slm aydasu aaa bak yeni farkettim izmir'in neresindensin
Aydasu, Koşu bandı işe yarıyor mu gerçekten canım? Pasif spor yapmaya oldukça üşeniyorum eve bir koşu bandı ya da işe yarayacak kondüsyon aleti alayım istiyorum ama burda okuduğum kadarıyla evinde koşu bandı olanlar bi süre sonra kullanmadıklarını yazıyor genelde bilmiyorumkismile Koşu badı, eliptik bisiklet ve twisshapper mıydı adı, şu pedallı alet. Bunlardan birini eve almayı planlıyorum ama ya hakikaten bi süre sonra kullanmazsam diye de korkuyorum açıkçası. Sizce alayım mı arkadaşlar?
valla çok tebrik ederim seni
verdiğin kiloları geri almaman dileğiyle
fıstık gibi olmuşsun:)
özeline yazdım arkadaşımkarabağlar tatlım sen
:kedi: zannımca çok utandım
bi de hoşuma gitti tabiki... :roflol:
şimcik ben dönyanın en gözel kızıyam diye gezecem ortalıkta :roflol: :roflol:
şaka bi yana saol canım kilo aldığımda orantılı alıp orantılı veriyorum bu da bir avantaj oluyor benim için...
Darısı sizin de başınıza inşallah Şeniz
saol sofftycım ınsallah canım darısı basına bakalım Şeniz
öncelikle helal olsun diorum... maşallah, darısı başıma olsun. 86 kiloyum ben de 58 olmaya çalışıyorum... merak ettiğim nokta hiç sarkma olmadı mı? olmadıysa nasıl başardın canım?
ya aydasucum aksam yemekten sonra ara ogunumde yedıkten sonra yemek yeme istegım hıc durmuyo kendımı frenleyemedıgım zamanda oluyo bana tavsıyen varmı
evlenmeden önce maksimum 75 i görmüştüm. düğünümde 66 klo idim. hamileyken çok kilo aldım. doğumdan sonra 9 takımla birlikte 2 ayda 12 kilo verdim ve 70 oldum. iş yerime bi bey geldi. sizden önce kilolu bir bayan vardı o ne zaman çıktı dedi. bende 3 senediii benden başka bayan olmadı burda dedim ve çok şaşırmıştı.
ama noolu saldım kendimi ve hiç olmadığım kiloya geldim ve 85 86 kiloyum. hiç çıtı pıtı olmadım ama bu kiloyuda hiiiç görmemiştim. beni görwen büyük bi şok geçiriyo.
ne yapcağımı şaşırmış durumdayım valla.
canım aksam yemekte ne yıyorsun onu yazarmısın saat kacta ve ara ogun saat ve ne yedıgını
aksam 7 de yemek yıyorum 1 kepçe corba 4 5 kasıık prınc yada bulgur pılavı 6-8 kasık arası sebze yemegı ekmek hıc yemıyorum oglen yemegındede ama sabah kahvaltısında bu hakkımı bol kullanıyorum saat 9da ara ogun olarak ne varsa meyve kuruyemıs ama yatana kadar tekrara acıkıyorum yatıs saatımız 12 1:kedi:
tebrik ederim canım .inş ömrünün sonuna kadar bida kilo problemi yaşamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?