• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

Okudum ve tek kelimeyle hayran kaldım.. Bende üniversite öğrencisiyim, hayatım boyunca hep kilolu oldum maalesef :50: Bu sene 3. yılım ve zayıflamaya karar verdim yaklaşık 4 aydırda çabalıyorum, umarım sonucum sizinkisi gibi kalıcı olur.. Tebrik ederim :61:

Merhabalar...
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim...

Çizelgenizden gördüğüm kadarı ile siz de epey yol kat etmişsiniz... Eminim bu azminizle benden daha kalıcı bir şekilde devam edersiniz yaşamınıza...
Sevgiler...:34:

merhabalar ben 20 yaşındayım ve bana pek de sorun olmayan kilolarım artık sorun oluyorlar :S Zayıflamak istiyorum.74 kiloyum ve ilk hedefim 60 olmak.Dediğiniz diyet listesini sabah kaçta kalkıp yaptınız ve sporla desteklediniz mi? Bi de şekerli yemeden nasıl durdunuz ?

Msallah tebrık ederım

senı okuyunca demek bende 38 olabılırım dıye dusundum
umarım herkes tadar bu duyguyuben suan 72 kıloyum 40 bedene zar zor gırıyorum :) bakalım kısmettt

YENİDEN BURDAYIM:3:Tekrar diyete başladım:8: Aydasucum napıyorsun? hiç diyetini tekrarladın mı ogünden bugüne nasılsın?

tebrik ederim canım maşallah çokta çıtır olmuşsun benimde az kaldı çıtır olmama,,bende 23 yaşındayım 2 doğum yaptım 2yaşında oğlum 1yaşında kızım var,,doğum kiloları az geldi sonrası 2. doğumdan sonra gelenler ,80 kiloyu görünce tartıda dank etti gerçekten bu ben değildim evlendiğimde 62 kilo olan ben neye dönmüştüm(1.68 boyum) ee gerçekten azimli ve kararlı olmak gerekiyo en başta sonra gerisi kendiliğinden geliyoo tekrar tebrik ederim bakalım senin önerilerinden bikaçını kaptım,,ben kendi beslenme şeklimde hiç böyle kısıtlama yapmadım herşeyi yedim ama bol su içiyorum ve akşam erken bitiriyorum yemeğimi ama hayatımdan abur cubur ve kola tamamen çıktı istisnalar oluyo tabi sonuçta iki bebişim var yemeden durmuyolar bazen,şuanda 65.6 kg'dayım devam ediyorum sağlıklı beslenmeye burdaki zayıflama topikleri sağolsun çok şey öğrettiler bana ve hala ordayım ve hedefim 65ti yeni hedefim 62 olmak sonradaaa 58e inmeye çalışcam ben hiç o kilolarda olmadım aplaa:59::59::43::43::43::43::43: neyse bu arada çalıntı meselesinede çok kızdım gerçekten yazık:20::20::20:

merhabalar ben 20 yaşındayım ve bana pek de sorun olmayan kilolarım artık sorun oluyorlar :S Zayıflamak istiyorum.74 kiloyum ve ilk hedefim 60 olmak.Dediğiniz diyet listesini sabah kaçta kalkıp yaptınız ve sporla desteklediniz mi? Bi de şekerli yemeden nasıl durdunuz ?

Yazını cok gec gordum affımı mazur gorun...
O zamanlar calısmıyordum...
Sabah 8 gıbı evden cıkıyordum 1-1,5 saat yuruyup gelıyordum...
Kahvaltıya 10 da baslıyordum ve ıkıser saat arayla 6 ya kadar devam edıyordum...
Seker ıhtıyacı normalde de cok olmayan bır ınsanım zaten...
Yeterı kadar meyve yedıgım ıcın seker ıhtıyacım olusmuyordu cok gozum dondugunde de bır cıkolatayı kendıme cok gormuyordum acıkcası...

Msallah tebrık ederım

senı okuyunca demek bende 38 olabılırım dıye dusundum
umarım herkes tadar bu duyguyuben suan 72 kıloyum 40 bedene zar zor gırıyorum :) bakalım kısmettt

İnşallah eylulse, gercekten harıka bır duygu...
Sen de tadarsın umarım...

YENİDEN BURDAYIM:3:Tekrar diyete başladım:8: Aydasucum napıyorsun? hiç diyetini tekrarladın mı ogünden bugüne nasılsın?

Merhabalar...
Kış donemınde onca seneden sonra 5 kılo kadar aldım, bırkac kılo verıp yerımde saydım yıne...
Sporsuz asla dıyet olmaz bunu asla unutmayın...
Ben cok fazla sorun etmıyorum aldıgım 5 kılocugumu verecegımı bılıyorum nasılsa, yeter kı yontemı bılelım...

