Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Hoş buldum tesekkur ederim.Siz daha tecrübeli olduğunuz icin bilirsiniz acaba sebze yemeği hangi gruba giriyo mesela bir porsiyon ispanak yemegi
Tskr

Canim sebzeler sayilmiyor bildigim kadariyla onlar doyana kadar serbest ama yine de porsiyonlar onemli ispanak yemeginin icindeki pirinc i sayiyoruz 2 yemek kasigi pirinc 1tahil 1kg sebzeye 2yem kasigi sivi yagla pisiriyoruz.bende ayca kaya nin kitabi yok umarim dogru bilgilendirmisimdir yalnisim varsa bilen arkadaslar beni duzeltsin

Tesekkur ederim bilgilendirdiğin için porsiyonları küçük tutmada fayda var siz 4333 mü yapıyorsunuz yoksa5333 mü birde ben emziren bı anneyim 16 aylık kızım var bunun diyete bir etkisi olurmu

Tesekkur ederim bilgilendirdiğin için porsiyonları küçük tutmada fayda var siz 4333 mü yapıyorsunuz yoksa5333 mü birde ben emziren bı anneyim 16 aylık kızım var bunun diyete bir etkisi olurmu

Ben 5333 uygulamaya calisiyorum kilom fazla oldugu icin.bol bol dereotu yesillik rezene kimyon isirgan caylari icersen hatta abartmadan 3 - 5 kuru kayisi 2 yemek kasigi kuru uzum 2 incir 5 ad hurma ayri ayri birer porsiyon olarak tabi yanina da 1cay bardagi leblebi ohhh sut rekoru kolay gelsin canim umarim faydasi olur .zaten biz diyet yapmiyoruz sayarak dengeli besleniyoruz

Aynen hiç kendimi diyette ki gibi hissetmiyorum psikolojik olarak kafam rahat çünkü herseyi yiyebilirim diye dünür rahatlık var bende aktarsan yeşil çay aldım iki gündür iciyorum gunde 5 fincan falan iciyorum zararı varmi bilmiyorum ama cok zayiflattigini biliyorum önceki kilolarımı vermeme cok faydası olmuştu birde isvec diyetini uyguladım o zamanlar ama pek saglıklı olmadıgı icin şimdi yapmak istemiyorum iki kızım var iki hamileligimdede 95 kilo oldum ama hemen diyet yapıp zayıflıyorum 72 kilo ile hamile kaldım zaten hiç zayif olmadım ben hep 70.
Üzeri idi kilom ama artîk kafama taktîm 60 kilonun altına dusecem insallah ôyle iste hepimize kolay gelsin

maaşallah ne kadar pozitif bakıyorsun canım ya...

sende aynen nehir34 gibi oldukça pozitifsin canım, yaaa bende istiyorum ((( kızlar bulaştırın banada şu iyimserliğinizi....sevgili nehircim ve nazseyra ben şu 2-3 kilo fazlamı vermek için karalar bağlayıp yas tutuyorum nie veremiyorum, neden hevesim kırıldı diye...yok yok...biran önce toparlanmam lazım. sizi gördükçe kendimden utanıyorum valla(((

gitmiyo yine durdu 15 gündür 1 gr bile veremedim her 5 kgda bir takılıyorum napcam ben yaa zencefil çayına başladım faydası olur mu kullananlar var mı aranızda ?

selam bende diyete başlıcam arkadaşlar yazılarınızı okudukça daha çok hevesleniyorum , ama benim sıkıntım msj yazdığım bir konuyu tekrar nerden bulucam kusuruma bakmayın ben bu sitede yeniyim.

bugünkü menümü söyleyeyim

uyanınca__3 mürdüm eriği
ara_____ 2 badem
kahvaltı__1.5 dlm ekmek,1 yk lor peyniri, az maydanoz
öğle_____2 köfte kadar tavuk,2 yk bakla,1 çay bardağı ayran
ikindi____1 elma,1 çb ayran, 2 yk yulaf ezmesi
spordan sonra eve gidince saat 21.00 gibi oluyor o zamnda 1 bardak süt falan içerim belki yanında 1 meyve olur

Saglıklı oldukta n sonra 5 6 kilo fazlam var diye kendimi uzmem herseyden önce aynanın karşısına gecçince ne kadar güzelim demeli insan Allah hepimizi özene bezene yaratmış Ben kilolarıma barisigim ama eşin zayif halimi beğendiğini düşünüyorum tabimi birde ileri yıllarda obez olmamak icin uğraşıyorum insallah kisa zamanda kurtulursun fazlalıklardan :)

selam bende diyete başlıcam arkadaşlar yazılarınızı okudukça daha çok hevesleniyorum , ama benim sıkıntım msj yazdığım bir konuyu tekrar nerden bulucam kusuruma bakmayın ben bu sitede yeniyim.

Hoşgeldin bende yeni katıldım sayılır email adresine mesaj geliyo zaten oradan direk yönlendiriyor seni kolay gelsin

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Bugün iyiyim atlattım çok şükür
Menüm
Sabah 1.5 dilim ekmek ve 2ye yakın peynir domates
Öğlen salata ve çorba
Akşam 4 kaşık makarna yoğurt salata
Arada 2 elma ve yeşil çay
4212

Hoşgeldin talop
Ben direk kk ye giriyorum ismimin üzerine tıklıyorum son mesajlar çıkıyor oradan

Kizlar karabugdayin tadi fena degil salatamin icine 2yemek kasigi koydum ve yanindada yogurt yiyorum.

Iyi akşamlar oncelikle 5 yesil cay asla max3 kupa olur birde emzirmrden dolayi icerdigi kafein nedeniyle fazla onerilmiyor ben 1-2kupasallama şeklinde içiyorum.
Menum
sabah.1haslanmis yumurta 1peynir 1dl ekmekdomates salatalik biber
ara 2hurma
öğle et 4kasik bulgur pilavi salata
ara form cay
akşam tavuk 2 kasik bulgur pilavi yogurt salata
cok acikirsam yeni dunya yerim
Herkese bol kilo vermeler

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.valla sabah ben bıraktığımda 135.sayfadaydık bugün bayağı ilerlemişsiniz kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…