• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Kizlar bugun uc aylara girdik herkesin uc aylari mubarek olsun.dunku kacamaklardan sonra kilom degismedi buna da sukur.
29.04.2014... 83.500
30.04.2014... 83.500
03.05.2014... 82.900 gormek istiyorum ins.olur

Günaydın kızlar dün görünmez bir ev kazası yaşadım. Oglumun odasindaki sivri bir kalem ayagima batti cok kötü oldu Bugün yürüyüş falanda yapamam islerimde vardi hepsi kaldi artik ertendi herşey.
Kilom dün ile ayni.
Krep 1 kepçe yani 100gr ile yapilirsa 1tahil .

geçmiş olsun canım ya benim ablamda ilkokuldayken ders çalışırken eli kaydı ve yanağına kurşun kalem batmıştı ucuda kırılıp içinde kalmıştı hatta halada duruyor çok kötü yani dikkat etmek lazım gerçekten

selam kızlar bugün listemi vermekte geç kaldım ama sonun da geldim işte;

sabah.2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,tavada domates kavurması
öğlen:4 kaşık bezelye yemeği,yoğurt,2 kaşık makarna
ikindi:3 kayısı
akşam:sebze yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek

kilo bildirimim ise;
28,04,2014 80,300
30,04,2014 80,100 gr.

inşallah yarın 79 ları görürüm....:16::16::16::16::16::16:

Günaydın kızlar dün görünmez bir ev kazası yaşadım. Oglumun odasindaki sivri bir kalem ayagima batti cok kötü oldu Bugün yürüyüş falanda yapamam islerimde vardi hepsi kaldi artik ertendi herşey.
Kilom dün ile ayni.
Krep 1 kepçe yani 100gr ile yapilirsa 1tahil .

canım çok geçmiş olsun. aman dikkat et. kremler sür,bandajla falanda sar istersen

evet canım uyguluyorum birde ben akşam yemeğini en geç 17,30 da yiyiyorum.herkese de böyle erken yemeyi tavsiye ederim.

ya ayşecim bu kadar erken saatte yemek güzel olmasına güzelde artık benim şeker düşüklüğüm olduğu içinmi yoksam iştahımdanmı bilmiyorum ama ben o kadar uzun süre açlıktan dayanamıyorum, illaki bi parça herhangi bir şey atarım ağzıma. spordan gelip 21.00 da meyve süt yediğim zamn bile sabahı zor buluyorum. açlıktan kolumu kıpırdatacak halim olmuyor, gözüm yatakta oluyor ki sizin çocuklar var yani hep hareketli olmak zorundasın, benim gibi ay çok yorgunum dur yatıyım diyemezsin.

sen nasıl duruyorsun hani bir formülü var ise söyle bende yapayım. hani hem aç oluyum hemde enerjik...

Kizlar bugun uc aylara girdik herkesin uc aylari mubarek olsun.dunku kacamaklardan sonra kilom degismedi buna da sukur.
29.04.2014... 83.500
30.04.2014... 83.500
03.05.2014... 82.900 gormek istiyorum ins.olur

canım benim seninde mübarek olsun.yani okadar kaçamak yap yinde kilo alma...pes valla:), kıskanıyorum seni.:))))..ben lokma atsam ağzıma hemen farkediyor

canım benim seninde mübarek olsun.yani okadar kaçamak yap yinde kilo alma...pes valla:), kıskanıyorum seni.:))))..ben lokma atsam ağzıma hemen farkediyor

Canim benim ben kacamak yaptigim zaman kendimi cezalandiriyorum .aksam cok hafif yiyorum mesela dun aksam elma tarcinli yogurt 1dilim ekmek le yedim gunduz menunun disina ciktiysam yemek saatleri de degistigi icin aksami oyle gecistiriyorum.ama dengesiz beslenmis oluyorum.ama bu son soz veriyorum bi daha yapmiycam .kacamak yaptikca kilo verme surecim uzuyor biran once su yaglardan kurtulmam lazim.:18:

kızlar menümü paylaşamadım iş yoğunluğundan,

uyanınca_3 mürdüm eriği
kahvaltı_pazı kavurma,1 yk lor peyniri,1 dlm ekmek,1 pötibör bisküvi
öğle_1 köfte,salata,1 galeta
ikindi_1 bardak ayran,1 kivi
spordan sonra akşam 21.00 da_1 bardak süt, 1 elma...umarım bisküvi falan yemem çünkü bu sıralar akşamları 1-2 tane yemeye dadandım

akşam yemeği erken yiyenler hepinize sesleniyorum...akşam çayın yanında bir şey yemeden nasıl duruyorsunuz?

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Akşam genelde çay icmiyoruz icersekte yanina birseyler haxirlamiyorum .ben pek ucundan yiyemiyorum badlayinca sonu gelmiyor.

