- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.381
Önce tesekkur ederim ilgin için bir demlik demliyorum onu bitiriyorum zararı var ise içmeyim o zaman ben de zayîflatacak diye Allah ne verdiyse diye iciyordum
Tarcinli süt iç ve fit olacağını düşün
Araniza yeni katildim Insallah bende kilo veririm verdikce buraya yazarım
aman sakın günde en fazla 2 kupa iç birde bebeğin varsa ve emziriyorsan o kafein olduğu gibi sütten bebeğe geçer dikkat et canım ya
Süte geçebileceğini hiç düşünmedim önerilerinizi dikkate alacağım tşkkr ederim acaba bu diyete uyan arkadaşlar kaç kilo verdi bir ay da mesela kaç kilo verdiriyo birde kilo verirken gevşeyen kaslar nasil sertlesecek
Etsiz Bezelye yemegi kac tahildir kac yemekkasigi yenmeli
bezelye tahıl grubu 4 yemek kaşığı 1 tahıl demektir.
canım ben 92 kilodan 80 kiloya indim.ama çok dikkat gerektiriyor.ama diğer diyetler gibi gevşemeler olmuyor.çünkü kilon durakladığında bile bel ve kalçamda incelmeler oldu.yani kilo dursada sıkılaşmalar devam ediyor.benim de en çok korktuğum gevşemekti çünkü 2 doğum yaptım ikiside sezeryandı.ama bu diyetle hiçbir sarkma olmuyor.zaten ben bunu diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak görüyorum eğer sizde öyle görürseniz daha kolay alışırsınız birde neyi ne kadar dediğiniz çok önemli onları mutlaka öğrenmeniz lazım.tahıl,et,süt,meyve,yağ bunların ne ve ne kadar yiyeceğin önemli olan
teşekkür ederim çok faydalı oldu benim içinHoşgeldin talop
Ben direk kk ye giriyorum ismimin üzerine tıklıyorum son mesajlar çıkıyor oradan
Ayşe HANIM bu listeye farfiyen uyguluyor musunuz tebrik ederimgünaydın kızlar umarım herkes için iradeli ve kilo vermeli bir gün olurliste içinde rica ederim kızlar işinize yararsa ne mutlu bana,dün motivasyon bakımından herkes çok iyiydi umarım bugünde motivasyonlar tamdır hiç kaçamak yapmadan günü atlatırız.bugünkü listem ise;
sabah:1 krep(tam buğday unuyla yapıldı)domates,salatalık,biber,5 zeytin
ara:5 tane karadut
öğlen:4 yemek kaşığı bezelye,yoğurt
ikindi:3 kayısı
akşam:2 kepçe çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?