- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.361
Hoş buldum tesekkur ederim.Siz daha tecrübeli olduğunuz icin bilirsiniz acaba sebze yemeği hangi gruba giriyo mesela bir porsiyon ispanak yemegi
Tskr
Tesekkur ederim bilgilendirdiğin için porsiyonları küçük tutmada fayda var siz 4333 mü yapıyorsunuz yoksa5333 mü birde ben emziren bı anneyim 16 aylık kızım var bunun diyete bir etkisi olurmuCanim sebzeler sayilmiyor bildigim kadariyla onlar doyana kadar serbest ama yine de porsiyonlar onemli ispanak yemeginin icindeki pirinc i sayiyoruz 2 yemek kasigi pirinc 1tahil 1kg sebzeye 2yem kasigi sivi yagla pisiriyoruz.bende ayca kaya nin kitabi yok umarim dogru bilgilendirmisimdir yalnisim varsa bilen arkadaslar beni duzeltsin
Tesekkur ederim bilgilendirdiğin için porsiyonları küçük tutmada fayda var siz 4333 mü yapıyorsunuz yoksa5333 mü birde ben emziren bı anneyim 16 aylık kızım var bunun diyete bir etkisi olurmu
Aynen hiç kendimi diyette ki gibi hissetmiyorum psikolojik olarak kafam rahat çünkü herseyi yiyebilirim diye dünür rahatlık var bende aktarsan yeşil çay aldım iki gündür iciyorum gunde 5 fincan falan iciyorum zararı varmi bilmiyorum ama cok zayiflattigini biliyorum önceki kilolarımı vermeme cok faydası olmuştu birde isvec diyetini uyguladım o zamanlar ama pek saglıklı olmadıgı icin şimdi yapmak istemiyorum iki kızım var iki hamileligimdede 95 kilo oldum ama hemen diyet yapıp zayıflıyorum 72 kilo ile hamile kaldım zaten hiç zayif olmadım ben hep 70.Ben 5333 uygulamaya calisiyorum kilom fazla oldugu icin.bol bol dereotu yesillik rezene kimyon isirgan caylari icersen hatta abartmadan 3 - 5 kuru kayisi 2 yemek kasigi kuru uzum 2 incir 5 ad hurma ayri ayri birer porsiyon olarak tabi yanina da 1cay bardagi leblebi ohhh sut rekoru kolay gelsin canim umarim faydasi olur .zaten biz diyet yapmiyoruz sayarak dengeli besleniyoruz
Ben 5333 uygulamaya calisiyorum kilom fazla oldugu icin.bol bol dereotu yesillik rezene kimyon isirgan caylari icersen hatta abartmadan 3 - 5 kuru kayisi 2 yemek kasigi kuru uzum 2 incir 5 ad hurma ayri ayri birer porsiyon olarak tabi yanina da 1cay bardagi leblebi ohhh sut rekoru kolay gelsin canim umarim faydasi olur .zaten biz diyet yapmiyoruz sayarak dengeli besleniyoruz
Aynen hiç kendimi diyette ki gibi hissetmiyorum psikolojik olarak kafam rahat çünkü herseyi yiyebilirim diye dünür rahatlık var bende aktarsan yeşil çay aldım iki gündür iciyorum gunde 5 fincan falan iciyorum zararı varmi bilmiyorum ama cok zayiflattigini biliyorum önceki kilolarımı vermeme cok faydası olmuştu birde isvec diyetini uyguladım o zamanlar ama pek saglıklı olmadıgı icin şimdi yapmak istemiyorum iki kızım var iki hamileligimdede 95 kilo oldum ama hemen diyet yapıp zayıflıyorum 72 kilo ile hamile kaldım zaten hiç zayif olmadım ben hep 70.
Üzeri idi kilom ama artîk kafama taktîm 60 kilonun altına dusecem insallah ôyle iste hepimize kolay gelsin
sende aynen nehir34 gibi oldukça pozitifsin canım, yaaa bende istiyorum((( kızlar bulaştırın banada şu iyimserliğinizi....sevgili nehircim ve nazseyra ben şu 2-3 kilo fazlamı vermek için karalar bağlayıp yas tutuyorum nie veremiyorum, neden hevesim kırıldı diye...yok yok...biran önce toparlanmam lazım. sizi gördükçe kendimden utanıyorum valla (((
selam bende diyete başlıcam arkadaşlar yazılarınızı okudukça daha çok hevesleniyorum , ama benim sıkıntım msj yazdığım bir konuyu tekrar nerden bulucam kusuruma bakmayın ben bu sitede yeniyim.
Hoşgeldin bende yeni katıldım sayılır email adresine mesaj geliyo zaten oradan direk yönlendiriyor seni kolay gelsin
selam bende diyete başlıcam arkadaşlar yazılarınızı okudukça daha çok hevesleniyorum , ama benim sıkıntım msj yazdığım bir konuyu tekrar nerden bulucam kusuruma bakmayın ben bu sitede yeniyim.
Canım 5 finca yeşil çay çok en fazla 3 fincan öneriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?