• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Önce tesekkur ederim ilgin için bir demlik demliyorum onu bitiriyorum zararı var ise içmeyim o zaman ben de zayîflatacak diye Allah ne verdiyse diye iciyordum

aman sakın günde en fazla 2 kupa iç birde bebeğin varsa ve emziriyorsan o kafein olduğu gibi sütten bebeğe geçer dikkat et canım ya

aman sakın günde en fazla 2 kupa iç birde bebeğin varsa ve emziriyorsan o kafein olduğu gibi sütten bebeğe geçer dikkat et canım ya

Süte geçebileceğini hiç düşünmedim önerilerinizi dikkate alacağım tşkkr ederim acaba bu diyete uyan arkadaşlar kaç kilo verdi bir ay da mesela kaç kilo verdiriyo birde kilo verirken gevşeyen kaslar nasil sertlesecek

Ben im 23 gunde 3.3 kilo gitmis 10falan durdu oda fistik ve lokum yedim gercekten sayabilseydim 1-2kilidaha verirdim leslie le 3mil yaptim hava iyiyse disarda yurudum spor mutlaka olmali incelmek icin

Süte geçebileceğini hiç düşünmedim önerilerinizi dikkate alacağım tşkkr ederim acaba bu diyete uyan arkadaşlar kaç kilo verdi bir ay da mesela kaç kilo verdiriyo birde kilo verirken gevşeyen kaslar nasil sertlesecek

canım ben 92 kilodan 80 kiloya indim.ama çok dikkat gerektiriyor.ama diğer diyetler gibi gevşemeler olmuyor.çünkü kilon durakladığında bile bel ve kalçamda incelmeler oldu.yani kilo dursada sıkılaşmalar devam ediyor.benim de en çok korktuğum gevşemekti çünkü 2 doğum yaptım ikiside sezeryandı.ama bu diyetle hiçbir sarkma olmuyor.zaten ben bunu diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak görüyorum eğer sizde öyle görürseniz daha kolay alışırsınız birde neyi ne kadar dediğiniz çok önemli onları mutlaka öğrenmeniz lazım.tahıl,et,süt,meyve,yağ bunların ne ve ne kadar yiyeceğin önemli olan

1 tahıl :
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kurubaklagil
2 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı pilav
1 orta patates haşlanmış
3 kestane
1 çay bardağı leblebi
1/8 yufka
1/4 simit
1 büyük galeta
2 adet tuzlu bisküvi

1 et :
3 köfte
avuç içi büyüklüğünde et(50gr.)
1 yumurta
1 dilim peynir
2-3 küçük balık

1 meyve :
3 kuru kayısı
3 kuru hurma
6-8 erik
1 küçük salkım üzüm
1 mandalina
15-17 kuru üzüm
1 küçük muz
8-10 çilek
1 süt: 1 bardak süt
1 bardak kefir
1 bardak ayran
1 bardak yoğurt
1 bardak sütlü kahve

1 yağ :
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı mayonez
5 zeytin
2 ceviz
10 çiğ badem
10 çiğ fındık
5 fıstık

günlük yiyeceklerimizi buradan bakıp hesaplıyabiliriz.sebze yemeklerini porsiyon hesabı yiyiyoruz.onu saymaya gerek yok.ama günde 2 porsiyon 4-5 yemek kaşığı,1 kilo sebze yemeği pişirirken 2 yemek kaşığı zeytinyağ yeterli,günde en az 2 litre su içmeliyiz.asitli içecekler ve hazır meyve suları yasak.kahvaltıda yiyeceğimiz 1 tatlı kaşığı reçel ve bal 1 meyve olarak sayıyoruz ve günlük meyve hakkımızdan düşücez.

yeni gelen arkadaşlar bilmediğimiz veya neyi ne kadar yemeniz gerektiğini bilmiyorsanız yukarıdaki listem çok işinize yarayacaktır.alışınca zaten kendiliğinden gerisi geliyor.hepinize kolay gelsin kızlar:34::34::34:

canım ben 92 kilodan 80 kiloya indim.ama çok dikkat gerektiriyor.ama diğer diyetler gibi gevşemeler olmuyor.çünkü kilon durakladığında bile bel ve kalçamda incelmeler oldu.yani kilo dursada sıkılaşmalar devam ediyor.benim de en çok korktuğum gevşemekti çünkü 2 doğum yaptım ikiside sezeryandı.ama bu diyetle hiçbir sarkma olmuyor.zaten ben bunu diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak görüyorum eğer sizde öyle görürseniz daha kolay alışırsınız birde neyi ne kadar dediğiniz çok önemli onları mutlaka öğrenmeniz lazım.tahıl,et,süt,meyve,yağ bunların ne ve ne kadar yiyeceğin önemli olan

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ayyy çok mutluyum guzel şeyler olacak... :)

Herkese gunaydin arkadaslar...
Aysecim dunku verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.bu beslenme programina benim gibi yeni baslayanlar icin cok faydali bir liste olmus.
Bugunku menum
Sabah
2dilim peynir
5adet zeytin
2dilim ekmek
Domates salatalik
1 bardak yesil cay
Arada elma
Oglen
tavuk sote salata yogurt 1dilim ekmek
Ikindi sutlu kahve 3 kayisi
Aksam 2 yem kas kara bugday salata yogurt
28.04.2014..83.70 gr
29.04.2014..83.50 gr

günaydın kızlar umarım herkes için iradeli ve kilo vermeli bir gün olur:34: liste içinde rica ederim kızlar işinize yararsa ne mutlu bana,dün motivasyon bakımından herkes çok iyiydi umarım bugünde motivasyonlar tamdır hiç kaçamak yapmadan günü atlatırız.bugünkü listem ise;

sabah:1 krep(tam buğday unuyla yapıldı)domates,salatalık,biber,5 zeytin
ara:5 tane karadut
öğlen:4 yemek kaşığı bezelye,yoğurt
ikindi:3 kayısı
akşam:2 kepçe çorba

Canim listeyi ajandama yazdim bundan sonra oradan bakarak daha kolay olucak hersey
Krep de tahilami giriyor pisirirken olcu olarak 1kepce 1tahilmidir cunku bazen bende kiza yaparken azcik ucundan aliyorum:))

gunaydınlar herkese. aysecıgım ccoookkk tesekkurler liste için cok yararlı oldu.58.9 oldum 200gr gıtmıs.bugunku menum kahvaltı 2dl kepeklı ekmek 1salam 1/4kasar 1zeytın domates salatalık bıber ara 3 hurma oğle sarımsaklı yoğurtlu karnabahar salata ara yesıl cay meyve aksam8 kasık bezelye yemeği salata yoğurt

günaydın kızlar umarım herkes için iradeli ve kilo vermeli bir gün olur:34: liste içinde rica ederim kızlar işinize yararsa ne mutlu bana,dün motivasyon bakımından herkes çok iyiydi umarım bugünde motivasyonlar tamdır hiç kaçamak yapmadan günü atlatırız.bugünkü listem ise;

sabah:1 krep(tam buğday unuyla yapıldı)domates,salatalık,biber,5 zeytin
ara:5 tane karadut
öğlen:4 yemek kaşığı bezelye,yoğurt
ikindi:3 kayısı
akşam:2 kepçe çorba
Ayşe HANIM bu listeye farfiyen uyguluyor musunuz tebrik ederim

Back