- 10 Şubat 2015
- 114
- 71
- 98
- 36
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Hani konu konuyu açaryaBirde karşıdaki kadını haklı bulanlar yok muu gülüyorum valla
Arkadaslar gercekten yardima ihtiyaci olan insan belli olur zaten,yüzsüz olmaz.gelip kapıya şu bardağa çay koy demez.icmeyiverir bu kadar basit.insanoglu yuz zor durumda herkes birbirine yardim eder.ama burda olay bambaska.baştan sona okursanız anlarsınız.burda düpedüz enayi yerine konulmak var.ben sahsen tahammül edemem enayi yerine konulmayi.konu sahibi simdiye kadar iyi sabretmis.haa kullanilmasina ragmen vermek isteyen varsa buyursun versin sizin cebinizden cikiyor ne de olsa :))
Arkadaslar ben kesinlikle yardinlasmayi sevmeyen bi insan degilim ama artik kullanildigimi farkettm yoksa benim annemde komsularimizdan biseyler isterdi ama kesinlikle karsiliginda bisey giderdi bize gelen tabak bos gitmezdi ama bu kadin konu basligmdaki gbi muza kadar istedj hadi bi kere istedi diyelim cok acil.lazim oldu hadi iyi duaunuym ama her hafta komsudan muz istenirmi kadinin durumuna gelecek olursak kadinin 3 tane evi var oturdugu su an oturdugu evde teras kat 5+1 bu kadin oyle bi kadin ki bana sen daha kombiyi acmadn mi ac da isinalim sn acmiyonmu dedgmda sen aciyonya isiniyo diyen bi kadin ayrica smdiye kadar burda kendi durumumdan hic bahsetmedim ama simdi soyleyim ben 25 yasindaym esim 28 yasinda esim 17 yasinda gecirdigi kazadan dolayi boynu kirik ve boynunda bir suru platin var devamini anlatmak istemiyorum yinede esim cok sukur calisiyo cocuklarimiIn rizkini getiriyo ama biz simdiye kadar hic kimseden hic bisey istemedik kendi ailelerimizden bile kendj dugunumuzu dahi kendimiz yaptk hic kimsenin en ufak katkısi olmadi..
Onlar cimrinin ne demek olduğunu bilmiyorlar bence boşverin.Arkadaslar ben kesinlikle yardinlasmayi sevmeyen bi insan degilim ama artik kullanildigimi farkettm yoksa benim annemde komsularimizdan biseyler isterdi ama kesinlikle karsiliginda bisey giderdi bize gelen tabak bos gitmezdi ama bu kadin konu basligmdaki gbi muza kadar istedj hadi bi kere istedi diyelim cok acil.lazim oldu hadi iyi duaunuym ama her hafta komsudan muz istenirmi kadinin durumuna gelecek olursak kadinin 3 tane evi var oturdugu su an oturdugu evde teras kat 5+1 bu kadin oyle bi kadin ki bana sen daha kombiyi acmadn mi ac da isinalim sn acmiyonmu dedgmda sen aciyonya isiniyo diyen bi kadin ayrica smdiye kadar burda kendi durumumdan hic bahsetmedim ama simdi soyleyim ben 25 yasindaym esim 28 yasinda esim 17 yasinda gecirdigi kazadan dolayi boynu kirik ve boynunda bir suru platin var devamini anlatmak istemiyorum yinede esim cok sukur calisiyo cocuklarimiIn rizkini getiriyo ama biz simdiye kadar hic kimseden hic bisey istemedik kendi ailelerimizden bile kendj dugunumuzu dahi kendimiz yaptk hic kimsenin en ufak katkısi olmadi..
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunOnlar cimrinin ne demek olduğunu bilmiyorlar bence boşverin.
Böyle görgüsüz insanları kullanan yaratıklar yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine inanmaz olduk. Hakkını sorsun inşallah Rabbim.
Siz fazla bile iyi niyetliydiniz konuyu ilk açtığınızda. Cimri olsanız çoktaaan kestirip atardınız.
Milleti boşverin.
Ve eşinize uzun ömür diliyorum maaşallah ona.
Arkadaslar ben kesinlikle yardinlasmayi sevmeyen bi insan degilim ama artik kullanildigimi farkettm yoksa benim annemde komsularimizdan biseyler isterdi ama kesinlikle karsiliginda bisey giderdi bize gelen tabak bos gitmezdi ama bu kadin konu basligmdaki gbi muza kadar istedj hadi bi kere istedi diyelim cok acil.lazim oldu hadi iyi duaunuym ama her hafta komsudan muz istenirmi kadinin durumuna gelecek olursak kadinin 3 tane evi var oturdugu su an oturdugu evde teras kat 5+1 bu kadin oyle bi kadin ki bana sen daha kombiyi acmadn mi ac da isinalim sn acmiyonmu dedgmda sen aciyonya isiniyo diyen bi kadin ayrica smdiye kadar burda kendi durumumdan hic bahsetmedim ama simdi soyleyim ben 25 yasindaym esim 28 yasinda esim 17 yasinda gecirdigi kazadan dolayi boynu kirik ve boynunda bir suru platin var devamini anlatmak istemiyorum yinede esim cok sukur calisiyo cocuklarimiIn rizkini getiriyo ama biz simdiye kadar hic kimseden hic bisey istemedik kendi ailelerimizden bile kendj dugunumuzu dahi kendimiz yaptk hic kimsenin en ufak katkısi olmadi..
Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Cok sukur bnde kurtuldum sanirmAynısından bende de vardı. Üstelik akraba. Eşimin akrabası.
Tuvalet kağıdı, peçete, çayın yanına atıştırmalık tatlı bişeyler, dondurma, çay, patates, ekmek, zeytin,... aklıma gelenler bunlar.
İnsan da biraz utanma olmalı bence. Yoksa yeme kardeşim burası market mi? Neyse gitti de kurtuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?