Sızın nasıl gıdıyor dıyetınız?

tebrik ederim canım maşallah çokta çıtır olmuşsun benimde az kaldı çıtır olmama,,bende 23 yaşındayım 2 doğum yaptım 2yaşında oğlum 1yaşında kızım var,,doğum kiloları az geldi sonrası 2. doğumdan sonra gelenler ,80 kiloyu görünce tartıda dank etti gerçekten bu ben değildim evlendiğimde 62 kilo olan ben neye dönmüştüm(1.68 boyum) ee gerçekten azimli ve kararlı olmak gerekiyo en başta sonra gerisi kendiliğinden geliyoo tekrar tebrik ederim bakalım senin önerilerinden bikaçını kaptım,,ben kendi beslenme şeklimde hiç böyle kısıtlama yapmadım herşeyi yedim ama bol su içiyorum ve akşam erken bitiriyorum yemeğimi ama hayatımdan abur cubur ve kola tamamen çıktı istisnalar oluyo tabi sonuçta iki bebişim var yemeden durmuyolar bazen,şuanda 65.6 kg'dayım devam ediyorum sağlıklı beslenmeye burdaki zayıflama topikleri sağolsun çok şey öğrettiler bana ve hala ordayım ve hedefim 65ti yeni hedefim 62 olmak sonradaaa 58e inmeye çalışcam ben hiç o kilolarda olmadım aplaa:59::59::43::43::43::43::43: neyse bu arada çalıntı meselesinede çok kızdım gerçekten yazık:20::20::20:

Önce bir maşallah maşallah diyeyim...
Benden kucuksunuz ve ıkı bebegınız var...
Rabbım hayırlı uzun omurler versın ınsallah...

Ben de azmınızden dolayı sızı tebrık edıyorum, masallah boyunuz uzun mevcut kılonuzda gayet ıdeale yakın...
İnşallah en sağlıklı sekılde dıladıgınız kıloya kavusursunuz...

aydasuyummmm nasılsın canım benim....

İyiyim maimmm, sen nasılsın kuzum?
Nasıl gidiyor diyet devam mı?

Ben ıkı ılerı bır gerı gıdıyorum calısırken cok zor be spor yapmak...
Hıc sevmıyorum kıloyu, gelınlıgımın ıcınde kugu gıbı olmak ıstıyorum ınsallah...

aydasu canım topiğimi ziyaret edermisin fotolarımı görmeni istiyorum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-devamida-geliceksaglikli-yasam-gunlugum.html bende kalıcı olarak zayıflamak amacındayım hani hatalarım varmı yaptığım bilmiyorum bikaç tüyo almalıyım senden galibaa çünkü bu aralar baya bana bişeyler oldu geçen cuma öteki cumadaki kilomdan yalnızca 200gr gitmiş nerde yanlış yapmaya başladım anlamıyorum,acaba kilolar gittikçe sonlara doğru yavaşladımı acaba verme hızı neyse sağol şimdiden:70:

Merhabalar...
Kış donemınde onca seneden sonra 5 kılo kadar aldım, bırkac kılo verıp yerımde saydım yıne...
Sporsuz asla dıyet olmaz bunu asla unutmayın...
Ben cok fazla sorun etmıyorum aldıgım 5 kılocugumu verecegımı bılıyorum nasılsa, yeter kı yontemı bılelım...

Sızın nasıl gıdıyor dıyetınız?
[/QUOTE]

iyi gidiyor diyebilirim, arada ufak kaçamaklar yapsamda :1:

başlangıç : 79.8 kg:43:
geçen hafta : 65.6 kg:63:
bu hafta : 65 kg:62:
giden : 600gr:64:
toplamda giden : 14.800kg:119:
hedef :62 :131:

Canım tebrik ederim azimle vermişsin:nazar:Bende pko hastasıyım ve 1 ayı geçmesine rağmen diyet ve sporla yanlızca 1 kilo verebilmişim bu benim moralimi çok bozdu.Devlet hastanesinin diyetisyenine gitmiştim elime hazır diyet vermişti.Ve sadece kilomu ölçtü.Vücudumda sıkılaşma ve kıyafetlerimde bollaşma olduğu halde neden sadece 1 kilo verdim onuda anlayamadım.Özel diyetisyene gittinmi ve nekadar sürede kilo verdin canım?Sence neyapmalıyım fikirlerini bekliyorum canım:16:

....................................................

Son düzenleme:
İyiyim maimmm, sen nasılsın kuzum?
Nasıl gidiyor diyet devam mı?

Ben ıkı ılerı bır gerı gıdıyorum calısırken cok zor be spor yapmak...
Hıc sevmıyorum kıloyu, gelınlıgımın ıcınde kugu gıbı olmak ıstıyorum ınsallah...
bu konuyu geç farkettim.....

moral oldu....

iyiki varsın aydasu....

Back