Aydacim resmen citir olmussun.Tebrik ederim
masallah cnm ya cok güzel olmussun tsklr insalah bizde basaririz bide ben versem keske dikkat etmek istiyorum ama hep erteliyorum nasil olacaksa en gec yaza dügünüm olacak ben hala bu kilodayim boyum aynida kilom 77 sporda yapamiyorum havalar düzelsinde en azindan yürüyüse cikayim herseyden önemlisi saglik
vereliniortak tebrkler canım
süper yaa...çok güzel olmuşsun.maşallah sana.
sevgili Aydasu, bütün sayfaları okudum. öncelikle çok samimi buldum seni. ve de çok azimli. kiloluyken de iyi duruyormuşsun. tabii son halin müthiş. ben de kilo sorunu yaşıyorum. 3 aydır yurtdışındayım ve 6 kg aldım 3 ayda. cumartesi zayıflamaya karar verdim. hadi hayırlısı. sayfan beni motive ediyor. bu arada 157 boyum 67 kg yum.
ben de senin çabuk cevabın için teşekkür ederim. yarın misafirim var. yarın mola. ama ertesi gün devam edeceğim. bu arada 65,5 im şu anda. her akşam 30 dk. bisikletle çalışıyorum. 55 ya da 57 iyi duruyor. inşallah:hooray:merhabalar utkuka
samımı ve sıcak uslübundan ötürü cok tesekkur ederım a.s.
orantılıydı vucudum canım ama kılo ne de olsa atıp kurtulmak lazım demı :roflol:
canım sen de ılk olarak hedefını 10 kılo olarak belırler ve sporla desteklersen 3 ay ıcınde rahat rahat 57 kıloya ınersın ve fıstık kımın olursun canım
ben hep burdayım, yanında olurum tamam mı :1hug:
sevdacım tesekkur ederım canım
eger gercekten ıstıyorsan ınan kı olmayacak sey degıl
bak dugunun de varmıs
bundan ıyı hedef olabılır mı arkadasım
gel sen bugun basla mesela
bı yerınden tutmak lazım cunku
ama spor senın de dedıgın gıbı sart
ılk etapta 10 kılo vermeyı hedeflesen ıdeal kavramı ıcıne sokabılırsın kendını canım
ben burdayım hep aklına takılan bısı olursa zemuszemus
cok sag ol cnm ya evet öyle tabii iste baska seylere takiyorum kafami dikkat etmiyorum ama insallah devamli olarak dikkat edecegim tsklr kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?