• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Aslinda midem küçüldü kuculmesine ama gözüm doymuyor duygusal açlık dedikletinden kendimi iyi hissediyorsam aklima gelmiyor ama canim sıkıldı ysa ne yesem diye bakiyorum 20dk dayansam geçecek ama gelde sabret işe gittigim donemler daha iyiydim ücretsiz izin bitince yen8den baslayacagim.
Evet canim calisirken daha rahat kilo veriliyor sonucta yemek saatlerine en azindan uymak zorundasin bende kizimda calisiyordum 60 kiloya kadar cok rahat dusmustum

günaydın kızlar bakıyorum da herkes burada bugün izmirde yağmurlu yani yürüyüşe çıkamayacağım malesef artık yarına kaldı:50: daha ilk günden böyle bir sorun yaşamak istemezdim ama elden gelen bir şey .neyse güzel kilolar verilmiş çok sevindim kızlar azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor.benim bugünkü listem ise;

sabah:2 kaşık yoğurtda,4 kaşık yulaf ezmesi,3 çilek
öğlen:ızgara tavuk,yoğurt,1 dilim ekmek
ikindi:3 kayısı
akşam:sebze yemeği,1 dilim ekmek

kilo bildirimim ise;
27,04,2014 80,400
28,04,2014 80,300 gr.

Selam kızlar bende kaç gündür bozdum yine ve 1 kilo almışım vermek hayal
Bende sabah karar aldım 5 ten sonra birşey yemek yok
Eşimle de konuştum sabah 53 olana kadar akşamları yalnız yiyecek çünkü 8 den önce yiyemiyoruz onunla iken çünkü geç geliyor
Hergün yazacağım kilomu
Bugün 56.2

aslında en güzeli bu ama hem yapması hemde sürdürülmesi zor...keşke yapabilsek canım

58.00 :) haftada iki gün atak diğer günler Ayça Kaya devam ediyorum... Bu hafta çok iyi geçti... Herkese selamlar ve kolay gelsin.....

Selam kizlar
Oncelikle aysecim dilekcim hosgeldiniz ozlettiniz kendinizi bu topige baslayali 15gun oldu ama cok alistim size.

Yeni kararlar demisken bende yeni kararlar aldim .ilk olarak ictigim suya yarim cay kasigi karbonat koydum icimi daha kolay ve yumusak oldu.
Ikinci olarak da ogunlerime kara bugdayli tarifler ilave edicem ama kac kasigi kac tahil yapiyoronu bilmiyorum.

Kiloma gelince
25.04.2014 84.20 gr
26.04.2014 84.00 gr. dun aksam cok az yedim acikinca cok sulu ayran ictim ve rezene ictim gece bebise sut lazim.
Mayis 15 den sonra kizimi servisten alip okula ben goturucem almaya giderkende evden 1saat erken cikip yurumeyi planliyorum.
05 hazirana en az 79 olmam lazim kizimin yil sonu balosu var.

karbonatlı suyu bende çok duydum işe yarıyormu canım,nasıl bütün içtiğin suyumu öle içiyorsun yoksa yemeklerden önce 1er bardakmı
karabuğdayıda şe meşhur şeyda coşkunmu ne var ya ondan duymuştum...hatta alıpğ denedim bile ama tahıl yani 2-3 yk 1 tahıl sayılır sanırım yani pılav makarna gibi düşün

Aslinda midem küçüldü kuculmesine ama gözüm doymuyor duygusal açlık dedikletinden kendimi iyi hissediyorsam aklima gelmiyor ama canim sıkıldı ysa ne yesem diye bakiyorum 20dk dayansam geçecek ama gelde sabret işe gittigim donemler daha iyiydim ücretsiz izin bitince yen8den baslayacagim.

ya aynen canım ya benimkide öle oluyor.şu duygusal açlıkla bir başetmek lazım

günaydın kızlar bakıyorum da herkes burada bugün izmirde yağmurlu yani yürüyüşe çıkamayacağım malesef artık yarına kaldı:50: daha ilk günden böyle bir sorun yaşamak istemezdim ama elden gelen bir şey .neyse güzel kilolar verilmiş çok sevindim kızlar azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor.benim bugünkü listem ise;

sabah:2 kaşık yoğurtda,4 kaşık yulaf ezmesi,3 çilek
öğlen:ızgara tavuk,yoğurt,1 dilim ekmek
ikindi:3 kayısı
akşam:sebze yemeği,1 dilim ekmek

kilo bildirimim ise;
27,04,2014 80,400
28,04,2014 80,300 gr.

ayşem yeni diyetin hayırlı olsun. bu diyet ayçanın 5333 gibi sayılara bağlı olmuyor değilmi, bende uygulayabilirmiyim acaba. ne zamndır koptum ee bde özel günümdeyim ya.sıkı bir başlandıç olurdu hemde birbirimize destek olurduk

karbonatlı suyu bende çok duydum işe yarıyormu canım,nasıl bütün içtiğin suyumu öle içiyorsun yoksa yemeklerden önce 1er bardakmı
karabuğdayıda şe meşhur şeyda coşkunmu ne var ya ondan duymuştum...hatta alıpğ denedim bile ama tahıl yani 2-3 yk 1 tahıl sayılır sanırım yani pılav makarna gibi düşün
Karbonati 2.5 litrelik surahiye yarim cay kasigi koydum butun gun iciyorum suyun tadini yumusatti daha kolay iciyorum.ama karbonatin tadini sevmeyenler olabilir o zaman da ictiginiz surahinin icine bir sallama yesil cay ve 1 limon dilimleyerek koydugumuzda oda suyun ph ni yukseltiyormus yani alkali yapiyormus karbonat bi kimyasal neticede ben donusumlu yapicam daha yeni basladim simdiden sonra faydasi varsa belli olucak
Karabugdayi da dedigin gibi seyda coskun dan duydm bendealdim ama daha pisirmedim bakalim tadi nasil sevebilcemmi ?

Back