Kızlar bende iki gündür 5.30 dan sonra yemek yemiyorum ama 8.5 gibi 1 tane petibör büskivi yiyorum çünkü antibiyotik alıyorum
Bugünkü kilom aynı maalesef hiç eksilmemiş ama sporu yapmıyorum bayağıdır
Bugün tekrar yapacağım inşallah
Cumaya 54 hedefim
Bugün sabah 2 dl ekmek yumurtave peynir
Diğerleri daha belli değil

ya ayşecim bu kadar erken saatte yemek güzel olmasına güzelde artık benim şeker düşüklüğüm olduğu içinmi yoksam iştahımdanmı bilmiyorum ama ben o kadar uzun süre açlıktan dayanamıyorum, illaki bi parça herhangi bir şey atarım ağzıma. spordan gelip 21.00 da meyve süt yediğim zamn bile sabahı zor buluyorum. açlıktan kolumu kıpırdatacak halim olmuyor, gözüm yatakta oluyor ki sizin çocuklar var yani hep hareketli olmak zorundasın, benim gibi ay çok yorgunum dur yatıyım diyemezsin.

sen nasıl duruyorsun hani bir formülü var ise söyle bende yapayım. hani hem aç oluyum hemde enerjik...

açıkçası biz ailecek benim çocukluğumdan beri erken yerdik ama o zamanlar kilo sorunum olmadığından bir şeyler atıştırırdık ama şimdi onları da kestim ve daha rahatım inan önceden o atıştırdıklarım yüzünden erkenden uykum gelirdi ama şimdi o sorunumda ortadan kalktı:)

Herkese gunaydin arkadaslar

Bugunku menum
Sabah ..sucuklu tost 1dilim peynir domates salatalik biber
Oglen ... taze fasulye yogurt 1dilim ekmek
Ikindi ... elma sutlu kahve
Aksam.. tavuk 4kasik karabugday salata ayran

29.04.2014...83.500
30.04.2014...83.500
01.05.2014...83.300 gr.

Günaydın kizlar ve hayirli kandiller
bugunku menu
kahvalti ducuklu yimurta 1dl ekmek 1kk peynir biber
öğle tavuk haslama salata yogurt
ara yesil çay meyve
akşam bezelye yemeği tavuk yogurt salata
kilom 3 gundur ayni dün yedigim tuzlu fistiklar mi yoksa ayagimdan midir şişlik var ellerim ayaklarim aciyor nasil gidecek bu ?

Kızlar herkesin motivasyon tam maşallah
Benim de menüm
Sabah 1 yumurta peynir ve 1 dl ekmek
Öğlen çorba ve yoğurt
Akşam patlıcan yoğurt salata 1 dl ekmek
Arada 1 meyve ve yeşil çay
Bide hergün kuru kızılcık yiyorum 1 avuç
Kilom
28.04....54.4
29.04....54.3[/QUOT
Kusura bakma cok merak ettim 54 kilo dasınız boyunuz kaç cm daha nekadar zayıflamayı istiyorsun

Herkese merhaba ne guzel bir kere daha bu mübarek aylara girmek kısmet oldu bize ben iki gündür yazsmıyorum çünkü üç ayların girmesiyle borç oruçların vardı iki gündür tutuyorum tabiki sayarak yemeye çalışıyorum 28.04.2014 de 65,600 iken bugün 64 ,8 çıkıyorum bir de regl dönemine geldim sanırım bu donemde kadınlar da kilo vermek zor oluyor

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. malum bugün kandil ve bende annemlere kandilleşmeye gittim. börekti helvaydı derken bugün kaçırdım ama yarın aynen devam :)

Kızlar herkesin motivasyon tam maşallah
Benim de menüm
Sabah 1 yumurta peynir ve 1 dl ekmek
Öğlen çorba ve yoğurt
Akşam patlıcan yoğurt salata 1 dl ekmek
Arada 1 meyve ve yeşil çay
Bide hergün kuru kızılcık yiyorum 1 avuç
Kilom
28.04....54.4
29.04....54.3[/QUOT
Kusura bakma cok merak ettim 54 kilo dasınız boyunuz kaç cm daha nekadar zayıflamayı istiyorsun

Boyum kısa 1.56 hedefim 53 ama 51 50 filan olsam çok iyi olur
Boyum kısa olduğundan ancak yani

Herkese merhaba ne guzel bir kere daha bu mübarek aylara girmek kısmet oldu bize ben iki gündür yazsmıyorum çünkü üç ayların girmesiyle borç oruçların vardı iki gündür tutuyorum tabiki sayarak yemeye çalışıyorum 28.04.2014 de 65,600 iken bugün 64 ,8 çıkıyorum bir de regl dönemine geldim sanırım bu donemde kadınlar da kilo vermek zor oluyor

Aslında eğer bayanlar bu günlerde tatlı yemezlerse çok daha hızlı zayıflarlamış
Çünkü bu dönemde metabolizma diğer günlerden daha hızlı çalışırmış

Kızlar herkese hayırlı kandiller
Menüm
Sabah 3 dl yumurtalı peynirli ekmek
Kahvaltı geç olduğu için öğlen sadece elma yedim
Akşam 3 köfte ve yoğurt
Kilom
30.04....54.3
01.05....54.1
Aslında dün öğlen ve akşam çok yedim ama 5.30 dan sonra yeşil çay dışında birşey yiyip içmedim ondan 200 gr eksildi herhalde

Aslında eğer bayanlar bu günlerde tatlı yemezlerse çok daha hızlı zayıflarlamış
Çünkü bu dönemde metabolizma diğer günlerden daha hızlı çalışırmış

Tatlıya acayip düşkünüm. Az yemeye calıçıyorum mesela kek kurabiye falan hiç yapmıyorum çünkü yapınca mecbur yiyorum sadece bisküvi yada biraz çikolata yiyerek atlatmaya çalışıyorum

Back