- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.401
Kızlar şu kilo çizelgesini bile değiştirmek motive ediyor tavsiye ederim
Degisince yazmak çok güzel ama durdugunda fena bu arada cay yerine tarçınli süt içtim yarim portakal azicikhavuc yedim ama gözüm döndü hurmalari gördükçe saldirasim var
Ayşe HANIM bu listeye farfiyen uyguluyor musunuz tebrik ederim
evet canım uyguluyorum birde ben akşam yemeğini en geç 17,30 da yiyiyorum.herkese de böyle erken yemeyi tavsiye ederim.
Ne kadar guzel ben aksam tatlı krizine giriyorum şu an mesela kendimle savaşıyorum çay içiyorum ama boğazımdan aşmıyoo ama yemiycem işte sekerli yiyecekleri çok seviyorum kek kurabiye çikolata vs...
Aynii beni anlatıyorsun yedikten sonra gelsin vicdan azabı valla eve almıyorum çünkü alınca dayana mıyorum nutella sarelle hepside düşmanEvet yaa kılo değişince yazmak çok zevklı.ama çoktan bozdum bugun yıne şu cıkolatayı sabredip de yemesem çok güzel olacak.2 dilim kepek ekmegğine surdum yedim yanına da yasemınlı çay içtim ne faydası olucaksa yee yeee ondan sonra yesşil çay içç offf yaaa bugun çok sıtresliyim kızımın performans odevını yapıyoruz bırlıkde
evet canım uyguluyorum birde ben akşam yemeğini en geç 17,30 da yiyiyorum.herkese de böyle erken yemeyi tavsiye ederim.
bende çok seviyorum ama bazı şeyleri elde etmek için sabretmek gerekiyor.hem de bu bizim sağlığımız için daha sağlıklı kekleri börekleri yedik de ne oldu sonuç ortadaben kendime dikkat ettiğim gibi çocuklarıma da dikkat ediyorum.şeker,tuz,un ve asitli içecekleri kesinlikle kullanmıyoruz.kekleri,börekleride evde ben tambuğday unuyla yapıyorum.kendi çektiklerimi onların çekmesini istemiyorum çünkü
Ben de saglıklı beslenmeye çalışıyorum asırlık icecek falan asla icmiyoruz benim kilo almamın sebebi şekerli yiyecekler hele regl oncesi ama kararlıyım bende daha dikkat edeceğim tam buğday unu marketlerde varmi yada nereden alıyorsunuz
marketlerde her çeşit un bulunuyor artık ben A101 den alıyorum.ben ekmek yapma makinesi de aldım ekmeğimizi de evde yapıyorum
Cok iyi yapıyorsun çünkü ne kadar kalite olsada icinde kaç çeşit madde var ekmeklerde ekmek makinesi hangi marka nasil oluyo bende alırım belki
ben alalı 2 sene oldu sınbo markası
Memnunmusun makinadan
çokkk kek,pilav,çorba,reçel bile yapıyor.
Sağol bilgi verdigin icin araştıracağım bunu alınca senden tarifleri alırım insallah
içinden kitabı da çıkıyor zaten çeşit çeşit tarifler var içinde ölçü kabı ölçü kaşığıyla kullanması çok kolay ve rahat
Günaydın kızlar dün görünmez bir ev kazası yaşadım. Oglumun odasindaki sivri bir kalem ayagima batti cok kötü oldu Bugün yürüyüş falanda yapamam islerimde vardi hepsi kaldi artik ertendi herşey.
Kilom dün ile ayni.
Krep 1 kepçe yani 100gr ile yapilirsa 1tahil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?