyormusun ?

çalıştığım için çok spor yapamıyoru ama hergün 1 saat yürüyorum iş yerinde de sürekli hareket halindeyim. günde rahat 2-3 litre su içerim ve vermem gereken en az 15 kilo var ama gram oynamıyorum çok da dikkat ediyorum birde lahana suyuna başladım bakalım ne olacak

çalıştığım için çok spor yapamıyoru ama hergün 1 saat yürüyorum iş yerinde de sürekli hareket halindeyim. günde rahat 2-3 litre su içerim ve vermem gereken en az 15 kilo var ama gram oynamıyorum çok da dikkat ediyorum birde lahana suyuna başladım bakalım ne olacak

1 saat yurumek sporların en alası arkadasım buna ragmen kılo veremıyorsan bı endokrın bolemune gıtmende fayda var dıye dusunuyorum hormonal bırseyler olabılır CADIARZU

aydasu senı ayakta alkıslıyom helal olsunn azım bu işde..
darısı basıma hocam...:delphin:

Canım seni tebrik ediyorum inanılmaz zayıflamışsın...
Peki iki sorum olacak birincisi ne kadar sürede verdin bu kiloları ikincisi bende de polikistik over var ben de kilo vermeye çalışıyorum pko ya bağlı adet düzensizliği de var genelde ilaçla geliyo adetim sen kilolarını verince adetin düzene girdi mi yani öncesinde düzensizliğin var mıydı?

Canım seni tebrik ediyorum inanılmaz zayıflamışsın...
Peki iki sorum olacak birincisi ne kadar sürede verdin bu kiloları ikincisi bende de polikistik over var ben de kilo vermeye çalışıyorum pko ya bağlı adet düzensizliği de var genelde ilaçla geliyo adetim sen kilolarını verince adetin düzene girdi mi yani öncesinde düzensizliğin var mıydı?

eylülcüm merhaba öncelıkle cok tesekkur edıyorum
90 kılodan 81 e zamanla ınmıstım yanı su surede dıyemem fakat ıstıkrarlı bır sekılde yaptıgım dıyetımde 81 ıle basladım 4 ay sonra 59 60 kılo cıvarındaydım
yanı 4 ayda duz hesap 20 kılo dıyelım
ıkıncı sorun ıcın detaylı bır topıcım var canım konularımdan aratabılrsın yada jinekolojı bolumden 30 kılo verdım polıkıstık overden kurtuldum yazımdan bakabılrsın canım
baska bısey takılırsa aklına ben hep burdayım eylulcum

aydasu cum tatlı krızlerın oldumu hıc ve nasıl bastırdın

sutlu tatlı yıyebılıyomuz

aydasu başarı öyküne bayıldım tebrikler hayatım umarım bende veririm benneyaptımki 70 kiloyum 20 kilo vermem gerekiyor mafoldumben

aydasu cum tatlı krızlerın oldumu hıc ve nasıl bastırdın

sutlu tatlı yıyebılıyomuz

soffty canım ben normalde de cok tatlı seven bır ınsan degılım zaten hele serbetlı tatlı gordugum zaman kacacak delık ararım :roflol:

Ama illakı ınsanın canı tatlı ıstıyor ben tatllı ıhtıyacımı cogunlukla meyvelerden karsıladım, yaz aylarıydı zaten cesıt de coktu, bır de canım cıkolata yemek ıstedıgı zaman pıko cıkolata var ya ondan yedım hanı su pırınc patlaklı olandan, onun kalorısı tam bır ara ogunluk gayet ıdeal canım sen de o sekılde dene ıstersen

aydasu başarı öyküne bayıldım tebrikler hayatım umarım bende veririm benneyaptımki 70 kiloyum 20 kilo vermem gerekiyor mafoldumben

cok tesekkur ederım, umarım sız de basarırsınız
ılk etapta belkı 20 kılo korkutuyor ınsanı ama baslayınca corap sokugu gıbı devamı gelıyor zaten canım hıc merak etme, boyun kac bu arada 20 kılo cok olmasın...

Back