- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
- Konu Sahibi elifduru2101
Haha bence cok iyi yapmissin. Memlekette orgu ornegi mi kalmamis senden istiyor :) icimin yaglari eridi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senden umudu kesmiştim. helal olsun iyi demişsinAr
Arkadaslar 3 gundur telefonun tamirdeydi o yuzden giremedim dun aksam saat 9 gbi kapi caldi esim acti kapiyi bi baktik bu gelmis yine yanindada bi tane kadin vardi neyse esim seni cagiriyolar dedi gittim benim bebegime ordugum bi battaniye vardi onu istiyolae kadin ornek cikarcakmis kadini tanimam bilmem kendi istedikleri yetmedi bi de yanina baskasini katmis gelmis ben internetten cikardm sizde jnternettn bakin surekli kullaniyorum veremem dedim komsu ver 2 gune getirir diyo kizdim yeter artk olur olmaz geliyosun bide baskalarinida getiriyosn artk esim kiziyo dedm kapiyi kapattm suratlarina ama ayri bi sinir oldum kadin artik baskalarinida getirneye basladi ya gerci dun aksamdab snra artk gelceni sanmiyorn
Hic bi giden geri gelmedi hic biseyde getrmediKendi geri getiriyor mu ya da bir şekilde evinize gelirken eli dolu geliyor mu.
sorunun çözülmüş gibi artık yüzü kalmamıştırHic bi giden geri gelmedi hic biseyde getrmedi
Evet cozuldu cok sukur o gunden beri hic gelmedi gormedimdesorunun çözülmüş gibi artık yüzü kalmamıştır
Hic bi giden geri gelmedi hic biseyde getrmedi
ohhh şükür artık çalmazY
Yok gittiler baktm delikten esim ne yaptn sen oyle diyo hic beklemiyodu adamcagiz umarm bundan sonra calmaz
Ar
Arkadaslar 3 gundur telefonun tamirdeydi o yuzden giremedim dun aksam saat 9 gbi kapi caldi esim acti kapiyi bi baktik bu gelmis yine yanindada bi tane kadin vardi neyse esim seni cagiriyolar dedi gittim benim bebegime ordugum bi battaniye vardi onu istiyolae kadin ornek cikarcakmis kadini tanimam bilmem kendi istedikleri yetmedi bi de yanina baskasini katmis gelmis ben internetten cikardm sizde jnternettn bakin surekli kullaniyorum veremem dedim komsu ver 2 gune getirir diyo kizdim yeter artk olur olmaz geliyosun bide baskalarinida getiriyosn artk esim kiziyo dedm kapiyi kapattm suratlarina ama ayri bi sinir oldum kadin artik baskalarinida getirneye basladi ya gerci dun aksamdab snra artk gelceni sanmiyorn
Aynen bu sekilde soyledim esimde inanamadi bende kendime inanamadm ama soyledim ve kurtuldumgerçekten böyle dedin mi :))
yoksa ima mı ettin
sen çok yumuşak yüzlüsün inanamıyorum bu şekilde dediğine o yüzden soruyorum yanlış anlama :)
Yok samimi bi komsum degil benim gidip gelmisligim yok bylesj cok guzel oldusiz hergun gelis gidis yapan samimi komsumusunuz ikiniZ...eger degilse arann bozulmasindan korkma hatta aran bozulsun bu tarz arsiz biriylw..ama yok seviyoeun arkadasiz biz diceksende yok deyip geri cevir zamanla anlar
Kac gundur hic ses yok gelmez artksanirim ama gelirse kesnlikle yazarmohhh şükür artık çalmaz
çok bile dayandınız.. yine bişey yaparsa yazın :)
hele bir gün elinde bardak ile gelmiş çay yaptınız mı bir bardak çay verir misin dediydi
Bu insanlar gercekten kafayi yemissBizimde önceki oturduğumuz evde karşı komşumuz gelirdi kızımın canı cornflakes istedi süt var mı dedi ,verdik ,bir gün bisküvi istedi kızının canı çekmiş ,biz her gün akşam yemek sonrasında çay demleriz o da bilir . hele bir gün elinde bardak ile gelmiş çay yaptınız mı bir bardak çay verir misin dediydi ben şaşırdım . Be arkadaş çay da istenir mi hiç ya .Kızı da yalnız lise öğrencisi küçük bişe değil yAni .İnsanlara ne verirsen o derece azıyorlar yani
Benimde birşey isteme huyum yokturç Ancak yeni taşındığımızda kolonyaya ihtiyacımız oldu .Kutular henüz açılmadığı için ne nerdedir bilemediğimizden yukarıdaki komşudan kolonya istedim. Bana çay bardağı getir vereyim dedim. Aşağıya inip çay bardağı aldım ve ona boşaltı az birşey. Bir daha da hiçbir şey istemedim. Buda benden olsun :) Aklımıza geldikçe güleriz.
Birde yeni gelinken aşağımda yaşlı bir teyze otururdu.İyiler iyisi bir insan kadıncağız gariban yokluk. Börek yaptım.Camdan bana börekmi yaptın dediydi. Evet dedim cahillik işte ay mis gibi koktu dediydi. Verdim ona yedi. Aynı şeyi kuru fasulye pişirdiğimdede söylemişti.Ondan sonra her pişirdiğim şeyden vermiştim teyzeye. Yoklukta başka birşey of aklıma geldi. Allah rahmet eylesin.Olmayanla paylaşmak güzel birşeydir.