kızlar ya siz nasıl kilo veriyorsunuz bütün denilenleri yapıyorum ama 1 haftada 100 gr bile vermemişim benim zaten öyle ayda 8-10 kilo gibi uçuk hedeflerim yok ayda 1-2 kilo bile bana yeterdi ama bu gidişle o da olmayacak ben ne yapacağım
kızlar ya siz nasıl kilo veriyorsunuz bütün denilenleri yapıyorum ama 1 haftada 100 gr bile vermemişim benim zaten öyle ayda 8-10 kilo gibi uçuk hedeflerim yok ayda 1-2 kilo bile bana yeterdi ama bu gidişle o da olmayacak ben ne yapacağım
çalıştığım için çok spor yapamıyoru ama hergün 1 saat yürüyorum iş yerinde de sürekli hareket halindeyim. günde rahat 2-3 litre su içerim ve vermem gereken en az 15 kilo var ama gram oynamıyorum çok da dikkat ediyorum birde lahana suyuna başladım bakalım ne olacak
aydasu senı ayakta alkıslıyom helal olsunn azım bu işde..
darısı basıma hocam...
aydasu !! hihoyyyt 900 gr gitmiş 5 günde :lepi:
aydasu lahana suyunu nasıl yapıyorsun
Canım seni tebrik ediyorum inanılmaz zayıflamışsın...
Peki iki sorum olacak birincisi ne kadar sürede verdin bu kiloları ikincisi bende de polikistik over var ben de kilo vermeye çalışıyorum pko ya bağlı adet düzensizliği de var genelde ilaçla geliyo adetim sen kilolarını verince adetin düzene girdi mi yani öncesinde düzensizliğin var mıydı?
aydasu cum tatlı krızlerın oldumu hıc ve nasıl bastırdın
sutlu tatlı yıyebılıyomuz
aydasu başarı öyküne bayıldım tebrikler hayatım umarım bende veririm benneyaptımki 70 kiloyum 20 kilo vermem gerekiyor mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?