• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

sagol canım yazdıklarını bılgısayarıma hep kaydedıyorum zaten unuttukca bakıyorum.bıde canım gunde altı ogun yıyıyorum aksatmamaya calısıyorum ogunlerımın arası hep ıkı saat ama ona bıle zor dayanıyorum suyla bastırmaya calısıyorum kan sekerlrımı bı olcturecem normal durum degıl bu

tebrik ederim arkadasim.darisi basimiza .gerci her seyi biliyoz ama bogazimiza hükmedemiyoz.birde stresten

masallah cnm ya cok güzel olmussun tsklr insalah bizde basaririz bide ben versem keske dikkat etmek istiyorum ama hep erteliyorum nasil olacaksa en gec yaza dügünüm olacak ben hala bu kilodayim boyum aynida kilom 77 sporda yapamiyorum havalar düzelsinde en azindan yürüyüse cikayim herseyden önemlisi saglik

sevgili Aydasu, bütün sayfaları okudum. öncelikle çok samimi buldum seni. ve de çok azimli. kiloluyken de iyi duruyormuşsun. tabii son halin müthiş. ben de kilo sorunu yaşıyorum. 3 aydır yurtdışındayım ve 6 kg aldım 3 ayda. cumartesi zayıflamaya karar verdim. hadi hayırlısı. sayfan beni motive ediyor. bu arada 157 boyum 67 kg yum.

masallah cnm ya cok güzel olmussun tsklr insalah bizde basaririz bide ben versem keske dikkat etmek istiyorum ama hep erteliyorum nasil olacaksa en gec yaza dügünüm olacak ben hala bu kilodayim boyum aynida kilom 77 sporda yapamiyorum havalar düzelsinde en azindan yürüyüse cikayim herseyden önemlisi saglik

sevdacım tesekkur ederım canım
eger gercekten ıstıyorsan ınan kı olmayacak sey degıl
bak dugunun de varmıs
bundan ıyı hedef olabılır mı arkadasım
gel sen bugun basla mesela
bı yerınden tutmak lazım cunku
ama spor senın de dedıgın gıbı sart
ılk etapta 10 kılo vermeyı hedeflesen ıdeal kavramı ıcıne sokabılırsın kendını canım
ben burdayım hep aklına takılan bısı olursa zemuszemus

sevgili Aydasu, bütün sayfaları okudum. öncelikle çok samimi buldum seni. ve de çok azimli. kiloluyken de iyi duruyormuşsun. tabii son halin müthiş. ben de kilo sorunu yaşıyorum. 3 aydır yurtdışındayım ve 6 kg aldım 3 ayda. cumartesi zayıflamaya karar verdim. hadi hayırlısı. sayfan beni motive ediyor. bu arada 157 boyum 67 kg yum.

merhabalar utkuka
samımı ve sıcak uslübundan ötürü cok tesekkur ederım a.s.
orantılıydı vucudum canım ama kılo ne de olsa atıp kurtulmak lazım demı :roflol:
canım sen de ılk olarak hedefını 10 kılo olarak belırler ve sporla desteklersen 3 ay ıcınde rahat rahat 57 kıloya ınersın ve fıstık kımın olursun canım
ben hep burdayım, yanında olurum tamam mı :1hug:

çok güzel bir zamanda okudum bu yazıyı ve çok etkilendim. çünkü ben de bu yaz evleneceğim inşallah ve yazın hoş bir gelin olmak istiyorum. bu benim hakkım. ben de hayatım boyunca balık etli halde dolaştım. ama bu sefer başaracağım. sizlerle başaracağım. ve buraya da yazacağım. çok teşekkür ederim aydasu.

merhabalar utkuka
samımı ve sıcak uslübundan ötürü cok tesekkur ederım a.s.
orantılıydı vucudum canım ama kılo ne de olsa atıp kurtulmak lazım demı :roflol:
canım sen de ılk olarak hedefını 10 kılo olarak belırler ve sporla desteklersen 3 ay ıcınde rahat rahat 57 kıloya ınersın ve fıstık kımın olursun canım
ben hep burdayım, yanında olurum tamam mı :1hug:
ben de senin çabuk cevabın için teşekkür ederim. yarın misafirim var. yarın mola. ama ertesi gün devam edeceğim. bu arada 65,5 im şu anda. her akşam 30 dk. bisikletle çalışıyorum. 55 ya da 57 iyi duruyor. inşallah:hooray:

kızlar bende kilo vermeliyim evlenince kilo aldım şimdilik hedefim 60 kilo olmak boyum 1,60 kilo 68 bekarken 60 kg olduğumda kendimi iyi hissediyodum yinede fazla biliyorumama şimdilik ben 60 olsam kendimi manken gibi hissetecm yani o kadar 3 gündür diyetteyim lahana çorbası bol su yeşil çay ve salata ölenleri ızgara tavuk gibi şeylerle besleniyoru ama yürüyüş imkanım yok çalışıyorum işten gelinceeşime yemek yapmam gerek o sırada hava karıyo yani spor yapamıyorum o yüzden bende müzik açıp evde hoplayıp zıplayıp hareket yapmaya çalışıyorum umarım kilo veririm ama birz çabuk olmasını istiyorum çünki veremessem pes ediyorum ama verirsem dahada çok dikkat ediyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz bende artık zevkle kıyafet almak istiyorum bıktım her şeyden göbeğimin fırlamasındannnn

sevdacım tesekkur ederım canım
eger gercekten ıstıyorsan ınan kı olmayacak sey degıl
bak dugunun de varmıs
bundan ıyı hedef olabılır mı arkadasım
gel sen bugun basla mesela
bı yerınden tutmak lazım cunku
ama spor senın de dedıgın gıbı sart
ılk etapta 10 kılo vermeyı hedeflesen ıdeal kavramı ıcıne sokabılırsın kendını canım
ben burdayım hep aklına takılan bısı olursa zemuszemus

cok sag ol cnm ya evet öyle tabii iste baska seylere takiyorum kafami dikkat etmiyorum ama insallah devamli olarak dikkat edecegim tsklr kaydirigubbakcemile3

cnm merhaba bende kilo vermek istiorum azmine hayran kaldim bende 18 yasinda boy 1,63 kilo 65 ideal kilom ise 55 ama bende kalici kilo vermek istiorum cunku hizli kilo vermeye calistim 62 dustum ama hemen geri aldim haliyle kalici vermek istiorum senin gibi bende kapali bir insanim yurtdisinda yasiorum ve pek oyle evden cikma gibi bi sansim pek yok daha dogrusu icimden gelmio cikmak tanidigimda pek kimse olmayinca tek basimada cikmak pek yatmio aklima neler yapabilirim banada yardim edebilirmisin cnm cok saoll cvbin icin simdiden....opuyorumnanaktan

Back